Glæd dig! Ny hjemmeside på vej

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vanløse – Alstrup og Ingemann

Jernbane Alle 54
2720 Vanløse
38 79 14 44
vanloese@danbolig.dk

Cathrine Ingemann
Cathrine Ingemann
Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

Vanløse dækker ca. 6,7 km2, og har over 40.000 indbyggere. Vi kender hver en krog, men ikke alle indbyggere, - så kom forbi os på Jernbane Allé til en uforpligtende boligsnak, - vi kender byen og boligmarkedet! Vi ses!

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2720-2720)
Kilde: Boligsiden
Villalejlighed: 45%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vanløse – Alstrup og Ingemann
Kilde: danbolig.dk
11

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vanløse – Alstrup og Ingemann

Velkommen hos danbolig Vanløse

Hos danbolig Vanløse er vi klar til at høre om dit behov for køb eller salg, når du har tid.

Vi er grundige og gør ikke noget halvt. Det er blandt de vigtigste årsager til at vælge os, som din ejendomsmægler, hvis du går med tanker om at sælge bolig.

Du kan forvente, at vi leverer en professionel og gennemarbejdet løsning til dig, og at vi hjælper dig trygt gennem processen fra start til slut. Vi lægger vægt på at give dig den rigtige pris, når vi vurderer din ejendom, og vi giver dig desuden gerne en uforpligtende vurdering, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kender området særdeles godt, og vi ved, hvordan udviklingen og byplanlægningen påvirker boligmarkedet. For eksempel er metroen et stort aktiv for vores lokalområde, og det nye storcenter "Kronen" bidrager til mere interesse omkring vores bydel.

Sammen med dejlige grønne områder som Damhussøen og Krogebjergparken tiltrækker Vanløse mange boligsøgende, der efterspørger alle typer af boliger. Vi er derfor i stand til at varetage salg af alle typer boliger, - alt fra andelsboligen til murermestervillaen samt selvfølgelig også ejerlejligheder, villalejligheder og rækkehuse.

Vi har haft butik centralt i Vanløse i snart mere end 10 år, og vi oplever oftere og oftere, at vores tidligere kunder vender tilbage med gensalg, og det er vi utrolig glade for. Det er en tydelig anerkendelse af vores arbejde og et bevis på, at vi har givet kunden en god oplevelse første gang.

Så kom endelig forbi os på hovedstrøget i Vanløse, Jernbane Allé, og fortæl os, hvad du har brug for, så finder vi en løsning.

Vi glæder os til at se eller høre fra dig!


Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Gennemløbet 17, st. th.

  Cathrine Ingemann og hendes team har været meget serviceminded på en utrolig behagelig måde. Det var også derfor hun (Danbolig) blev valgt fremfor andre ejendomskæder, som prismæssigt lå på linje med Danbolig´s vurdering af salgsprisen. Men personligheden gjorde udslaget i valget af ejendomsmægler.

 • Solgt
  Solgt

  Ådalsvej 1, 1+2..

  Jeg mødte Danbolig i forbindelse med, at min tidligere kontrakt med anden Ejendomsmægler firma i Vanløse udløb efter 1/2 år uden særlig mange fremvisninger og manglende arrangement i salg af min bolig. Mit møde med Danbolig var overordentlig positiv, her mødte jeg seriøse, tillidsfulde, realistiske og smilende medarbejdere, der med viden om salg af villalejligheder, lige var hvad jeg havde brug for. Der har i hele forløbet været professionel håndtering af salget, på kun ca 4 måneder var min bolig solgt. Stort tak til Caspar, Daniel og Tina. Jeg vil til hver en tid anbefale jer. Tina Grubak

 • Solgt
  Solgt

  Rådmand Steins Alle 33, 1. 14.

  Min lejlighed skulle sælges fordi vi bygger hus. Det var derfor vigtigt, at lejligheden blev solgt inden vi overtog huset, så vi dels ikke skulle stå med to boligudgifter og dels fordi det sandsynligvis ville have negativ indvirkning på værdien af lejligheden, hvis den kom til at stå tom i salgsperioden. Ejendommen er solgt med overtagelse ca. 10 dage efter vi overtager huset, hvilket er en perfekt timing. Salgsprisen lå ligeledes helt på niveau med det mægler og jeg blev enige om, da lejligheden blev udbudt til salg.

 • Solgt
  Solgt

  Katrinedalsvej 30A, st.

  I har en rigtig god profil. Man er stolt som kunde at have jer til at repræsentere ens bolig. Har både prøvet at være køber og sælger hos jer. Begge oplevelser var fantastiske. Vi har følt os meget trygge.

 • Solgt
  Solgt

  Vinkelager 9, 3. TV.

  ALT KØRER PÅ SKINNER!! Med løbende orientering, I er dejlig positive og villige til lige selv at tage en ekstra gang ned i lejligheden, og til at påtage jer overdragelsen uden vores tilstedeværelse. Og så er I også obs på processen - og det hele vejen til frigivelse af selv sidste rest på skødekonto.

 • Solgt
  Solgt

  Vendsysselvej 41, 2. TH.

  Lige fra den første telefoniske henvendelse til den snarlige afslutning, har det været en positiv oplevelse. De personlige møder og den løbende dialog, skriftlig og telefonisk, har været upåklagelige. Professionelt arbejde, god service og hjælpsomhed gennem hele perioden.

Forretningsoplysninger

danbolig Vanløse – Alstrup og Ingemann
Jernbane Alle 54
2720 Vanløse
CVR: 31851637
Alstrup og Ingemann ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

E-Soft, Lokalavisen Vanløse

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Lokalavisen Vanløse

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Glæd dig! Ny hjemmeside på vej

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.