0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vanløse ApS

Jernbane Alle 54
2720 Vanløse
38 79 14 44
vanloese@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2720-2720)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vanløse ApS
Kilde: danbolig.dk
10

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vanløse ApS

Velkommen hos danbolig Vanløse


Mød os midt på Jernbane Allé - hovedstrøget i Vanløse. Her er alle vores boliger synlige, og det er let at orientere sig om nyhederne på boligmarkedet.

Hos danbolig Vanløse er vi klar til at høre om dit behov for køb eller salg, når du har tid. Vi ser på de positive muligheder for både køber og sælger, uanset boligmarkedets op- og nedture.

Vanløse og det omkringliggende område gennemgår i disse år en omfattende og positiv udvikling. Blandt andet er hovedstrøget blevet gennemrenoveret, så det nu fremstår friskt og attraktivt. Med to nye metrostationer er det også blevet endnu lettere at pendle til og fra Vanløse, for eksempel tager det kun ti minutter til Nørreport Station.

Sammen med dejlige grønne områder som Damhussøen og Krogebjergparken tiltrækker Vanløse mange yngre boligsøgende, der efterspørger vidt forskellige typer boliger - fra murermestervillaen til andelslejligheden. danbolig Vanløse er specialister i salg af villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse og villalejligheder.

Fortæl os, hvad du har brug for, så finder vi en løsning.

Her er vi

 • Solgt

  Vendsysselvej 41, 2. TH.

  Lige fra den første telefoniske henvendelse til den snarlige afslutning, har det været en positiv oplevelse. De personlige møder og den løbende dialog, skriftlig og telefonisk, har været upåklagelige. Professionelt arbejde, god service og hjælpsomhed gennem hele perioden.

 • Solgt

  Rådmand Steins Alle 33, 1. 14.

  Min lejlighed skulle sælges fordi vi bygger hus. Det var derfor vigtigt, at lejligheden blev solgt inden vi overtog huset, så vi dels ikke skulle stå med to boligudgifter og dels fordi det sandsynligvis ville have negativ indvirkning på værdien af lejligheden, hvis den kom til at stå tom i salgsperioden. Ejendommen er solgt med overtagelse ca. 10 dage efter vi overtager huset, hvilket er en perfekt timing. Salgsprisen lå ligeledes helt på niveau med det mægler og jeg blev enige om, da lejligheden blev udbudt til salg.

 • Solgt

  Ådalsvej 1, 1+2..

  Jeg mødte Danbolig i forbindelse med, at min tidligere kontrakt med anden Ejendomsmægler firma i Vanløse udløb efter 1/2 år uden særlig mange fremvisninger og manglende arrangement i salg af min bolig. Mit møde med Danbolig var overordentlig positiv, her mødte jeg seriøse, tillidsfulde, realistiske og smilende medarbejdere, der med viden om salg af villalejligheder, lige var hvad jeg havde brug for. Der har i hele forløbet været professionel håndtering af salget, på kun ca 4 måneder var min bolig solgt. Stort tak til Caspar, Daniel og Tina. Jeg vil til hver en tid anbefale jer. Tina Grubak

 • Solgt

  Gennemløbet 17, st. th.

  Cathrine Ingemann og hendes team har været meget serviceminded på en utrolig behagelig måde. Det var også derfor hun (Danbolig) blev valgt fremfor andre ejendomskæder, som prismæssigt lå på linje med Danbolig´s vurdering af salgsprisen. Men personligheden gjorde udslaget i valget af ejendomsmægler.

 • Solgt

  Vinkelager 9, 3. TV.

  ALT KØRER PÅ SKINNER!! Med løbende orientering, I er dejlig positive og villige til lige selv at tage en ekstra gang ned i lejligheden, og til at påtage jer overdragelsen uden vores tilstedeværelse. Og så er I også obs på processen - og det hele vejen til frigivelse af selv sidste rest på skødekonto.

 • Solgt

  Katrinedalsvej 30A, st.

  I har en rigtig god profil. Man er stolt som kunde at have jer til at repræsentere ens bolig. Har både prøvet at være køber og sælger hos jer. Begge oplevelser var fantastiske. Vi har følt os meget trygge.

Forretningsoplysninger

danbolig Vanløse ApS
Jernbane Alle 54
2720 Vanløse
CVR: 31851637

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg

E-Soft, Lokalavisen Vanløse

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Lokalavisen Vanløse

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig