danbolig Clevr

Langt de fleste danskere starter boligjagten på nettet. Derfor anbefaler vi danbolig Clevr, som markedsfører din bolig online - dér hvor køberne er. Det er målrettet, intelligent og effektivt.

Effektiv online annoncering
Din bolig vises på et skræddersyet udvalg af danske hjemmesider inkl. Facebook og Instagram
Målrettet relevante købere
Du når ud til alle de købere, der har reel interesse i din bolig
Giver flere kliks*
Med effektiv eksponering på nettet øger du interessen for din bolig *Kilde: esoft

Sådan fungerer danbolig Clevr

Følg med i dit salg på Min danbolig

Vi måler løbende på, hvor mange besøgende du får på din boligpræsentation. Og du kan følge med i interessen for din bolig på Min danbolig. Det er der mange fordele ved. For når du og din mægler ved, hvordan det går med dit boligsalg, har I langt bedre mulighed for at reagere, justere og optimere din annoncering løbende, så du får størst mulig effekt af den.

Med danbolig Clevr får du:

  • Bred og samtidig målrettet eksponering af din bolig på sociale medier samt de største hjemmesider i Danmark
  • Konstant optimering af dine annoncer for hurtigere salg
  • Mere effektivt brug af dit annoncebudget
  • Intet opstartsgebyr

"Fordelene ved Clevr var, at vi kom ud online, og vi syntes vi blev delt på en anden måde via digitale medier. "

Spørgsmål og svar

Ja, der findes flere forskellige kampagnepakker, du kan vælge imellem. Du kan både bestemme, hvor længe kampagnen skal køre, og hvor mange der skal eksponeres for din kampagne. Dette kan din mægler rådgive dig om.

En af de mange fordele ved danbolig Clevr er, at vi hele tiden tester effekten af din kampagne. Det betyder bl.a., at vi altid eksponerer potentielle købere for forskellige bannervarianter, måler hvilke bannere, der skaber mest aktivitet og fortsætter kampagnen med de mest effektive.

Du har altid mulighed for at opgradere din kampagnepakke og booste din kampagne løbende. Det kan du få rådgivning om af din mægler.

Vi har arbejdet dedikeret for at skabe landets mest attraktive boligpræsentationer på danbolig.dk. Det har haft en positiv effekt på de besøgende, der ser vores boligpræsentationer. Men et vigtigt skridt i markedsføringen foregår faktisk udenfor danbolig.dk, på de websites og sociale medier, som dine potentielle købere besøger. danbolig Clevr intensiverer derfor markedsføringen ved at eksponere potentielle købere for din bolig uden for danbolig.dk.

Tidligere læste vi alle lokalaviserne, men i en online verden er det ikke nødvendigvis i lokalavisen, at du finder din næste køber. Online markedsføring kan bruges til at skabe ekstra opmærksomhed omkring din bolig. Med danbolig Clevr får du et avanceret online værktøj, der målretter online annoncering af din bolig mod potentielle købere og dermed finder dem, der har interesse i at købe din bolig.

Alt efter hvilken bolig du har og hvilken annonceringspakke, som du vælger i samråd med din lokale danbolig-mægler, annonceres din bolig forskelligt. Men fælles for alle vores pakkeløsninger er, at annonceringen skræddersys den enkelte bolig blandt et udvalg af 150 af de største danske hjemmesider samt Facebook og Instagram.