Par med børn kigger på ipad

Følg med i dit salg

Når du sætter din bolig til salg hos os, opretter vi samtidig en profil til dig i Min danbolig, hvor du kan følge salget af din bolig døgnet rundt. Se antal bestilte salgsopstillinger, besøgende på din online boligpræsentation og meget, meget mere.

Nogle gange er der behov for at justere prisen eller skrue op for annonceringen af din bolig. Måske kan vi se stor interesse for din boligannonce, men kun få, der bestiller en fremvisning. Eller måske har én af dine naboer sat sin bolig til salg til en lavere pris? I begge tilfælde kan det være en god ide at overveje, om der skal justeres lidt på prisen. Omvendt så kan der også være et så stort udbud af boliger, at det kan være en god idé at skrue op for annonceringen for at få mere synlighed.

Alt det og meget mere taler vi om på vores statusmøder, som vi løbende afholder for at sikre, at vi hele tiden er på rette vej. Vi tager afsæt i de data, du kan se i Min danbolig under Mit Salg og i de muligheder, vi kan tilbyde med bl.a. danbolig Clevr.