danbolig Faaborg & Tommerup

Lagonis Minde 9 5600 Faaborg
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 16:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Hos os er det dig og din bolig der er i centrum!

Vi er din ejendomsmægler i Faaborg og omegn, Broby og omegn samt Tommerup og omegn.
Vi er ejendomsmæglere der lægger stor vægt på troværdighed, engagement og et højt serviceniveau. Tillid er vigtigt når man skal handle bolig, hvilket vi værner utrolig meget om. Med vores faglige stolthed og fokus på kundetilfredshed får du en personlig ejendomsmægler der varetager dine interesser, og sørger for at du kommer trygt videre. Det er vigtigt for os at give en personlig og individuel behandling, da det er dine ønsker og behov, der er afgørende for hvordan vi tilrettelægger din bolighandel.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente ved et boligsalg. Vi foretager en grundig gennemgang af din bolig, og giver dig kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Vi kender markedets udvikling, områdets kvaliteter og købernes søgekriterier - og vi ved, hvordan vi skal sælge din bolig! Vi er lokale ejendomsmæglere med flere års erfaring i Faaborg, Broby og Tommerup, og har stor erfaring i salg af alle boligtyper.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 5 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Lokalt team af fagligt dygtige og engagerede ejendomsmæglere

Vi er et team af lokalt forankrede ejendomsmæglere, der altid står klar til at gøre den afgørende forskel i din bolighandel. Vi er troværdige, engagerede og yder et højt serviceniveau.

Vores Nabolag styrker dit boligsalg

Hos danbolig ved vi, at det ikke kun er selve boligen man sælger. Man sælger også alt det rundt om. For selvom det er boligen vi køber, er det nabolaget vi flytter til. Derfor har vi udviklet Vores Nabolag, som gør dit lokalområde til en naturlig del af dit salg - helt fra køberne første gang ser din bolig på danbolig.dk. En kombination af fakta og dine anbefalinger af lokale favoritsteder fortæller køberne om din boligs nabolag, og hvorfor det er fantastisk at bo lige netop der. Det styrker din boligpræsentation og gør din bolig mere attraktiv.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/7
Alternate Text
Solgt

Succesoplevelse fra start til slut!

Det har været en helt igennem god oplevelse fra start til slut - hus solgt til prisen! Jeg har sat stor pris på samarbejdet og vil især fremhæve jeres ordentlig og punktlighed. Desuden vil jeg rose jer for jeres informative og pålidelige kommunikation. Altid til at regne med - Tusind tak for det!

– Strandgårdsparken 64
Alternate Text
Solgt

Danbolig Faaborg har vores varmeste anbefalinger ❤️

Vi havde egentligt kontaktet anden mægler, men valgte alligevel at kontakte Danbolig Faaborg efter anbefaling. Det tog kun et øjeblik i selskab med Camilla, før vi var overbeviste om at det var Danbolig der skulle sælge vores hus. Jane, som var vores primære ejendomsmægler under hele forløbet, gjorde et fantastisk stykke arbejde fra start til slut. Der er ingen tvivl om, at hun går op i sit arbejde med liv og sjæl. Var der det mindste, var hun på pletten med det samme. Vi var ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at hun var på vores side igennem hele forløbet. Og som førstegangssælger, giver det en stor tryghed, når man har overladt ens hjem, til en der ved hvad hun laver. Vi har ikke fortrudt at vi valgte Danbolig Faaborg som vores ejendomsmægler, heller ikke selvom deres vurdering af vores hus, var lavere end ved den anden ejendomsmægler. For Danbolig Faaborg solgte vores hus på kun 6 uger, med minimalt afslag i prisen! Det var over al forventning og kunne kun lade sig gøre på grund af det fantastiske team som Jane og Camilla er.

– Østerågade 14, Nr Broby
Alternate Text
Solgt

Jeg kan varmt anbefale danbolig Faaborg

Jeg har haft Danbolig Faaborg til at sælge min ejendom i Assens. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med de mæglere som har været med omkring salget. De har været kompetente, velforberedte, professionelle og dygtige. Kommunikationen, informationen og sparringen omkring salget har været over al forventning. Som kunde har jeg været tryg under hele forløbet. Jeg har haft indflydelse og været medinddraget. De prissatte ejendommen realistisk, som sikrede mange fremvisninger og et salg efter kort tids udbud. Informationsniveauet og kommunikationen har været mega god og de har kæmpet og arbejde hårdt. Jeg kan varmt anbefale Danbolig Faaborg. Skal jeg en dag sælge ejendom igen, så vil jeg ikke være i tvivl om hvem jeg vil samarbejde med.

– Dærup Grave 7, Dærup
Alternate Text
Solgt

Vi giver de bedste anbefalinger!

Vi giver Camilla de bedste anbefalinger. Hun hjalp os med at sælge vores hus og hendes arbejde var meget tilfredsstillende. Camilla arbejder systematisk, energisk og præcist og det gav os en god tryghed, at der er styr på tingene.

– Svendborgvej 256
Alternate Text
Solgt

Jeg anbefaler Camilla

Jeg har solgt hus med Camilla fra danbolig i Fåborg som mægler. Det er uden tvivl hendes personlighed samt høje faglige niveau, der har gjort at jeg gennem hele processen har følt at alt blev håndteret som det skulle. Det bør nævnes at jeg fik udbudsprisen for mit hus. Så også med vurderingen havde Camilla ramt plet.

– Søndenvej 9, Lyø
Alternate Text
Solgt

Camilla er en fantastisk mægler

Camilla fra Danbolig i Fåborg, er en fantastisk mægler Vil HEL klart anbefale Camilla 🙂

– Skolevej 2, Allested
Alternate Text
Solgt

Jeg anbefaler gerne Danbolig og Camilla!

Camilla er en tillidsvækkende person der samtidigt handler professionelt og hurtigt i hele processen. Jeg oplevede desuden både forståelse og støtte ift. at skille sig af med en mangeårig bolig. Boligen er solgt.

– Bygaden 20, Håstrup

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Luft til vand varmepumpe
Villa
Nyhed!

Bygaden 57, Håstrup, 5600 Faaborg

1.095.000 kr. 207 m² 8 rum
Villa
Nyhed!

Hempel Plougs Vej 31, 5600 Faaborg

2.095.000 kr. 143 m² 6 rum
Villa
Nyhed!

Svendborgvej 385, 5600 Faaborg

650.000 kr. 136 m² 4 rum
Luft til vand varmepumpe
Villalejlighed
Nyhed!

Jordløsevej 3, Håstrup, 5600 Faaborg

1.850.000 kr. 297 m² 11 rum
172 kvm staldbygning/værksted
Villa

Søndervej 84, Brobyværk, 5672 Broby

595.000 kr. 164 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Faaborg & Tommerup

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Dyssevej 11, Vester Åby, 5600 Faaborg

140 m² 5 rum
Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Brahesmindeparken 11, 5600 Faaborg

69 m² 3 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Holsten Carisiusgade 6A, 5600 Faaborg

123 m² 5 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Odensevej 2A, Nr Broby, 5672 Broby

123 m² 4 rum

Køberrådgivning hos danbolig Faaborg & Tommerup

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder

- Prisforhandling
- Besigtigelse af ejendommen
- Ansøgning om Landbrugsstyrelsens godkendelse til erhvervelse af landbrugsejendom
- Udarbejdelse og registrering af tinglysningsfuldmagt
- Tinglysning af bodelingsskøde
- Tinglysning af skifteretsattest

Køberrådgivning i Faaborg - Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Faaborg & Tommerup
Lagonis Minde 9
5600 Faaborg

CVR: 39680270
Faaborg Bolighandel ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea

Danskbolig forsikring, Willis, ETU og Frida

Husejernes Kreditforening

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.