danbolig Kalundborg

Elmegade 11 E 4400 Kalundborg
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider.

Velkommen hos danbolig Kalundborg.

Velkommen hos danbolig Kalundborg - din lokale ejendomsmægler

Hos danbolig Kalundborg står vi altid klar til at give dig en grundig og professionel betjening, når du skal sælge din bolig. Vi er et dynamisk team, som består af 5 lokalkendte medarbejdere med ekspertisen og drivet til at hjælpe processen bedst muligt på vej.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så tøv ikke med at kontakte os – hvad enten det drejer sig om en familievilla i byen, en hyggelig ejendom i oplandet eller en skøn ferieoase i et af vores sommerhusområder, står vi som ejendomsmægler klar til at hjælpe dig godt videre.

Tilgængelige, når det passer dig
Vores indgående lokalkendskab er med til at give os nogle af områdets absolut korteste liggetider*, og vi står til rådighed alle ugens syv dage, hvor du kan ringe til os fra kl. 9 til kl. 21.

Lige når det passer dig, kan du derfor få svar på dine spørgsmål, aftale tid til en vurdering, bestille en fremvisning, eller hvad du ellers har brug for.

Et stærkt, lokalt hold
Vi overtog butikken i Kalundborg i sommeren 2015, og siden starten har vi stort set fordoblet salget af boliger hos os. Det er vi meget stolte over, og vi tøver ikke med at tilskrive vores dybdegående lokalkendskab en stor del af æren.

Tom Parsner, som er medejer af butikken, er selv både født og opvokset i Kalundborg, og vi kender alle fem området ud og ind. Desuden kender vi mange af både vores købere og sælgere, hvilket gør, at vi som din lokale ejendomsmægler kan tilbyde en enestående høj service.

Gode anbefalinger
Vores kontor ligger på Elmegade 11E centralt i byen, så det er let at kigge ind forbi. Det har vi heldigvis mange kunder der gør, ligesom der er rigtig mange, som har været så tilfredse med at samarbejde med os, at de på boligsiden.dk har svaret, at de vil anbefale os til andre. Det er vi rigtig glade for.

Stor synlighed
I forhold til annoncering er vi til stede både i lokalområdet og på nettet, da vi ved, at begge dele er vigtige, når interesserede købere holder sig opdateret under boligjagten. På nettet benytter vi os eksempelvis af danbolig clevr, som er et markedsføringsprogram, der målretter specifikke annoncer til potentielle købere ud fra, hvad de tidligere har vist interesse for.

Trykte annoncer er selvfølgelig også en del af synlighedspaletten, og da vi samarbejder med kontorene i henholdsvis Nykøbing Sjælland og Højby - Ellinge Lyng, har vi adgang til et ekstra stort køberkartotek.

Går du selv med tanker om enten køb eller salg, er du meget velkommen til en snak i butikken eller til at ringe og høre nærmere – vi glæder os til at hjælpe dine boligdrømme på vej.

*Kilde boligsiden.dk "find mægler" Kalundborg kommune.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,8 ud af 10

baseret på 12 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Rækkehuse

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Feltergårdsvej 9, Viskinge, 4470 Svebølle

Det var genialt gå ned til en god pris og få dem der skulle se boligen til at komme lige efter hinanden. Det fik folk til at føle at de skulle tage en hurtig beslutning og fik til at overbyde - så vi fik den pris som ejendomsmægleren havde sagt var realistisk.

– Feltergårdsvej 9, Viskinge

Forretningsoplysninger

danbolig Kalundborg
Elmegade 11 E
4400 Kalundborg

CVR: 26631785
db Kalundborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.