danbolig Kastrup, Tårnby og Dragør

Ugandavej 111 2770 Kastrup
Fredag 09:30-16:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00-14:00
Mandag 09:30-17:00
Tirsdag 09:30-17:00
Onsdag 09:30-17:00
Torsdag 09:30-17:00

Din lokale ejendomsmægler i Kastrup, Tårnby og Dragør

Vi er et stærkt team, der kender byerne og de enkelte kvarterer på Amager fantastisk godt. Og vi er derfor klædt rigtig godt på, når du skal sælge din bolig.

Uanset om du skal sælge en 2-værelses i Tårnby, et byhus i den gamle del af Dragør eller en murermestervilla i Pilegårdskvarteret – så kan vi hjælpe dig i mål med et vellykket salg til markedets bedste pris.

Vi imødekommer alle slags sælgere, uanset om det er førstegangssælgerne, der skal videre fra studieboligen, børnefamilierne der skal have noget større eller seniorerne, der ønsker en mindre étplansvilla. Med mange års erfaring er vores ejendomsmæglere klædt på til enhver situation, og du kan være sikker på at få ærlige svar på alle de spørgsmål, der melder sig. På den måde er dit boligsalg hjulpet på vej med lige dele pålidelighed og professionalisme.

Amager er for alle

Kastrup, Tårnby og Dragør dækker et bredt bælte af boliger, og derfor er der også mange købere med meget forskellige behov og ønsker.

Der er de hyggelige kolonihaver, de større fritidshuse, familievenlige og seniorvenlige rækkehuse, de klassiske parcelhuse, de store murermestervillaer og de studievenlige ejerlejligheder som prismæssigt er meget attraktive sammenlignet med kvadratmeterpriserne i København. Her er ganske enkelt noget for enhver køber.

Professionelt boligsalg på dine præmisser

Uanset hvad du skal sælge – og hvorfor – så kan du være sikker på, at vi gør vores ypperste for at få dig godt videre. Det betyder naturligvis også, at vi altid arbejder på at skaffe dig markedets bedste salgspris.

Boligsalg er ofte en stor beslutning, og vi har oplevet et hav af forskellige situationer. Hos os er du og din bolig ikke bare et sagsnummer. Som sælger er det altafgørende, at du føler dig tryg ved vores rådgivning og det efterfølgende salgsarbejde. Vi garanterer dig derfor et boligsalg, hvor selv den mindste detalje bliver fulgt til dørs. Har du brug for en køberrådgiver på vejen mod dit næste hjem, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.

Målrettet markedsføring af din bolig

Med danbolig clevr får du en målrettet eksponering af din bolig på sociale medier og på de mest relevante hjemmesider. Vi rammer de kanaler, hvor vi ved, der er potentielle købere til din bolig.

Løbende optimerer vi annonceringen, og du er derfor sikret et skræddersyet salg, hvor de digitale værktøjer er et værdifuldt supplement til det opsøgende arbejde med køberkartotek, åbent hus og fremvisninger.

Hos os er du garanteret en ejendomsmægler, der ærligt og ihærdigt arbejder på at få solgt din bolig til den bedste pris.

Ring til os for at aftale en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Du er også altid velkommen i vores forretning på Ugandavej 111 i Kastrup.

Sommer-slut-spurt

Er du til strand, sommer og sol, så nyd den sidste sommermåned ved Kastrup Søbad. Her er omringet af glade og veltilpasse mennesker, som nyder solen ved vandkanten og i vandet. Om aftenen lyser spotlights, som giver en smuk oplevelse en sommeraften.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,3 ud af 10

baseret på 9 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

64% Villaer

22% Lejligheder

7% Rækkehuse

Følg også med her

Teamet

Vi har et indgående lokalkendskab, og derfor er det også nemt for os med ægte begejstring at fortælle potentielle købere om det enkelte områdes fordele. Vi har mange års erfaring og et stort lokalkendskab, hvilket betyder at vi kender markedets udvikling og kvaliteterne i dit nærmiljø.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/3
Alternate Text
Solgt

FANTASTISK OPLEVELSE

Må være overskriften på denne anmeldelse… For hold nu op, en oplevelse! Vi havde flere ejendomsmæglere i tankerne, da vi havde besluttet at sælge vores bolig og allerede undervejs i vores første møde med Fanny fra Danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør var valget tydeligt. Mage til dedikation skal man lede længe efter! De havde allerede en potentiel køber i tankerne og dagen efter aftalen var indgået, havde vi vores første og eneste fremvisning. Vi havde huset - De havde køberen. Hele vejen igennem har de været professionelle, nede på jorden og ærlige mennesker, hvilket er vigtigt i så stor en transit i éns liv. Vi takker mange gange for samarbejdet og kan på det varmeste anbefales, hvis du ønsker en oprigtig ejendomsmægler der kender lokalområdet og gør en indsats for at finde det rigtige match. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Malden Alle 11
Alternate Text
Solgt

DET BLIVER DANBOLIG IGEN OM 30 ÅR!

Vi har været utrolig glade for den personlige betjening, og forståelse, vi har oplevet hele vejen igennem, også på huse vi har sagt nej tak til som købere. Engagementet og evnen til at forstå vores ønsker, fra mæglers side gjorde det nemt, for os, at finde vores drømmehus - samtidig fik handlen til at køre fuldstændig gnidningsfrit. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Alkmaar Alle 23
Alternate Text
Solgt

DANBOLIG EFTERLOD DET KLART BEDSTE INDTRYK

Jeg har netop købt huset på Tømmerupvang 71. Inden da var jeg igennem et forløb, hvor jeg var til fremvisning på mange ejendomme. I den forbindelse mødte jeg mange forskellige ejendomsmæglere, men det var oplevelsen hos Danbolig, som stak ud af fra de andre. For det første var de meget hurtig til at reagere og vende tilbage, da jeg spurgte til fremvisning. Den kom i stand allerede dagen efter. Dernæst kom de meget velforberedt til boligfremvisningen, hvor de skabte en behagelig atmosfære, havde gode svar på alle spørgsmål, og udviste godt lokalkendskab. Endelig var de meget pragmatisk og dygtig til at balancere alle de behov, som både sælger og jeg havde ift. at finde den bedste aftale for alle parter. Alt i alt en meget tillidsvækkende oplevelse, og i min optik efterlod Danbolig det klart bedste og mest professionelle udtryk af alle de mæglere, som jeg mødte i processen. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Tømmerupvang 71

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 7 butikker

Se vores butikker
Få naturen og hverdagsbehov tæt på i Kastrup
Villa
Nyhed!

Ryumgårdvej 60, 2770 Kastrup

5.295.000 kr. 109 m² 4 rum
Veldisponeret villa nær Amager Fælled
Villa
Nyhed!

Alkmaar Alle 59, 2791 Dragør

4.895.000 kr. 154 m² 4 rum
Åbent hus 21.aug kl. 13:00
Villa
Nyhed!

Egå Alle 4, 2770 Kastrup

8.995.000 kr. 176 m² 6 rum
Fritidsbolig

Hf. Maglebylund 236, 2791 Dragør

2.495.000 kr. 46 m² 2 rum
Villa

Herkules Alle 23, 2770 Kastrup

3.995.000 kr. 64 m² 3 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Ugandavej 111
2770 Kastrup

CVR: 40713131
Anne Crone Kastrup – Tårnby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis, Frida

danbolig A/S, E-Soft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring, Willis, Frida

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Kvinde kigger ud af vinduet

Gør dine boligspørgsmål til boligviden

At sælge er en kompleks størrelse. Vi har samlet viden, så du kan få svar på både store og små spørgsmål om boligmarkedet.