danbolig Gørlev/Høng

Algade 25 4281 Gørlev
Torsdag 09:00 - 15:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 11:00 - 15:00
Tirsdag 09:00 - 15:00
Onsdag 09:00 - 15:00
Du er altid velkommen til at ringe udenfor butikkens åbningstider.

Velkommen hos danbolig Gørlev/Høng.

Gørlev er en aktiv, hyggelig by med gode indkøbsmuligheder, skole, børnehaver og offentlig transport mod både Kalundborg, Høng og Slagelse – og ikke mindst med dejlig kort afstand til de skønne badestrande ved Storebæltskysten.

Vores butik ligger centralt placeret i bymidten, lige over for bytorvet. Butikken er åben alle hverdage.
Vi svarer på telefonen og fremviser ejendommene alle ugens syv dage.

danbolig Gørlev er byens eneste ejendomsmæglerbutik. Vi varetager salg af alle typer af ejendomme – villaer i by og på land, landejendomme, andelsboliger og ejerlejligheder. Derudover har vi et stærkt og tæt samarbejde med vores butik i Slagelse.

Vi har været her siden 1999, og vi har et stort lokalkendskab, så vi er i stand til at rådgive dig troværdigt og kompetent, blandt andet i forbindelse med prissætningen af din bolig.

Vi samarbejder med Nordea og kan derfor tilbyde professionel rådgivning igennem hele salgsforløbet og fordelagtig finansiering, hvis vores kunder ønsker det.

2024 bliver spændende - skal du med på rejsen?

Det er et spændende og foranderligt marked vi arbejder i lige nu! Vi elsker at være ejendomsmæglere, og starten på 2024 ser lovende ud for boligmarkedet i Gørlev, Høng og alle de omkringliggende byer

Hos os får du en aktuel og personligt vurdering af din bolig, og vi sørger for du er tryg igennem hele processen af din bolighandel - skal vi hjælpe dig med dit boligsalg?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,2 ud af 10

baseret på 11 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Rækkehuse

Følg også med her

Vi er din lokale ejendomsmægler

Hos danbolig Gørlev/Høng er et bredt smil ikke en sjældenhed. Vi elsker at hjælpe mennesker med at opfylde deres personlige boligdrømme, om det er lykkeligt eller bedrøveligt.

Vi ved om nogen, at der er nok at holde styr på i forbindelse med et salg, når man har arbejde og det personlige liv ved siden af. Vi arbejder derfor benhårdt for vore sælgere, så du får solgt bedst muligt samt føler tryghed ved at vi varetager dine interesser i forløbet omkring din bolighandel.
Vores team er sammensat af alsidige, jordnære og positive personligheder, som hver har vore stærke sider, og som arbejder meget sammen i hverdagen, når vi arbejder for dit salg.

I danbolig Gørlev/Høng er vi 6 medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med dit salg! Teamet, som du møder i tlf. og på kontoret, er sammensat af 2 udekørende mæglere, 1 salgskoordinator samt 1 udekørende salg & vurderingsmedarbejder 1 kontortrainee og en salgstrainee .
Vi er byens eneste ejendomsmæglerforretning, og alle ansatte i butikken, har et rigtig godt lokalkendskab til Gørlev og Høng området.

Vi er din lokale ejendomsmægler i Høng, Gørlev og hele oplandet

Vores markedsområde dækker primært postnumrene 4281 Gørlev og 4270 Høng, i byerne som Solbjerg, Gierslev, Finderup, Tjørnelunde, Kulby, Herslev, Vester løve, Torpe, Sæby, Hallenslev, Rye, Kr. Helsinge, Dalby, Vinde Helsinge, Ulstrup, Ornum Strand, Bjerge Sydstrand, Reersø og Kirke Helsinge Strand, det er hér du som sælger eller køber får fordele ved vores enorme lokalkendskab, netværk og erfaring. Derudover har vi et tæt og stærkt samarbejde med danbolig Slagelse

Vi kan give dig en realistisk vurdering af din bolig, og bestræber os altid på at vores sælgere får den bedste pris med fra et boligsalg

Salgsprocessen foregår i samarbejde med dig som sælger med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Er det nu, du skal sælge din bolig?

Vidste du, at der historisk set sælges flest boliger lige nu? Book os til en gratis salgsvurdering, og hør mere om dine fordele ved et boligsalg netop nu.

Kilde: boligsiden.dk

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/18
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Nygade 6

Efter vi satte vores hus til salg gik der kun 6 uger før det var solgt, vi havde tilmed flere interesseret og fik solgt vores hus over prisen! Vi har igennem hele forløbet haft en god kommunikation og stor tillid. En kæmpe anbefaling til danbolig Gørlev/Høng! - Jesper og Fie

– Nygade 6, Kirke Helsinge
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Reersøvej 12

Vi har været utrolig glade for at have valgt danbolig Gørlev/Høng til at sælge vores hus. Det tog blot 7 uger, og vi har især sat stor pris på deres gode kommunikation og markedsføring af boligen.

– Reersøvej 12
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Marievej 49

Vi havde Danbolig i tankerne da vi skulle sælge vores hus, da vi tidligere har været i kontakt med dem og oplevede en god kemi. Deres team har været gode til hele tiden at opdatere os omkring mulige købere, fremvisninger og hele salgsprocessen. Vi har især været glade for Lukas, som er ærlig og realistisk. Vi kan i den grad anbefale danbolig, hvis du skal sælge din bolig.

– Marievej 49
Alternate Text
Solgt

Sælger af Engstien 4

Jeg er yderst tilfreds med den dygtige og profesionelle behandling, jeg har fået af medarbejderne hos danbolig Gørlev. Specielt vil jeg fremhæve Lukas som en venlig og kompetent mægler. Jeg kan kun anbefale danbolig Gørlev til andre

– Engstien 4, Reersø
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Solager 6

Danbolig har fået solgt vores kære barndomshjem i Gørlev på rekordtid. Undervejs har vi oplevet god kommunikation - både på mail, telefon og til møder. Jeppe, Lukas, Cathrine og Line har været glimrende til at sørge for, at alle de rigtige papirer blev klargjort og underskrevet, samt at vi løbende har fået information om alting vedrørende salget, og de har været hurtige til at svare på vores mange spørgsmål. Vi kan klart anbefale dette team til jeres hussalg. Med venlig hilsen Peter Jensen, Vivi Risom og Jakob Jensen

– Solager 6
Alternate Text
Solgt

Sælger af Solsortevej 4

Kære Lukas. Min oplevelse med jer i danbolig i Gørlev har været fornemmelsen af, at I alle gerne vil jeres kunder og forsøger at få det bedste ud af det. I har alle været søde og rare og behandlet i hvert fald mig rigtig godt. I hjælper gerne, når der er et problem. Mange venlige hilsener Birgitte Wulff.

– Solsortevej 4, Reersø Str
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Langs Hegnet 11

Vores hus stod til salg i 8 måneder hos en anden mægler, uden at blive solgt. Danbolig fik opgaven og på blot en måned, var der 5 fremvisninger, 2 købstilbud og i sidste ende ét salg. Vi er super tilfredse med deres service og giver dem vores bedste anbefalinger 😉👍

– Langs Hegnet 11, Sæby
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Gyvelvej 13

Vi er meget tilfredse med danbolig Gørlev. Vores dejlige sommerhus blev solgt efter første fremvisning. Vi har haft mest kontakt med Lukas, som altid venlig og informativ.

– Gyvelvej 13, Reersø
Alternate Text
Solgt

Købere af Søager 10

Har kun rosende ord til overs for danbolig Gørlev. Det var en tryg og behagelig oplevelse. Lukas sluttede handlen af perfekt, var meget tryg under hele processen.😁😁

– Søager 10
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Lærkevej 20

Tak til Fie og Lukas på kontoret i Gørlev - de 2 der altid viste stor tålmodighed, selv når der blev ringet op til flere gange. Også tak til Line og Jeppe i Slagelse for deres hjælpsomhed. Tak for en hurtig handel. Hilsen Poul Erik og Inger (nu Ringsted).

– Lærkevej 20, Reersø Str
Alternate Text
Solgt

Køber af Langeås 20

Jeg har kun rosende ord at sige omkring min oplevelse med danbolig, og ikke mindst Lukas, som stod for informationer og detaljer vedrørende div. Oplysninger. Der har været en super respons og hurtig dialog, de gange jeg har henvendt mig. Jeg har kun mødt venlighed og imødekommenhed hele vejen igennem, og jeg har følt mig tryg i hele processen. Jeg kan kun varmt anbefale danbolig, der er en respekt og ordentlighed, som jeg ikke har mødt hos enkelte andre ejendomsmæglere. -Vini sommer

– Langeås 20
Alternate Text
Solgt

Sælger af Vibevej 1

Hej danbolig Gørlev/Høng Mange tak for jeres hurtige salg af min Fars sommerhus. Det har fra første kontakt til nu været en god oplevelse.

– Vibevej 1, Reersø Str
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Tjørnhøjsvej 8

Vi har været meget tilfreds med danboligs håndtering af vores hussalg. Vi fik lavet en pris til hurtig salg og det gik stærkt 12 dage. Vi kan varmt anbefale danbolig i Gørlev. Med venlig hilsen Ditte og Henning

– Tjørnhøjsvej 8
Alternate Text
Solgt

Møllevej 16, Reersø By, 4281 Gørlev

Jeg tror mægleren gjorde hvad han kunne for at få solgt huset

– Møllevej 16, Reersø By
Alternate Text
Solgt

Ryevej 16, Kirke Helsinge, 4281 Gørlev

At handlen gik så hurtig, blev solgt i løbet af 14 dage.

– Ryevej 16, Kirke Helsinge
Alternate Text
Solgt

Tranevej 16, Reersø Str, 4281 Gørlev

Jeres imødekommenhed 🙂

– Tranevej 16, Reersø Str
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Fynsvej 16

Vi er tilfredse med jeres service og samarbejde. Vi vil gerne anbefale jer til vores bekendte. Tak for den gang.

– Fynsvej 16
Alternate Text
Solgt

Bødkervænget 9, Sæby, 4270 Høng

Rimelig salær og fint med fremvisninger.

– Bødkervænget 9, Sæby

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 9 butikker

Se vores butikker
Ejendom med stort potentiale
Villa
Nyhed!

Øgårdsvej 7, 4293 Dianalund

595.000 kr. 136 m² 5 rum
Stor og velholdt familievilla i Høng
Villa
Nyhed!

Kløvervej 15, 4270 Høng

2.595.000 kr. 194 m² 7 rum
Villa
Nyhed!

Læsøvej 2, 4270 Høng

1.295.000 kr. 133 m² 4 rum
Fritidsbolig

Gyvelstien 12, Bjerge Sydstrand, 4281 Gørlev

1.995.000 kr. 122 m² 3 rum
Fantastisk beliggenhed
Fritidsbolig

Bøgevej 6, Dalby Strand, 4281 Gørlev

2.195.000 kr. 138 m² 6 rum
Mulighedsrig villa med god plads
Villa

Vinde Helsingevej 23, 4281 Gørlev

795.000 kr. 189 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Gørlev/Høng

Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Reersøvej 12, 4281 Gørlev

176 m² 5 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Marievej 49, 4270 Høng

121 m² 5 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Hovedgaden 36, st.. 2., 4270 Høng

89 m² 5 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Nygade 6, Kirke Helsinge, 4281 Gørlev

126 m² 4 rum

Køberrådgivning hos danbolig Gørlev/Høng

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Prisforhandling

Vi hjælper dig med, at opnå den bedst mulige pris på din kommende bolig.

Stå stærkt i dit boligkøb

danbolig i Gørlev og Høng hjælper dig trygt og nemt gennem hele købsprocessen og sikrer dig, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Gørlev/Høng
Algade 25
4281 Gørlev

CVR: 42944858
Ejendomsmæglerfirmaet Bork, Frederiksen & Vincentz ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.