danbolig Jyllinge

Jyllingecentret 13 B 4040 Jyllinge
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 16:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 14:00

Velkommen hos danbolig Jyllinge.

Velkommen hos danbolig Jyllinge!

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et indgående kendskab til lokalområdet. En mægler som ved hvad køberne leder efter, der kan fremhæve de positive og særlige ting ved dit lokalområde, og som ved hvordan din bolig præsenteres så attraktivt, som muligt. Dét ved vi hos danbolig Jyllinge!

I 1999 åbnede Heidi Meyer-Karlsen den første danbolig butik i Jyllinge. Heidi har været ejendomsmægler og valuar siden 1991, og er opvokset i Jyllinge og har boet her hele sit liv - og sælger, sammen med sit team, boliger i Jyllinge og byerne omkring Roskilde fjord.

Vores team i danbolig Jyllinge består af ejendomsmæglere, som er veluddannede og har erfaring med ejendomshandel. Vi bor eller er opvokset i Jyllinge. Vi kender derfor Jyllinge 'indefra', og det tror vi giver din bolig de bedste vilkår på boligmarkedet. I denne sammenhæng har vi, stor succes med at give vores kunder en helt særlig ‘tour de Jyllinge'. Vi er et bredt sammensat og topmotiveret team, som tror at effektivt benarbejde, flid og motivation er vejen frem.

Blandt vores fokusområder er mæglernes engagement og kundernes tilfredshed. Det første skulle gerne føre til det andet. Vi møder kunderne i øjenhøjde og er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt, idet en bolighandel for os er et personligt anliggende. Vi tror på, at den mest effektive måde at finde en køber til en sælger er ved at kende vores lokalområde til bunds, ramme markedsprisen præcist og informere rettidigt. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi er derfor særligt opmærksomme på, at salgsvurderingen skal være realistisk, og på at informere rettidigt og fyldestgørende i salgsprocessen.

Den rette markedsføring af din bolig, er essentiel for et vellykket og effektivt boligsalg. Vi har derfor en bred vifte af muligheder, når det kommer til markedsføring af din bolig: Smuk boligpræsentation på danbolig.dk, fremhævet bolig på boligsiden.dk, og markedsføringsværktøjet danbolig Clevr, sørger for at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, som køberne besøger mest. Derudover brug af virtual reality glasses og udnytter sociale platforme som feks. facebook. Som den eneste ejendomsmægler i Jyllinge, kan vi tilbyde PremiumMægler-præsentation af din bolig på Boliga.dk samtidig med at vi har unik adgang til Boliga's landsdækkende køberkartotek.

Du skal vælge os til, at sælge din bolig fordi: Vi har stor succes med vores store køberkartotek, blandt alle danboligs butikker. Vi har renommé for at få vores kunder bedst muligt videre. Vi markedsfører din bolig bredt, men målrettet og udnytter de bedste platforme hertil.

Er du interesseret i at vide mere? Ring og hør hvilke fordele du får og om vi måske allerede har køberen til din bolig?

Hvad er vigtigt for dig, når du skal sælge din bolig ?
Hos danbolig Jyllinge tilbyder vi en realistisk salgspris, et dybdegående lokalkendskab, et skarpt salær der er tilpasset dine ønsker og behov - og et team af dedikerede ejendomsmæglere til at hjælpe dig!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

8,6 ud af 10

baseret på 8 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Fritidsboliger

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/7
Alternate Text
Solgt

SOLGT PÅ 3 UGER - FLERE KØBERE

De glade sælgere vil gerne sige tusind tak for en vellykket og hurtig handel, ved hjælp af kompetente, dynamiske og empatiske ejendomsmæglere.

– Holmehaven 5, Gundsømagle
Alternate Text
Solgt

SOLGT SOM SKUFFESAG

Tusind tak for et helt fantastisk forløb i forbindelse med salg af vores hus. Heidi og Camilla yder en yderst behagelig, nærværende og intens indsats og vi var meget trygge gennem hele processen, også selvom der i vores tilfælde var fart på, da huset blev solgt lynhurtigt. Det er tydeligt at mærke, at Heidi og Camilla lægger en ære i, at tage sig tid til at lytte, vejlede og opfylde deres kunders behov. Stort tak for en god og professionel oplevelse. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Heidi og Camilla fra Danbolig Jyllinge.

– Havrevej 16
Alternate Text
Solgt

SOLGT EFTER 16 DAGE!

Efter 36 år i egen stor villa skulle vi sælge rimelig hurtigt. Det virkede som en helt uoverskuelig opgave i så vanskeligt og presset et marked. Efter flotte anbefalinger var vi slet ikke i tvivl om at henvende os til Heidi og Camilla fra Danbolig i Jyllinge. Det var et godt valg! Vi fik fra start en kompetent og realistisk bedømmelse af en klog salgspris. Men det bedste var Heidi og Camillas store engagement i markedsføringen. Der fra mange fremvisninger. Vi har solgt til en fin pris og er kommet godt videre. Heidi og Camilla skal absolut have vores varmeste anbefaling. De er et godt team og har mange års lokalkendskab.

– Stenkrogen 37
Alternate Text
Solgt

Camilla og Heidi er meget kompetente begge to og meget realistiske og analyserende med god og overbevisende argumentation.

– Rådalsgård Strandpark 6
Alternate Text
Solgt

Det har været en sand fornøjelse, at samarbejde med jer - jeres hjælp er kommet på de rette tidspunkter og I har været præcis så tilpas afslappede i jeres kommunikation med os, som vi har kunnet ønske os. Vi handlede sammen i 2007, nu i 2023 og sikkert også næste gang.

– Hirsevej 15
Alternate Text
Solgt

Bakkevej 10, 4040 Jyllinge

Lokal mægler med kendskab til område. Et salgsforløb, hvor vi aldrig var i tvivl om mæglerens arbejde for at fremme salget og komme i mål.

– Bakkevej 10
Alternate Text
Solgt

Rådalsgård Strandpark 6, 4040 Jyllinge

Hele forløbet ganske enkelt. Camilla og Heidi er meget kompetente begge to og meget realistiske og analyserende med god og overbevisende argumentation.

– Rådalsgård Strandpark 6

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Hyldekærparken 25, Gundsømagle, 4000 Roskilde

2.495.000 kr. 120 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Skovvej 8, 4040 Jyllinge

4.395.000 kr. 189 m² 6 rum
Villa

Fyrrevej 8, 4040 Jyllinge

2.595.000 kr. 101 m² 4 rum
Villa

Marsvej 22, 4040 Jyllinge

3.695.000 kr. 145 m² 5 rum
Fritidsbolig

Svanevænget 29, 4040 Jyllinge

1.895.000 kr. 30 m² 2 rum
Villa

Svanevænget 27, 4040 Jyllinge

3.395.000 kr. 111 m² 2 rum
11
Villaer
3
Fritidsboliger
1
Rækkehus

Seneste solgte boliger i danbolig Jyllinge

Solgt september 2023
Villa
Solgt

Skovbakken 6, 4040 Jyllinge

161 m² 4 rum
Solgt september 2023
Rækkehus
Solgt

Kildehusene 1, 4040 Jyllinge

97 m² 3 rum
Solgt september 2023
Villa
Solgt

Skibsvej 32, 4040 Jyllinge

118 m² 4 rum
Solgt august 2023
Villa
Solgt

Holmehaven 5, Gundsømagle, 4000 Roskilde

214 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Jyllinge

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Jyllinge

- Prisforhandling
- Berigtigelse af skøde

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig. Ud over at være certificeret køberrådgiver, er vores køberrådgiver uddanet cand.jur. med speciale i ejendomshandel, og dette giver dermed dig og dit boligkøb, den bedste forudsætning for et sikkert boligkøb.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Du er inviteret til Vurderingsweekend

Kom med til Vurderingsweekend

Den 7. og 8. oktober har vi sat weekenden af til at besøge så mange boligejere som muligt og give dem en gratis vurdering. Et boligsalg kræver indsigt, erfaring og den rette plan. Vi står klar med det hele, så det kræver mindre af dig. Deltag i Vurderingsweekend og start med et lille besøg i dit hjem. Det er gratis og uforpligtende.

Forretningsoplysninger

danbolig Jyllinge
Jyllingecentret 13 B
4040 Jyllinge

CVR: 28708505
Heidi Meyer-Karlsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

ETU, Dansk boligforsikring

Nem Sagsbehandling, CVR.:39659786

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.