0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vanløse ApS

Jernbane Alle 54
2720 Vanløse
38 79 14 44
vanloese@danbolig.dk

Caspar Alstrup
Caspar Alstrup
Indehaver

Velkommen til 2018!
- vi ønsker alle Vanløse-borgere - nye som gamle - et rigtig godt nytår!
Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores ny-renoverede butik.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2720-2720)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vanløse ApS
Kilde: danbolig.dk
10

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vanløse ApS

Velkommen hos danbolig Vanløse

Hos danbolig Vanløse er vi klar til at høre om dit behov for køb eller salg, når du har tid.

Vi er grundige og gør ikke noget halvt. Det er blandt de vigtigste årsager til at vælge os, som din ejendomsmægler, hvis du går med tanker om at sælge bolig.

Du kan forvente, at vi leverer en professionel og gennemarbejdet løsning til dig, og at vi hjælper dig trygt gennem processen fra start til slut. Vi lægger vægt på at give dig den rigtige pris, når vi vurderer din ejendom, og vi giver dig desuden gerne en uforpligtende vurdering, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kender området særdeles godt, og vi ved, hvordan udviklingen og byplanlægningen påvirker boligmarkedet. For eksempel er metroen et stort aktiv for vores lokalområde, og det nye storcenter "Kronen" bidrager til mere interesse omkring vores bydel.

Sammen med dejlige grønne områder som Damhussøen og Krogebjergparken tiltrækker Vanløse mange boligsøgende, der efterspørger alle typer af boliger. Vi er derfor i stand til at varetage salg af alle typer boliger, - alt fra andelsboligen til murermestervillaen samt selvfølgelig også ejerlejligheder, villalejligheder og rækkehuse.

Vi har haft butik centralt i Vanløse i snart mere end 10 år, og vi oplever oftere og oftere, at vores tidligere kunder vender tilbage med gensalg, og det er vi utrolig glade for. Det er en tydelig anerkendelse af vores arbejde og et bevis på, at vi har givet kunden en god oplevelse første gang.

Så kom endelig forbi os på hovedstrøget i Vanløse, Jernbane Allé, og fortæl os, hvad du har brug for, så finder vi en løsning.

Vi glæder os til at se eller høre fra dig!


Her er vi

 • Cathrine Ingemann
  Indehaver

  Cathrine Ingemann

  Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

  38 79 14 44

 • Caspar Alstrup
  Indehaver

  Caspar Alstrup

  Indehaver

  38 79 14 44

 • Tina Larsen

  Tina Larsen

  Sagskoordinator

  38 79 14 44

 • Daniel Vrist

  Daniel Vrist

  Salg & Vurdering

  38 79 14 44

 • Solgt

  Katrinedalsvej 30A, st.

  I har en rigtig god profil. Man er stolt som kunde at have jer til at repræsentere ens bolig. Har både prøvet at være køber og sælger hos jer. Begge oplevelser var fantastiske. Vi har følt os meget trygge.

 • Solgt

  Gennemløbet 17, st. th.

  Cathrine Ingemann og hendes team har været meget serviceminded på en utrolig behagelig måde. Det var også derfor hun (Danbolig) blev valgt fremfor andre ejendomskæder, som prismæssigt lå på linje med Danbolig´s vurdering af salgsprisen. Men personligheden gjorde udslaget i valget af ejendomsmægler.

 • Solgt

  Bogholder Allé 74, 1. TV.

  Vi har nu brugt danbolig Vanløse ved salg af to lejligheder. Man bliver mødt af et kompetent hold af folk, som man med god ro i maven kan overlade ens kære hjem til. De formår at forholde sig til hjemmet på en respektfuld måde, og har en god evne til at fornemme ens behov.

 • Solgt

  Rådmand Steins Alle 33, 1. 14.

  Min lejlighed skulle sælges fordi vi bygger hus. Det var derfor vigtigt, at lejligheden blev solgt inden vi overtog huset, så vi dels ikke skulle stå med to boligudgifter og dels fordi det sandsynligvis ville have negativ indvirkning på værdien af lejligheden, hvis den kom til at stå tom i salgsperioden. Ejendommen er solgt med overtagelse ca. 10 dage efter vi overtager huset, hvilket er en perfekt timing. Salgsprisen lå ligeledes helt på niveau med det mægler og jeg blev enige om, da lejligheden blev udbudt til salg.

 • Solgt

  Vendsysselvej 41, 2. TH.

  Lige fra den første telefoniske henvendelse til den snarlige afslutning, har det været en positiv oplevelse. De personlige møder og den løbende dialog, skriftlig og telefonisk, har været upåklagelige. Professionelt arbejde, god service og hjælpsomhed gennem hele perioden.

 • Solgt

  Vinkelager 9, 3. TV.

  ALT KØRER PÅ SKINNER!! Med løbende orientering, I er dejlig positive og villige til lige selv at tage en ekstra gang ned i lejligheden, og til at påtage jer overdragelsen uden vores tilstedeværelse. Og så er I også obs på processen - og det hele vejen til frigivelse af selv sidste rest på skødekonto.

Forretningsoplysninger

danbolig Vanløse ApS
Jernbane Alle 54
2720 Vanløse
CVR: 31851637

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg

E-Soft, Lokalavisen Vanløse

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Lokalavisen Vanløse

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.