danbolig Kastrup, Tårnby og Dragør

Ugandavej 111 2770 Kastrup
Lørdag Lukket
Søndag 10:00-14:00
Mandag 09:30-17:00
Tirsdag 09:30-17:00
Onsdag 09:30-17:00
Torsdag 09:30-17:00
Fredag 09:30-16:00

Din lokale ejendomsmægler i Kastrup, Tårnby og Dragør

Vi er et stærkt team, der kender byerne og de enkelte kvarterer på Amager fantastisk godt. Og vi er derfor klædt rigtig godt på, når du skal sælge din bolig.

Uanset om du skal sælge en 2-værelses i Tårnby, et byhus i den gamle del af Dragør eller en murermestervilla i Pilegårdskvarteret – så kan vi hjælpe dig i mål med et vellykket salg til markedets bedste pris.

Vi imødekommer alle slags sælgere, uanset om det er førstegangssælgerne, der skal videre fra studieboligen, børnefamilierne der skal have noget større eller seniorerne, der ønsker en mindre étplansvilla. Med mange års erfaring er vores ejendomsmæglere klædt på til enhver situation, og du kan være sikker på at få ærlige svar på alle de spørgsmål, der melder sig. På den måde er dit boligsalg hjulpet på vej med lige dele pålidelighed og professionalisme.

Amager er for alle

Kastrup, Tårnby og Dragør dækker et bredt bælte af boliger, og derfor er der også mange købere med meget forskellige behov og ønsker.

Der er de hyggelige kolonihaver, de større fritidshuse, familievenlige og seniorvenlige rækkehuse, de klassiske parcelhuse, de store murermestervillaer og de studievenlige ejerlejligheder som prismæssigt er meget attraktive sammenlignet med kvadratmeterpriserne i København. Her er ganske enkelt noget for enhver køber.

Professionelt boligsalg på dine præmisser

Uanset hvad du skal sælge – og hvorfor – så kan du være sikker på, at vi gør vores ypperste for at få dig godt videre. Det betyder naturligvis også, at vi altid arbejder på at skaffe dig markedets bedste salgspris.

Boligsalg er ofte en stor beslutning, og vi har oplevet et hav af forskellige situationer. Hos os er du og din bolig ikke bare et sagsnummer. Som sælger er det altafgørende, at du føler dig tryg ved vores rådgivning og det efterfølgende salgsarbejde. Vi garanterer dig derfor et boligsalg, hvor selv den mindste detalje bliver fulgt til dørs. Har du brug for en køberrådgiver på vejen mod dit næste hjem, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.

Målrettet markedsføring af din bolig

Med danbolig clevr får du en målrettet eksponering af din bolig på sociale medier og på de mest relevante hjemmesider. Vi rammer de kanaler, hvor vi ved, der er potentielle købere til din bolig.

Løbende optimerer vi annonceringen, og du er derfor sikret et skræddersyet salg, hvor de digitale værktøjer er et værdifuldt supplement til det opsøgende arbejde med køberkartotek, åbent hus og fremvisninger.

Hos os er du garanteret en ejendomsmægler, der ærligt og ihærdigt arbejder på at få solgt din bolig til den bedste pris.

Ring til os for at aftale en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Du er også altid velkommen i vores forretning på Ugandavej 111 i Kastrup.

Vær turist i egen baglomme

Øresundsparken som er placeret langs Amager Strandvej byder på flere forskellige arrangementer, b.la. har Ed Sherran spillet flere koncerter hen over sommeren. Så start din dag med en gå tur i Øresundsparken, hvor du herefter har kort til seværdigheder som Kastrup Fort og Den Blå Planet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,1 ud af 10

baseret på 11 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Rækkehuse

Følg også med her

Teamet

Vi har et indgående lokalkendskab, og derfor er det også nemt for os med ægte begejstring at fortælle potentielle købere om det enkelte områdes fordele. Vi har mange års erfaring og et stort lokalkendskab, hvilket betyder at vi kender markedets udvikling og kvaliteterne i dit nærmiljø.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/6
Alternate Text
Solgt

SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING

For første gang i 39 år skulle vi sælge vores dejlige hus for at flytte i lejlighed. Nu skulle vi så sælge vores hus og henvendte os til jer. Med den gode service og det hurtige salg efter blot én fremvisning kan vi roligt anbefale jer til andre fremtidige sælgere.

– Doorn Alle 5
Alternate Text
Solgt

LET OG TILGÆNGELIG ALLE DAGE

Det har været en super god oplevelse at have dig og dine kollegaer med igennem salget af min lejlighed. Vi har opnået et hurtigt salg til en fornuftig pris. Der er gennem hele forløbet blevet ydet god rådgivning og du har alle dage været let tilgængelig på telefonen. Vi har ligeledes fået en god og hurtigt tilbagemelding efter hver fremvisning. Tak for et dejligt salgsforløb! En varm anbefaling herfra

– John Tranums Alle 27, st.. tv.
Alternate Text
Solgt

FYLDT MED POWER OG GOD ENERGI

Tak for et godt forløb - fyldt med god energi og power. Hurtige tilbagemeldinger og professionel håndtering. Vi følte os trygge i dine hænder og kan kun anbefale dig til andre, hvis man gerne vil sælge sin bolig.

– Herkules Alle 23
Alternate Text
Solgt

DET BLIVER DANBOLIG IGEN OM 30 ÅR!

Vi har været utrolig glade for den personlige betjening, og forståelse, vi har oplevet hele vejen igennem, også på huse vi har sagt nej tak til som købere. Engagementet og evnen til at forstå vores ønsker, fra mæglers side gjorde det nemt, for os, at finde vores drømmehus - samtidig fik handlen til at køre fuldstændig gnidningsfrit.

– Alkmaar Alle 23
Alternate Text
Solgt

DANBOLIG EFTERLOD DET KLART BEDSTE INDTRYK

Jeg har netop købt huset på Tømmerupvang 71. Inden da var jeg igennem et forløb, hvor jeg var til fremvisning på mange ejendomme. I den forbindelse mødte jeg mange forskellige ejendomsmæglere, men det var oplevelsen hos Danbolig, som stak ud af fra de andre. For det første var de meget hurtig til at reagere og vende tilbage, da jeg spurgte til fremvisning. Den kom i stand allerede dagen efter. Dernæst kom de meget velforberedt til boligfremvisningen, hvor de skabte en behagelig atmosfære, havde gode svar på alle spørgsmål, og udviste godt lokalkendskab. Endelig var de meget pragmatisk og dygtig til at balancere alle de behov, som både sælger og jeg havde ift. at finde den bedste aftale for alle parter. Alt i alt en meget tillidsvækkende oplevelse, og i min optik efterlod Danbolig det klart bedste og mest professionelle udtryk af alle de mæglere, som jeg mødte i processen.

– Tømmerupvang 71
Alternate Text
Solgt

FANTASTISK OPLEVELSE

Må være overskriften på denne anmeldelse… For hold nu op, en oplevelse! Vi havde flere ejendomsmæglere i tankerne, da vi havde besluttet at sælge vores bolig og allerede undervejs i vores første møde med Fanny fra Danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør var valget tydeligt. Mage til dedikation skal man lede længe efter! De havde allerede en potentiel køber i tankerne og dagen efter aftalen var indgået, havde vi vores første og eneste fremvisning. Vi havde huset - De havde køberen. Hele vejen igennem har de været professionelle, nede på jorden og ærlige mennesker, hvilket er vigtigt i så stor en transit i éns liv. Vi takker mange gange for samarbejdet og kan på det varmeste anbefales, hvis du ønsker en oprigtig ejendomsmægler der kender lokalområdet og gør en indsats for at finde det rigtige match.

– Malden Alle 11

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 6 butikker

Se vores butikker
Fritidsbolig
Nyhed!

Hf. Sano 89, 2770 Kastrup

3.295.000 kr. 57 m² 3 rum
Velindrettet A-hus i Viberup
Åbent hus 11. dec 10:20 - 10:50
Villa
Nyhed!

Natalvej 25, 2770 Kastrup

3.795.000 kr. 139 m² 4 rum
Åbent hus 11. dec 12:00 - 12:30
Villa
Nyhed!

Feldborgvej 17A, 2770 Kastrup

4.695.000 kr. 111 m² 5 rum
Velholdt stuelejlighed med badeværelse fra 2021
Lejlighed
Nyhed!

Kastruplundgade 76, st.. th., 2770 Kastrup

2.495.000 kr. 64 m² 3 rum
Stuelejlighed med altan
Åbent hus 11. dec 13:20 - 13:40
Lejlighed

Lodsgården 5B, st.. th., 2791 Dragør

2.495.000 kr. 75 m² 3 rum
Villa

Gambiavej 39, 2770 Kastrup

4.995.000 kr. 178 m² 6 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Ugandavej 111
2770 Kastrup

CVR: 40713131
Anne Crone Kastrup – Tårnby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis, Frida

danbolig A/S, E-Soft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring, Willis, Frida

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.