danbolig Greve

Hundige Strandvej 210 2670 Greve
Mandag 09:30 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 11:00 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 14:00

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i danbolig Greve & Karlslunde

Hos danbolig Greve & Karlslunde har vi altid kunden i højsædet, og vi gør alt, hvad vi kan, for at give vores kunder en god og femstjernet oplevelse. Vi sørger for at levere en femstjernet oplevelse ved altid at være til stede og gøre vores ypperste på hver vores position, i alt som vi foretager os. Som din ejendomsmægler i Greve og Karlslunde er kvalitet og tryghed nemlig det essentielle for os, ligesom det også er vigtigt, at vores kunder ser tilbage på deres boligsalg, og husker det som en fantastisk oplevelse.

Et boligmarked i en spændende udvikling

Boligmarkedet er konstant i forandring, og til trods for udsving i salgspriser og renter oplever vi en større efterspørgsel på boliger nu, end vi gjorde for blot seks måneder siden. Vi ser en kontinuerlig balance i boligmarkedet, og vi har flere købere, der står klar til at finde deres drømmehjem i området. Går du med salgstanker, og overvejer du, om det er nu, at du skal sætte dit hjem til salg, så er vi hos danbolig Greve & Karlslunde klar til at hjælpe dig med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,9 ud af 10

baseret på 21 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Lokalkendte ejendomsmæglere i Greve og Karlslunde

Hos danbolig Greve & Karlslunde er vi et stærkt, sammensat hold, som arbejder på tværs af to butikker. Vi er et team af medarbejdere, der hver især har forskellig viden, erfaring og kendskab til hver vores unikke områder. Dette sikrer en høj, faglig ekspertise både når det kommer til byggeri, finansiering og ejendomshandel. Dermed er vores kunder garanteret en helt særlig og professionel viden, som kan hjælpe dem trygt igennem hele salgsprocessen fra start til slut.
Alle vores ansatte er lokalkendte og enten født, opvokset eller bosiddende i byen. Det betyder, at vi kan tilbyde et indgående kendskab til, hvad området har at byde på, og dermed på bedste vis finde den rette bolig på den helt perfekte beliggenhed til dig. Som din ejendomsmægler i Greve og Karlslunde bestræber vi os samtidig også på at være til stede, være empatiske og være din personlige mægler, der døgnet rundt er til rådighed, hvis du får brug for råd eller vejledning.

Et lokalområde lidt udover det sædvanlige

Som din ejendomsmægler i Greve og Karlslunde repræsenterer vi områder med mange gode skoler, et rigt foreningsliv og smukke, naturrige arealer i både Karlslunde, Mosede såvel som Greve Landsby og Karlslunde Landsby. Her er der optimale togforbindelser og let tilgang til motorvejsnettet, som på cirka 30 minutter fører dig til København. Området er på samme tid unikt med sin placering langs vandet, hvor der venter flere børnevenlige sandstrande, ligesom også Mosede Havn og det hyggelige, maritime miljø ved Hundige Lystbådehavn er værd at fremhæve. Hertil er Greve Kommune også kendt for sit aktive foreningsliv. Du kan også opleve en række shoppingmuligheder, hvor du både kan finde 110 butikker i Waves Shoppingcenter og flere spændende specialforretninger i byerne. Vi er derfor stolte og beærede over at få lov til at sælge ejendomme i et område, der har så meget at byde på.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/8
Alternate Text
Solgt

Igennem hele salgsforløbet har vi følt os i meget trygge hænder hos danbolig Greve. Der har været en god kommunikation og fin kemi. Vi giver gerne en anbefaling videre, til andre der står foran et boligsalg.

– Ved Skellet 11
Alternate Text
Solgt

Både min søster og jeg har været meget tilfredse med hele forløbet af salget af vores fars hus. danbolig har været meget hjælpsomme omkring det hele og været hurtige til at besvare alt, hvad vi har haft af spørgsmål. Samtidig har der været en stor forståelse for, at det var et dødsbo og de har taget over dér, hvor vi ikke selv har ønsket at være så involverede. Så tak for god behandling fra alle og et godt og effektivt forløb!

– Godsparken 50
Alternate Text
Solgt

Kære danbolig - og især Andreas. Morbærhegnet 37 er på plads!! Tak for jeres professionelle tilgang til det hele - selvfølgelig, I er jo eksperter. Et meget personligt og troværdigt forløb. En fornøjelse!

– Morbærhegnet 37
Alternate Text
Solgt

Tak til alle der har haft med vores salg at gøre. Vi er mere end yderst tilfredse med hele forløbet. I er meget professionelle i jeres måde at gribe tingene an på. Når man tager tiderne i betragtning, var det hurtigt, at der kom en købsaftale i stand. Vi vil ikke tøve med at anbefale jer til andre, når vi får muligheden for det.

– Lærkemosen 7
Alternate Text
Solgt

Jeg oplevede engagementet og entusiasmen i et hårdt presset boligmarked. Det har stor betydning og skaber tillid og tryghed

– Vårgyvelvej 43
Alternate Text
Solgt

Per fra danbolig har været fantastisk under hele forløb. Vi takker mange gange.

– Toftholmsvej 2
Alternate Text
Solgt

danbolig har været dygtige og effektive til at omstille sig ændringer i boligmarkedet.

– Karlslunde Landevej 13
Alternate Text
Solgt

Engagerede og vidende medarbejdere. Hurtige til at besvare spørgsmål og vi følte at de helt var på vores side i handlen.

– Grønnegården 540B

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Rækkehus
Nyhed!

Vildtbaneparken 82B, 2635 Ishøj

3.695.000 kr. 118 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Holger Sørensensvej 1, 2690 Karlslunde

6.295.000 kr. 148 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Krogen 6, 4030 Tune

1.995.000 kr. 77 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Møllehaven 53, 2690 Karlslunde

3.495.000 kr. 126 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Karlslunde Mosevej 14, 2690 Karlslunde

4.495.000 kr. 117 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Byvejen 3, 2670 Greve

4.795.000 kr. 159 m² 5 rum
38
Villaer
6
Rækkehuse
2
Lejligheder

Seneste solgte boliger i danbolig Greve

Solgt september 2023
Villa
Solgt

Vestre Skovlyvej 3, 2690 Karlslunde

145 m² 5 rum
Solgt september 2023
Villa
Solgt

Stillidsvej 9, 2670 Greve

101 m² 3 rum
Solgt september 2023
Villa
Solgt

Bastebjerg 37, 2690 Karlslunde

108 m² 4 rum
Solgt september 2023
Villa
Solgt

Karlslunde Landevej 26, 2690 Karlslunde

125 m² 4 rum

Køberrådgivning hos danbolig Greve

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Særlige tilvalgsmuligheder der kan hjælpe dig yderligere

Med vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe dig med prisforhandlingen på din drømmebolig, så du opnår den bedst mulige pris på dit nye hjem.

Herudover kan vi hjælpe med vigtige juridiske dokumenter såsom samejeoverenskomster, testamenter og fremtidsfuldmagter.

Vi hjælper dig sikkert gennem boligkøbet og er med dig hele vejen fra start til slut

Vi er her for at skabe tryghed omkring dit kommende boligkøb og med næsten 25 års erfaring, får vi hjulpet dig sikkert igennem alle boligkøbets faser - lige fra den første besigtigelse af boligen til du modtager nøglen til dit nye hjem.
Med andre ord - jo før du kontakter os, jo mere kan vi hjælpe dig sikkert i mål med drømmen og undervejs også svare på alle dine spørgsmål.

Vi har udelukkende certificerede køberrådgivere, så du undgår eventuelle faldgruber, der kan være dyre senere hen. Du får derudover tilknyttet en personlig rådgiver, der har styr på det lokale boligmarked og som er med dig igennem hele forløbet, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Vi hjælper dig med både at sikre den rigtige pris, gennemgang af alle handlens dokumenter, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, skødeskrivning/tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse.
- og du betaler naturligvis kun under forudsætning af, at handlen gennemføres.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

Vi kom rigtig godt i mål
"... Vi var i trygge hænder gennem hele processen både ved køb og salg. Det var rart at have en professionel til at varerage vores interesser i forbindelse med købet. Jim vidste præcis hvad vi ville og Michael fulgte os fint i mål. Så alt i alt en god oplevelse..."
Effektiv prisforhandling
"...Hele forløbet gik hurtigt og som aftalt. Vi fik et større afslag på kolonihavehuset end forventet..."
Meget kompetent
"...Michael var hjælpsom, god til at forklare og det var som vi havde behov for..."

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Du er inviteret til Vurderingsweekend

Kom med til Vurderingsweekend

Den 7. og 8. oktober har vi sat weekenden af til at besøge så mange boligejere som muligt og give dem en gratis vurdering. Et boligsalg kræver indsigt, erfaring og den rette plan. Vi står klar med det hele, så det kræver mindre af dig. Deltag i Vurderingsweekend og start med et lille besøg i dit hjem. Det er gratis og uforpligtende.

Forretningsoplysninger

danbolig Greve
Hundige Strandvej 210
2670 Greve

CVR: 21275875
Jim Riel A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea

Willis, Frida, ETU, Dansk Boligforsikring

E-soft, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

ETU, Willis, Dansk Boligforsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.