danbolig Hedehusene

Vesterkøb 8 2640 Hedehusene
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag Efter aftale
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider på tlf. 4333 4444.

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Hedehusene

Hos danbolig Hedehusene sætter vi en stor ære i altid at være på forkant med markedet, så vi dermed sikrer, at din ejendom bliver solgt til den bedste og mest optimale pris. Som ejendomsmægler i Hedehusene ved vi, hvad køberne lederne efter, og vi har ligeledes en bred erfaring med at sælge både villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder. Med os ved hånden er du dermed garanteret en ’Premium ejendomsmægler’, som altid leverer kvalitetsmaterialer fra start til slut, ligesom vi også sørger for maksimal eksponering på Boliga.

Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.

Vi ved præcist, hvad køberne går efter, og vi har solid erfaring med salg af både villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder i Hedehusene, Fløng, Nærheden, Reerslev, Marbjerg og Soderup.

Når du vælger danbolig Hedehusene som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online/digital markedsføring, og som noget helt særligt. Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.


Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.

Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget Servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit bolig salg.

Udover danbolig Hedehusene har vi også danbolig Taastrup, og derudover har vi yderligere butikker i Ringsted og Sorø. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra flere områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg. Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Som kunde hos danbolig Hedehusene får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig Clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag på 43 33 44 44 for at få en salgsvurdering og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Et marked i fremgang

Efter en længere periode, hvor vi har oplevet at flere har været tøvende med at sætte deres hjem til salg, oplever vi nu en markant større efterspørgsel på boliger, end vi gjorde for bare seks måneder siden. Går du derfor med tanken om at sætte din bolig til salg, skal du endelig ikke tøve med at tage fat i os. Vi står naturligvis altid til rådighed med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

7,1 ud af 10

baseret på 7 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Fritidsboliger

Følg også med her

Dit hold af ejendomsmæglere i Hedehusene

Vi hos danbolig Hedehusene er én ud af fire samarbejdende butikker, som også inkluderer danbolig Taastrup, danbolig Sorø samt danbolig Ringsted. Med et så bredt og erfarent team, der alle har et solidt kendskab til områderne, har vi de bedste forudsætninger for at finde den helt perfekte bolig til dig med den helt korrekte beliggenhed.
Med os ved hånden sørger vi altid for at være opdateret omkring den nyeste teknologi til online markedsføring med danboligs markedsføringsværktøj Clevr, der sikrer, at din bolig kommer ud til den relevante målgruppe, som er boligsøgende i det område, hvor du sætter din ejendom til salg. Som ejendomsmægler i Hedehusene ønsker vi, at vores kunder altid føler sig trygge, og derfor er nøgleord som kvalitet, seriøsitet, innovation og kundetilfredshed det altafgørende. Vi hos danbolig Hedehusene har en ambition om være den bedste, lokale ejendomsmægler, og vores mål er, at kunderne føler sig godt behandlet fra den første kontakt til købsaftalen er underskrevet.

Hedehusene – en by med noget for alle

Som ejendomsmægler i Hedehusene er vi stolte og beærede over at sælge ejendomme i en by, der har faciliteter til de fleste aldersgrupper lige fra de helt unge til den ældre generation. Hedehusene er en stationsby med optimale togforbindelser, som blandt andet fører dig til København på blot 20 minutter, og samtidig er der også fine tilkørselsforhold til motorvejsnettet, hvilket gør Hedehusene til en helt ideel by for pendleren.
Byen har desuden gode skoler, daginstitutioner, gymnasier og et spændende foreningsliv, hvor det er muligt at dyrke alt fra tennis, gymnastik, fodbold, badminton til cykling. Det gør Hedehusene til en yderst aktiv by for mange børnefamilier, der får alt, som de skal bruge, lige indenfor rækkevidde. Derudover byder byen også på et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, spisesteder og forskellige butikker med alt fra mode til specialiteter.
Hertil er det også værd at bemærke, at Hedehusene er kendt for dens smukke natur, herunder Hedeland, som er et stort naturareal og fritidsområde, der byder på et væld af aktiviteter med gode gåruter og cykelstier, legepladser til børnene, hundeskov, skibakke, ridestier og flere opholdsområder med grill.
Vi hos danbolig Hedehusene er stolte og beærede over at være mæglere i en by, der har så meget at tilbyde. Går du med salgstanker, så tøv endelig ikke med at kontakte os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Stærkendevej 155B, Stærkende, 2640 Hedehusene

Deres informations niveau

– Stærkendevej 155B, Stærkende

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Lejlighed

Hedekæret 26, 1. th., 2640 Hedehusene

1.845.000 kr. 76 m² 3 rum
Villa

Plantagevej 9, Fløng, 2640 Hedehusene

3.345.000 kr. 166 m² 6 rum
Villa

Hovedgaden 381, 2640 Hedehusene

3.795.000 kr. 147 m² 4 rum
Åbent hus 24. jul 10:00, kræver tilmelding
Fritidsbolig

Fritidshaven 147, 2640 Hedehusene

1.395.000 kr. 50 m² 3 rum
Villa

Hasselvej 23, 2640 Hedehusene

3.575.000 kr. 145 m² 4 rum
Fritidsbolig

Fritidshaven 143, 2640 Hedehusene

949.995 kr. 48 m² 3 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Hedehusene

Solgt juli 2024
Fritidsbolig
Solgt

Agerhaven 87, 2640 Hedehusene

50 m² 2 rum
Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Thorstensvej 23B, 2640 Hedehusene

135 m² 4 rum
Solgt juli 2024
Åbent hus 24. jul 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Solgt

Hedekæret 49, 1. 3., 2640 Hedehusene

61 m² 2 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Trappeløbet 1B, 2640 Hedehusene

238 m² 7 rum

Køberrådgivning hos danbolig Hedehusene

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Hedehusene

- Prisforhandling.
- Vi deltager på overdragelsen (maksimalt 20km fra mæglerens kontor).
- Hjælp til at blive tilmeldt forsyningsselskaber: el, varme.
- Forhøjelse af sikkerhed til grund- / ejerforeningen
- Tinglysning af kreditor- / debitorskifte på eksisterende sikkerhed til grund- / ejerforeningen
- Udarbejdelse og registring af tinglysningsfuldmagt
- Tinglysning af bodelingsskøde
- Tinglysning af skifteretsattest
- Hjælp til at indhente civilstyrelsens godkendelse.
- Aflysning af servitutter
- Udarbejdelse af samejeoverenskomst
- Udarbejdelse af ægtepagt
- Udarbejdelse af fremtidsfuldmagt

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Hedehusene
Vesterkøb 8
2640 Hedehusene

CVR: 41957654
db Hedehusene ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

Nordea & Nordeakredit

TopDanmark A/S

Realkreditnettet, Dansk Boligforsikring, boligsiden.dk & EFKT

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordeakredit

TopDanmark A/S

Dansk Boligforsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.