danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør

Ugandavej 111 2770 Kastrup
Lørdag Lukket
Søndag 10:00-14:00
Mandag 09:30-17:00
Tirsdag 09:30-17:00
Onsdag 09:30-17:00
Torsdag 09:30-17:00
Fredag 09:30-16:00

Velkommen hos Kastrup, Tårnby & Dragør.

Velkommen hos danbolig Kastrup & Tårnby.

Hos danbolig Kastrup & Tårnby kan du forvente et professionelt, dedikeret og empatisk hold af medarbejdere, der sikrer dig et trygt og effektivt boligsalg.

Tillid og tryghed er nøgleordene, når det handler om et vellykket boligsalg, og du kan være sikker på, at vi fra dag 1 vil arbejde målrettet på at få solgt din bolig til markedets absolut bedste pris.

Vi har mange års erfaring og stort lokalkendskab, hvilket betyder at vi kender markedets udvikling og kvaliteterne i dit nærmiljø. Som sælger er det altafgørende, at du føler dig tryg ved vores rådgivning og det efterfølgende salgsarbejde. Vi garanterer dig derfor et boligsalg, hvor selv den mindste detalje bliver fulgt til dørs. Hos danbolig Kastrup & Tårnby er med dig fra start til slut, og vi slipper dig ikke, før nøglerne er overdraget til køberen og alle dokumenter er på plads.

Vi er én af i alt fire danbolig-butikker med et team af indehavere, der har samarbejdet i mange år, og som kan dokumentere stærke resultater. Vi dækker hovedstadsområdet i et bælte, der breder sig fra Dragør og hele vejen over Amager, Christianshavn, City, Østerbro og Nordhavn. På den måde kan vi garantere dig, at en bred vifte af mæglere arbejder på at få solgt lige præcis din bolig. Vi har personlig kontakt til et stort købersegment, og på den måde får du et værdifuldt supplement til den landsdækkende, digitale markedsføring.

Professionelt boligsalg på dine præmisser

Hos danbolig København Kastrup & Tårnby har vi øje for din aktuelle situation og skræddersyer et forløb, som matcher dine ønsker. Når et hjem skal sælges, kan der være mange følelser på spil. Det kan være det unge par, der endelig har fundet drømmehuset og hurtigt skal videre, det kan også være skilsmissefamilien, hvor der skal tages særlige hensyn eller senioren, der drømmer om et nyt, ældrevenligt hjem. Efter mange år i branchen har vi oplevet et hav af forskellige situationer, og vi er derfor også klar til at imødekomme dine ønsker og behov. Vi gør en dyd ud af at kombinere det personlige med det professionelle, og hos os er du og din bolig ikke bare et sagsnummer.

Vi har stor erfaring og ekspertise med alt lige fra ejerlejligheder til andelsboliger, villalejligheder, byhuse og villaer. Og vores fornemmeste opgave er at formidle og sælge din bolig, så du trygt kan koncentrere dig om at komme videre til dit næste hjem. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført bedst muligt – samtidig med at vi hele tiden holder dig opdateret om udviklingen i salgsprocessen. Det kan være, du ønsker et diskret ”skuffesalg”, men det kan også være, at du fra dag 1 vil køre på med en flot præsentation af din bolig på alle vores markedsføringskanaler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken – ligesom du altid er velkommen til at ringe til os, så vi kan aftale en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Køberrådgivning

Det er vigtigt, at du får den rette vejledning, når du skal købe ny bolig. I den forbindelse tilbyder vi professionel køberrådgivning, så du kommer sikkert i mål med dit boligkøb.
Med en af vores rådgivere ved din side, undgår du de faldgruber, som kan ødelægge glæden ved at overtage et nyt hjem.

Vi hjælper dig trygt igennem hele processen, og du får en kompetent rådgiver med mange års erfaring, som hjælper med alt lige fra besigtigelse af boligen til forhandling af pris og alt det juridiske, som følger med.

Som din køberrådgiver arbejder vi målrettet på at gøre dit boligkøb så fordelagtigt som overhovedet muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Joakim Nordstrøm - Indehaver

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som kender lokalområdet ud og ind, brænder for boligsalg, samt ved hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det gør vi hos danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,7 ud af 10

baseret på 18 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

62% Villaer

24% Ejerlejligheder

6% Rækkehuse

Følg også med her

Hos danbolig Kastrup & Tårnby kan du forvente et professionelt, dedikeret og empatisk hold af medarbejdere, der sikrer dig et trygt og effektivt boligsalg. Tillid og tryghed er nøgleordene, når det handler om et vellykket boligsalg, og du kan være sikker på, at vi fra dag 1 vil arbejde målrettet på at få solgt din bolig til markedets absolut bedste pris.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

“Fantastisk ejendomsmægler”

Må være overskriften på denne anmeldelse… For hold nu op, en oplevelse! Vi havde flere ejendomsmæglere i tankerne, da vi havde besluttet at sælge vores bolig og allerede undervejs i vores første møde med Joachim og Fanny fra Danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør var valget tydeligt. Mage til dedikation skal man lede længe efter! De havde allerede en potentiel køber i tankerne og dagen efter aftalen var indgået, havde vi vores første og eneste fremvisning. Vi havde huset - De havde køberen. Hele vejen igennem har de været professionelle, nede på jorden og ærlige mennesker, hvilket er vigtigt i så stor en transit i éns liv. Vi takker mange gange for samarbejdet og kan på det varmeste anbefales, hvis du ønsker en oprigtig ejendomsmægler der kender lokalområdet og gør en indsats for at finde det rigtige match.

– Malden Alle 11

Vi har 7 butikker

Se vores butikker
Villa

Hilversumvej 49, 2791 Dragør

4.795.000 kr. 151 m² 6 rum
Villa

Poppelvej 84A, 2791 Dragør

8.995.000 kr. 200 m² 7 rum
Villa

Utrecht Alle 12, 2791 Dragør

3.895.000 kr. 113 m² 4 rum
Villa

Cypres Alle 1, 2770 Kastrup

6.995.000 kr. 170 m² 4 rum
Villa

Oberst Kochs Alle 35, 2770 Kastrup

4.075.000 kr. 80 m² 2 rum
Villa

Jerslev Alle 2B, 2770 Kastrup

5.745.000 kr. 165 m² 6 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør
Ugandavej 111
2770 Kastrup

CVR: 40713131
Anne Crone Kastrup – Tårnby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis, Frida

danbolig A/S, E-Soft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring, Willis, Frida

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Du er inviteret til Vurderingsweekend d. 12.-13. marts

Kom med til Vurderingsweekend

Få en gratis vurdering af din bolig til Vurderingsweekend den 12.-13. marts. Det kræver ikke andet end, at du er hjemme – og at du er nysgerrig. Vi lover kun at tage en lille bid af din lørdag eller søndag, men vurderingen kan sagtens ende med at få en stor betydning for dig.