danbolig Frederiksværk og Hundested

Torvet 15 3300 Frederiksværk
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag Fremvisningsdag
Søndag Fremvisningsdag
Samt efter aftale

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Frederiksværk

Hos danbolig Frederiksværk sætter vi en ære i altid at levere fantastisk service samt et højt kvalitetsniveau til vores kunder, så vi på bedste vis kan få solgt din bolig. Som din lokale ejendomsmægler i Frederiksværk ved vi, hvad der sker i byen, og da vi alle er lokalt forankrede, er du samtidig også garanteret at få en mægler, der kender det område, som netop din bolig befinder sig i. Vi vil gå utrolig langt for vores kunder for at være sikker på, at de får den absolut bedste behandling samt den bedste oplevelse.

En mægler der kender området

Ved at vælge danbolig Frederiksværk får du ikke blot én ejendomsmægler, men et helt hold bestående af uddannede ejendomsmæglere, der alle engagerer sig i, hvad der sker i kommunen, ligesom vi også arbejder sammen med den lokale Nordea Bank filial. Går du med tanken om at sælge din bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering af dit hjem.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 14 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Fritidsboliger

Villaer

Andelsboliger

Følg også med her

Dit team af engagerede ejendomsmæglere

Med danbolig Frederiksværk som din ejendomsmægler, får du ikke blot glæde af én butik, men hele to butikker, der arbejder sammen. Hos danbolig Frederiksværk og danbolig Hundested er vi et stærkt hold af uddannede ejendomsmæglere, der hver dag går på arbejde for at sikre, at vores kunder får den mest optimale oplevelse og føler sig trygge fra første møde til handlens afslutning.

I begge butikker sørger vi for, at alle er i stand til at hjælpe vores kunder, når de enten kommer fysisk ind i butikken eller ringer til os. Vi sikrer, at alle mæglere kender de nye sager, at alle får hilst på sælger, og samtidig at alle bliver informeret om sagens gang, for dermed at kunne sørge for, at du som kunde får en så god og ukompliceret proces som muligt.

Vi er et ungt og dynamisk hold, der gør vores bedste for at holde os opdateret omkring de nyeste tendenser på boligmarkedet, ligesom vi blandt andet også markedsfører boligerne på sociale medier, da vi ved, hvor stor betydning det har at være til stede online. Som ejendomsmægler i Frederiksværk tror vi på fremtiden, og vi ved, at tingene hele tiden ændrer sig. Vi holder os derfor alle opdateret omkring den nyeste måde at markedsføre netop din bolig, så vi ved, at din ejendom bliver promoveret på den bedste og mest hensigtsmæssige måde.

Bosæt jer i et fantastisk område med smukke omgivelser

Vores butik ligger centralt i Halsnæs Kommune på Torvet i Frederiksværk, så vi er let tilgængelige for vores kunder. Vi dækker hele kommunen fra Store Havelse, Ølsted, Kregme, Sandet, Asserbo og Tibirke Sand. Her sælger vi både villaer, sommerhuse, landbrugsejendomme, lejligheder, andelsboliger og byggegrunde, så der er noget for enhver smag. Vores lokalområde byder ligeledes på noget for de fleste, og du kan både kan se frem til naturskønne arealer og alt andet, som du skal bruge i din dagligdag. Her venter flere gode folkeskoler samt privatskoler, mens der også er et bredt udvalg af indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv, der gør det muligt at dyrke de ønskede fritidsaktiviteter med blandt andet padelbane på vej. Samtidig er Halsnæs en pendlerkommune, hvorfra der er togforbindelse til Hillerød og derfra hurtigt videre til København, og hertil er der også fine tilkørselsforhold til motorvejsnettet.
Vil du bruge tiden udendørs, kan du glæde dig over at blive bosat i et område med vand på alle sider, og på samme tid ligger området op til Danmarks største sø - Arresø. Yderligere kan du se frem til flere skovområder herunder Vinderød Skov, Brødemose Skov, Tisvilde Hegn, ligesom vi også ligger lige op af Asserbo Plantage, hvilket giver dig de bedste betingelser for at nyde de naturrige omgivelser.

Som ejendomsmægler i Frederiksværk er vi stolte og beærede over at repræsentere et område, der har så meget at byde på, og vi er sikre på, at vi også har en ejendom på den rigtige beliggenhed, der lever op til netop dine behov.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

En super behagelig oplevelse

Det var en super behagelig oplevelse, hvor vi virkelig blev sat godt ind i tingene og vi blev guidet gennem hele forløbet. Vi kan klart anbefale danbolig Frederiksværk, hvis du ønsker et salg, hvor der virkelig bliver gået op i service,

– Kæruldvej 6
Alternate Text
Solgt

Et virkeligt professionelt salgsarbejde hele vejen igennem.

Stor dedikation og vi fornemmede klart, at mægleren havde stor indsigt i område.

– Skelvej 22
Alternate Text
Solgt

Jeg er yderst tilfreds på alle parametre og mega tilfreds med orientering om forløbet og når der havde været fremvisning. Jeg vil til en hver tid anbefale danbolig Frederiksværk til andre.

– Birkevangen 20
Alternate Text
Solgt

I forbindelse med hussalg og valg af mægler faldt valget på danbolig Frederiksværk og Hundested. Da vi flyttede til Ølsted var danbolig også mægler og vores oplevelse, som købere var meget positiv. Nu har vi selv skullet sælge og derfor var valget nemt. Gennem hele processen har vi været godt informeret, og har oplevet en dedikeret indsats for at sikre en god proces. Da en potentiel køber meldte sig, var danbolig god til at få alting til at falde på plads, og få forhandlet en aftale, som vi som sælgere kun kunne være tilfreds med. Det har til tider været er udfordrende proces, men alt er blevet håndteret helt og aldeles tilfredsstillende af danbolig, som hele vejen igennem har løst opgaven på entusiasme og en positiv tilgang. Jeg vil derfor slet ikke være i tvivl om, at såfremt jeg skulle sælge ejendom i Halsnæs, ville valget af mægler være danbolig.

– Månelysvej 5

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Villa

Jacob Jensensvej 1, 3300 Frederiksværk

2.350.000 kr. 192 m² 7 rum
Fritidsbolig

Ryagervej 45, Tibirke Sand, 3300 Frederiksværk

2.195.000 kr. 72 m² 3 rum
Villa

Kongelysvej 27, 3300 Frederiksværk

2.295.000 kr. 151 m²
Åbent hus 4. aug 10:30, kræver tilmelding
Villa

Bukketornvej 58, 3300 Frederiksværk

1.845.000 kr. 120 m² 4 rum
Fritidsbolig

Mosevangen 2, 3310 Ølsted

1.075.000 kr. 50 m² 3 rum
Fritidsbolig

Tvede Linds Vej 14, Tibirke Sand, 3300 Frederiksværk

4.995.000 kr. 139 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Frederiksværk og Hundested

Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Ligustervej 22, 3300 Frederiksværk

102 m² 4 rum
Solgt juli 2024
Fritidsbolig
Solgt

Egernlunden 10, Tibirke Sand, 3300 Frederiksværk

79 m² 3 rum
Solgt juli 2024
Fritidsbolig
Solgt

Åvænget 3, 3300 Frederiksværk

71 m² 3 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Maagevej 20, 3300 Frederiksværk

123 m² 4 rum

Køberrådgivning hos danbolig Frederiksværk og Hundested

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsprodukter hos danbolig Frederiksværk

- Prisforhandling med sælgers ejendomsmægler

danbolig Køberrådgivning er vejen til det sikre boligkøb

Et boligkøb er en af livets største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Det indebærer faldgruber, som kan blive dyrere senere hen. Derfor er en Køberrådgiver fra danbolig Frederiksværk altid en god ide.

En køberrådgiver fra danbolig Frederiksværk hjælper dig gennem boligkøbet af A til Z og sikrer dig et trygt forløb med bedst muligt resultat.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Frederiksværk og Hundested
Torvet 15
3300 Frederiksværk

CVR: 34217661
Lykke & Ørsted Frederiksværk ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit og Nordea Bank

Dansk Boligforsikring A/S og ETU forsikring A/S

e soft systems A/S, boligsiden.dk, Boliga.dk, Halsnæs Avis

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt mægler

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.