danbolig Hundested og Frederiksværk

Kajgaden 9H 3390 Hundested
Søndag Fremvisningsdag
Mandag 11:30 - 16:00
Tirsdag 11:00 - 16:00
Onsdag 11:00 - 16:00
Torsdag 11:00 - 16:00
Fredag 11:00 - 15:00
Lørdag Fremvisningsdag
Telefontid Mandag - torsdag: 09.00-17.00 Fredag: 09.00-16.00 Lørdag - søndag: 10.00-13.00

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Hundested

Med danbolig Hundested som din ejendomsmægler er du sikret et hold af mæglere, der er lokalt forankrede i kommunen, så vi altid kan rådgive, vejlede og informere om, hvad de forskellige områder har at byde på. Som din ejendomsmægler i Hundested har vi ligeledes et stort ønske og mål om altid at levere et højt kvalitetsniveau og sikre os, at du som kunde får den bedste oplevelse, når du vælger os som din ejendomsmægler. Vi tilbyder naturligvis også altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom, hvis du går med salgstanker. Hos danbolig Hundested tilbyder vi ligeledes Køberrådgivning, så vi kan også hjælpe dig trygt i mål med dit boligkøb.

Vi støtter op om initiativer i lokalmiljøet

Vores butik ligger centralt på havnen i Hundested, hvor vores kunder alle ugens dage har mulighed for at komme ind og få en snak. Vi er placeret midt i byen, og vi ønsker ligeledes som ejendomsmægler i Hundested at involvere os i lokalområdets mange spændende aktiviteter.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,9 ud af 10

baseret på 14 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Fritidsboliger

Villaer

Rækkehuse

Følg også med her

Dine ejendomsmæglere i lokalområet

Med danbolig Hundested som din ejendomsmægler får du ikke blot glæde af én butik, men hele to butikker, der arbejder sammen som et stærkt hold. Hos danbolig Hundested og danbolig Frederiksværk er vores fælles mål at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi er et stærkt hold bestående af fire ejendomsmæglere, der hver eneste dag går på arbejde med formålet om at sikre, at vores kunder får den mest optimale oplevelse og samtidig føler sig trygge fra første møde til handlens afslutning.

Processen i butikken er, at alle skal være i stand til at hjælpe dig som kunde, hvilket vi gør ved, at alle mæglere kender til alle de nye sager, og samtidig at alle får hilst på sælger og bliver informeret om sagens gang. Det er vores overbevisning, at du som kunde på den måde får den bedste oplevelse og det mest ukomplicerede forløb.

Vi er et ungt og dynamisk hold, der altid sørger for at holde os opdateret omkring de nyeste tendenser på boligmarkedet, ligesom vi blandt andet også markedsfører boligerne på sociale medier, da vi ved, hvor stor betydning det har at være til stede online. Som ejendomsmæglere i Hundested tror vi på fremtiden, og vi ved, at tingene hele tiden ændrer sig. Vi holder os derfor alle opdateret omkring den nyeste måde at markedsføre netop din bolig, så vi ved, at din ejendom bliver promoveret på den bedste og mest hensigtsmæssige måde.

Et lokalområde der byder på noget for alle

Hos danbolig Hundested sælger vi ejendomme i hele kommunen fra Lynæs, Hundested, Kikhavn, Nødebohuse, Hald Strand, Melby til Liseleje. Som ejendomsmægler i Hundested er det primært villaer og sommerhuse som vi sælger, og vi ved, at vores område har noget for de fleste.

I Lynæs er der et fantastisk surfermiljø, der er også er kendt som nummer to i ‘Danmarks Cold Hawaii', hvor folk fra hele landet søger hen, når de skal nyde tid på bølgerne, og samtidig er der også fortrinlige faciliteter til vinterbaderen. Vi er stolte af at sælge ejendomme i ét af de områder, der har den smukkeste kystlinje, hvor man kan beundre solnedgangene, tage forfriskende svømmeture og gå ture i de flotte, grønne arealer. I Hundested kan du se frem til spændende spisesteder, og ligeledes er der flere kulturelle oplevelser med kunst og glaspusteri. Er det specialforretninger og en autentisk atmosfære, der ledes efter, vil Liseleje være det ideelle sted, da der her er unikke butikker med brugskunst såvel som hyggelige isbutikker.
På samme tid er der også alt, som du har brug for i dagligdagen med flere gode skoler, privatskoler, daginstitutioner og et bredt udvalg af indkøbsmuligheder. Du kan ligeledes se frem til fine togforbindelser og optimale tilkørselsforhold til motorvejsnettet, som fører videre rundt i landet.

Som ejendomsmægler i Hundested er vi utrolig beærede over at repræsentere et område, der har så meget at byde på, og vi er sikre på, at vi også har en ejendom på den rigtige beliggenhed, der lever op til netop dine behov.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/6
Alternate Text
Solgt

Huset blev solgt på 2. fremvisning - godt gået!

Mads og Katrine fra danbolig Hundested har været meget hjælpsomme. De har været en stor hjælp, for jeg bor selv i Vejle. 5 stjerner herfra.

– Fredlygårdsvej 4
Alternate Text
Solgt

Vi har været meget trygge hele vejen igennem.

Vi oplevede hele processen som en rigtig god oplevelse i forbindelse med salget. Ejendomsmægler og øvrigt personale er professionelle, sympatiske og hjælpsomme.

– Fredens Alle 4
Alternate Text
Solgt

danbolig Hundested er et helt fantastisk team. Alle har indsigt og kæmpe engagement i salgsprocessen fra start til slut. Matilde Ørsted, Katrine Hempel Rethpen, Sune Patrick Sutton og Mads Lykke er i topklasse - deres viden, professionalisme og drive gør den helt store positive forskel. Målrettet dialog, rådgivning og løbende opdateringer giver en stærk følelse af tillid - altid med fokus på, hvad vi som kunde ønsker. Vi solgte vores sommerhus “perle” til de mest fantastiske købere. Matilde er også en eminent køberrådgiver - køb af vores drømmehus blev realiseret. Vi giver vores allerbedste anbefalinger til danbolig Hundested, når du skal sælge eller købe hus.

– Nødebovejen 135
Alternate Text
Solgt

Professionel, grundig og ærlig rådgivning

"Vi har fået en professionel, grundig og ærlig rådgivning omkring salget af vores afdøde mors bolig. Den teambaserede tilgang, som mægleren arbejder ud fra, har sikret at der hele tiden har været fremvisninger for potentielle købere. Der er helt klart tale om en mægler, der kender Nordsjælland rigtig godt."

– Nørregade 64
Alternate Text
Solgt

Jeg har været meget glad for hjælpen med salget af mit hus. danbolig Hundested har altid været til at få fat på og gode til at hjælpe og forklare.

– Peder Olsensvej 42
Alternate Text
Solgt

Et fantastisk team

Et fantastisk team som er dygtige og passioneret omkring deres arbejde. Vi er så glade og tilfredse med samarbejdet omkring salget af vores hus.

– Ohmannsvej 11

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Fritidsbolig

Stjernehøj 8, 3370 Melby

5.495.000 kr. 148 m²
Åbent hus 21. apr 11:00, kræver tilmelding
Fritidsbolig

Hans Kurtsvej 30, 3370 Melby

1.795.000 kr. 105 m²
Helårsgrund i skønne Lynæs
Helårsgrund

Valmuevej 6B, 3390 Hundested

995.000 kr. 702 m²
Fritidsbolig

Lærkesangsvej 9, 3360 Liseleje

2.595.000 kr. 71 m² 2 rum
Fritidsbolig

Nannasvej 9, 3370 Melby

2.295.000 kr. 89 m² 3 rum
Villa

Ll Karlsmindevej 19, 3390 Hundested

2.595.000 kr. 206 m² 7 rum
6
Fritidsboliger
3
Villaer
1
Helårsgrund

Seneste solgte boliger i danbolig Hundested og Frederiksværk

Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Tenna Kraftsvej 10, 3370 Melby

105 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Fritidsbolig
Solgt

Ved Højen 11, 3370 Melby

72 m²
Solgt marts 2024
Fritidsbolig
Solgt

Troldebjergvej 44, 3370 Melby

99 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Monasvej 1, 3360 Liseleje

136 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Hundested og Frederiksværk

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsprodukter hos danbolig Hundested

- Prisforhandling med sælgers ejendomsmægler

danbolig Køberrådgivning er vejen til det sikre boligkøb

Et boligkøb er en af livets største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Det indebærer faldgruber, som kan blive dyrere senere hen. Derfor er en Køberrådgiver fra danbolig Hundested altid en god ide.

En køberrådgiver fra danbolig Hundested hjælper dig gennem boligkøbet af A til Z og sikrer dig et trygt forløb med bedst muligt resultat.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Hundested og Frederiksværk
Kajgaden 9H
3390 Hundested

CVR: 38024434
Lykke & Ørsted Hundested ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit og Nordea Bank

Dansk Boligforsikring A/S og ETU Forsikring A/S

e soft systems A/S, boligsiden.dk, Bolig.dk, Halsnæs Avis

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt mægler

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.