danbolig Hedehusene

Vesterkøb 8 2640 Hedehusene
Torsdag 09.00 - 17.30
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag 10.00 - 14.00
Mandag 09.00 - 17.30
Tirsdag 09.00 - 17.30
Onsdag 09.00 - 17.30
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider.

Velkommen hos danbolig Hedehusene

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er på forkant med markedet, og som ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos os, som repræsenterer hele 4 samarbejdende butikker og som desuden også er Premium ejendomsmægler. Premium betyder maksimal eksponering på Boliga, som er mange køberes foretrukne platform i jagten på en kommende bolig.

Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.

Vi ved præcist, hvad køberne går efter, og vi har solid erfaring med salg af både villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder i Hedehusene, Fløng, Nærheden, Reerslev, Marbjerg og Soderup.

Når du vælger danbolig Hedehusene som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online/digital markedsføring, og som noget helt særligt. Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.


Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.

Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget Servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit bolig salg.

Udover danbolig Hedehusene har vi også danbolig Taastrup, og derudover har vi yderligere butikker i Ringsted og Sorø. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra flere områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg. Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Som kunde hos danbolig Hedehusene får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig Clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag på 43 33 44 44 for at få en salgsvurdering og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Kenneth Rachlitz, Indehaver

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som kender lokalområdet ud og ind, brænder for boligsalg, samt ved hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det gør vi hos danbolig Hedehusene.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 2 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

50% Villaer

50% Lejligheder

Følg også med her

Teamet

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Åbent hus 14.aug kl. 10:00, kræver tilmelding
Fritidsbolig
Nyhed!

Fritidshaven 203, 2640 Hedehusene

1.395.000 kr. 43 m² 3 rum
Åbent hus 14.aug kl. 11:15
Villa
Nyhed!

Tingstenen 24, Reerslev, 2640 Hedehusene

2.995.000 kr. 106 m² 4 rum
Rækkehus

Fagerbo 11, Fløng, 2640 Hedehusene

2.995.000 kr. 120 m² 4 rum
Rækkehus

Urtehaven 13, Nærheden, 2640 Hedehusene

4.695.000 kr. 113 m² 4 rum
Villa

Smedevænget 37, Marbjerg, 2640 Hedehusene

2.795.000 kr. 121 m² 4 rum
Villa

Solvang 19, Reerslev, 2640 Hedehusene

4.495.000 kr. 204 m² 6 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Hedehusene
Vesterkøb 8
2640 Hedehusene

CVR: 41957654
db Hedehusene A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea & Nordeakredit

TopDanmark

TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Kvinde kigger ud af vinduet

Gør dine boligspørgsmål til boligviden

At sælge er en kompleks størrelse. Vi har samlet viden, så du kan få svar på både store og små spørgsmål om boligmarkedet.