danbolig Jyllinge

Jyllingecentret 13 B 4040 Jyllinge
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 14:00
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 16:00

Velkommen hos danbolig Jyllinge.

Velkommen hos danbolig Jyllinge!

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et indgående kendskab til lokalområdet. En mægler som ved hvad køberne leder efter, der kan fremhæve de positive og særlige ting ved dit lokalområde, og som ved hvordan din bolig præsenteres så attraktivt, som muligt. Dét ved vi hos danbolig Jyllinge!

I 1999 åbnede Heidi Meyer-Karlsen den første danbolig butik i Jyllinge. Heidi har været ejendomsmægler og valuar siden 1991, og er opvokset i Jyllinge og har boet her hele sit liv - og sælger, sammen med sit team, boliger i Jyllinge og byerne omkring Roskilde fjord.

Vores team i danbolig Jyllinge består af ejendomsmæglere, som er veluddannede og har erfaring med ejendomshandel. Vi bor eller er opvokset i Jyllinge. Vi kender derfor Jyllinge 'indefra', og det tror vi giver din bolig de bedste vilkår på boligmarkedet. I denne sammenhæng har vi, stor succes med at give vores kunder en helt særlig ‘tour de Jyllinge'. Vi er et bredt sammensat og topmotiveret team, som tror at effektivt benarbejde, flid og motivation er vejen frem.

Blandt vores fokusområder er mæglernes engagement og kundernes tilfredshed. Det første skulle gerne føre til det andet. Vi møder kunderne i øjenhøjde og er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt, idet en bolighandel for os er et personligt anliggende. Vi tror på, at den mest effektive måde at finde en køber til en sælger er ved at kende vores lokalområde til bunds, ramme markedsprisen præcist og informere rettidigt. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi er derfor særligt opmærksomme på, at salgsvurderingen skal være realistisk, og på at informere rettidigt og fyldestgørende i salgsprocessen.

Den rette markedsføring af din bolig, er essentiel for et vellykket og effektivt boligsalg. Vi har derfor en bred vifte af muligheder, når det kommer til markedsføring af din bolig: Smuk boligpræsentation på danbolig.dk, fremhævet bolig på boligsiden.dk, og markedsføringsværktøjet danbolig Clevr, sørger for at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, som køberne besøger mest. Derudover brug af virtual reality glasses og udnytter sociale platforme som feks. facebook. Som den eneste ejendomsmægler i Jyllinge, kan vi tilbyde PremiumMægler-præsentation af din bolig på Boliga.dk samtidig med at vi har unik adgang til Boliga's landsdækkende køberkartotek.

Du skal vælge os til, at sælge din bolig fordi: Vi har stor succes med vores store køberkartotek, blandt alle danboligs butikker. Vi har renommé for at få vores kunder bedst muligt videre. Vi markedsfører din bolig bredt, men målrettet og udnytter de bedste platforme hertil.

Er du interesseret i at vide mere? Ring og hør hvilke fordele du får og om vi måske allerede har køberen til din bolig?

Hvad er vigtigt for dig, når du skal sælge din bolig ?
Hos danbolig Jyllinge tilbyder vi en realistisk salgspris, et dybdegående lokalkendskab, et skarpt salær der er tilpasset dine ønsker og behov - og et team af dedikerede ejendomsmæglere til at hjælpe dig!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,8 ud af 10

baseret på 14 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

81% Villaer

10% Rækkehuse

7% Fritidsboliger

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/11
Alternate Text
Solgt

Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet. Vi har haft en god dialog og er blevet inddraget undervejs. Mægleren har tålmodigt forklaret de forskellige problemstillinger. Vi kan kun give vores bedste anbefaling.

– Evertvej 15
Alternate Text
Solgt

Jeg har været utrolig glad for at jeg valgte jer som mægler. Jeg har kun rosende ord og takker for det ekstra besvære der var med huset.

– Osvej 10
Alternate Text
Solgt

Camilla Meyer-Karlsen har stået for salget af vores bolig, og forløbet har været helt eminent. Hun er hamrende dygtig, og jeg har intet at sætte en finger på. Meget meget tilfreds.

– Bogfinkevej 37
Alternate Text
Solgt

Personlig og professionel salg/rådgiving. Uden tvivl størst nærhed og bedste mavefornemmelse med Heidi Meyer-Karlsen af indbudte mæglere. Stort lokal kendskab og engagement. Yderst kompetent håndtering af potentielle købere. Kan varmt anbefales.

– Fasanvænget 44
Alternate Text
Solgt

Vi mener at have fået en fantastisk profesionel behandling og samtidig en ualmindelig personlig oplevelse, som vi i hele forløbet har sat stor pris på.

– Andebakken 4
Alternate Text
Solgt

Jeg oplevede en utrolig professionel rådgivning, både i forhold til salgets faser og ”små fif” der kunne udbedres for at fremme salget og løfte prisen. Herudover en vigtig ting som den kontinuerlige opfølgning på eventuelle købere. Den indledende fase blev hurtigt og professionelt eksekveret, så selve annoncering m.v. kunne gå i gang. Generelt en rigtig positiv oplevelse og jeg anbefaler klart Danbolig Jyllinge til fremtidige sælgere

– Stærevej 11
Alternate Text
Solgt

Tusinde tak for den yderst professionelle hjælp og støtte, vi som familie har fået i forbindelse med salget. Vi vil til enhver tid anbefale jer.

– Merkurvej 1
Alternate Text
Solgt

Vi har lige fra første møde med danbolig i Jyllinge, følt os i særdeles trygge hænder. En fornemmelse af, at der bare er styr på tingene. Denne fornemmelse blev i den grad opfyldt. Søde og venlige, altid smilende. Velinformerende omkring alt. Kommunikationen er helt i top, uanset hvornår vi valgte at kontakte dem, så fik vi lynhurtigt svar tilbage. Ville ønske, at alle ejendomsmæglere er som dem hos danbolig i Jyllinge.

– Merkurvej 16
Alternate Text
Solgt

Vi har været yderst tilfredse med Danbolig Jyllinge ved Camilla Meyer-Karlsen, som i den grad har hjulpet med at gøre et førstegangskøb til en god oplevelse. Danbolig Jyllinge har været tilgængelige alle ugens dage og besvaret vores mange spørgsmål som førstegangskøbere. Det har været med til at gøre det til en tryg proces. Ejendomsmægler Camilla Meyer-Karlsen har fulgt os fra start til overdragelse af nøgler. Vi kan varmt anbefale Danbolig Jyllinge, om du så er førstegangskøber eller erfaren på boligmarkedet. En varm anbefaling herfra.

– Uranusvej 17
Alternate Text
Solgt

Vi har været meget tilfredse, både med køb og salg gennem jer.

– Bygaden 30
Alternate Text
Solgt

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Camilla i forbindelse med salget af vores hus, som blev solgt på 14 dage. Camilla var utrolig professionel igennem hele forløbet, hun holdt os godt informeret, lyttede til vores ønsker, og hendes menneskelige tilgang til både sælger og køber skabte det bedste grundlag for en god salgsoplevelse. Vi har været rigtig glade for alt din hjælp, alle vores snakke med dig og din positive tilgang.

– Karavelvej 21

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Rådalsgård Strandpark 6, 4040 Jyllinge

2.595.000 kr. 111 m² 5 rum
Fritidsbolig
Nyhed!

Storkevej 28, 4040 Jyllinge

1.995.000 kr. 50 m² 3 rum
Villa

Dalengen 32, 4040 Jyllinge

2.895.000 kr. 93 m² 4 rum
Villa

Rørdrumvej 7, Gundsømagle, 4000 Roskilde

2.995.000 kr. 138 m² 5 rum
Rækkehus

Jyllingeparken 110, 4040 Jyllinge

2.995.000 kr. 123 m² 4 rum
Villa

Plutovej 22, 4040 Jyllinge

4.795.000 kr. 203 m² 6 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Jyllinge
Jyllingecentret 13 B
4040 Jyllinge

CVR: 28708505
Heidi Meyer-Karlsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

ETU, Dansk boligforsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Kvinde kigger ud af vinduet

Gør dine boligspørgsmål til boligviden

At sælge er en kompleks størrelse. Vi har samlet viden, så du kan få svar på både store og små spørgsmål om boligmarkedet.