danbolig Næstved

Banegårdspladsen 3 4700 Næstved
Mandag 09:30 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag 09:00 - 17:00
Søndag 09:00 - 17:00
Lørdag og søndag har butikken lukket, da vi er på kundeaftaler, men vi træffes telefonisk fra 09:00 til 17:00.

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Næstved

Et godt boligsalg starter med en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos danbolig Næstved – din lokale og personlige ejendomsmægler. Det er vores ambition at være byens bedste mægler og levere markedets bedste bolighandel for dig som sælger, og det arbejder vi målrettet på med udgangspunkt i vores forretningsværdier: Kompetence, empati, dynamik og troværdighed.

Bestil en uforpligtende salgsvurdering af din bolig

Boligsalg i dag kræver de rigtige kompetencer og salgsværktøjer - dem har vi! Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig på 55 73 71 00.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,3 ud af 10

baseret på 39 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Rækkehuse

Følg også med her

Velkommen hos danbolig Næstved - din lokale ejendomsmægler

Vi er eksperter i boligsalg og det er det, vi brænder for. Vi tager os af alt indenfor salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, andelsboliger, boliglandbrug, liebhaverejendomme og helårsgrunde.

Den personlige ejendomsmægler er ikke bare én person, men et effektivt team på 8 engagerede medarbejdere, som alle arbejder mod samme mål – nemlig salg af din bolig. Med vores salgsarbejde og den rigtige markedsføring sikrer vi dig den højest mulige pris. Med en af markedets bedste hjemmesider og en professionel fotooptagelse sørger vi for, at din bolig præsenteres optimalt. Og med vores landsdækkende køberkartotek og stærke online markedsføring via danbolig clevr rammer vi alle potentielle købere i markedet.

Hele 99% *) af vore kunder er ikke bare tilfredse, men vil rent faktisk anbefale os til andre og DU skal være vores næste ambassadør.
*) Kilde: Boligsiden.dk

Vi er din lokale ejendomsmægler i Næstved og omegn

Vores markedsområde dækker hele Næstved Kommune og nærmeste omegn. Udover selve Næstved sælger vi boliger i bl.a. Karrebæksminde, Mogenstrup, Fensmark, Holme-Olstrup, Toksværd, Herlufmagle, Gelsted og Fuglebjerg. Det er hér, at du som boligsælger får udbytte af vores store lokalkendskab, netværk og mange års erfaring. Alle vore mæglere er bosiddende i området og dybt forankrede i det lokale. Vi kan derfor give dig en realistisk vurdering af din bolig, som sikrer dig en kortere salgstid og den bedste pris.

Hos os får du både fordelene ved den lokale, selvstændige ”købmand” og fordelene ved den store, landsdækkende ”supermarkedskæde” via vores kædesamarbejde i danbolig og vores samarbejde med Nordens største bank, Nordea.

Selve salgsprocessen tilrettelægger vi i samarbejde med dig og med udgangspunkt i dine ønsker og behov og vi rådgiver dig om evt. tiltag, som kan salgsoptimere din bolig.

Er det nu, du skal sælge din bolig?

Vidste du, at der historisk set sælges flest boliger lige nu? Book os til en gratis salgsvurdering, og hør mere om dine fordele ved et boligsalg netop nu.

Kilde: boligsiden.dk

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Baggesensvænge 4, 4700 Næstved

Man er jo gammel jyde, så der burde være noget man har været utilfreds med. Jeg kan bare ikke komme på hvad det skulle være. Tak for et rigtig godt forløb!

– Baggesensvænge 4
Alternate Text
Solgt

Akacievænget 19, 4684 Fensmark

Meget kompetente og dygtige mæglere. Andreas var god og meget lyttede til alle mine spørgsmål. Han var altid til rådighed og meget opmærksom. Dygtigt personale og fremragende service!

– Akacievænget 19, Fensmark

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Karrebækstræde 6A, Karrebæk, 4736 Karrebæksminde

3.095.000 kr. 180 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Gadevang 1, V Egesborg, 4700 Næstved

1.595.000 kr. 130 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Banely 33, 4700 Næstved

1.095.000 kr. 63 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Svalevej 9, 4250 Fuglebjerg

1.750.000 kr. 164 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Herman Bangs Vej 56, 4700 Næstved

1.895.000 kr. 124 m² 4 rum
Rækkehus

Langdyssen 36, 4700 Næstved

1.495.000 kr. 106 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Næstved

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Assensvej 37, 4700 Næstved

183 m² 7 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Vibevænget 11, 4250 Fuglebjerg

239 m² 6 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Ådalen 6, Mogenstrup, 4700 Næstved

200 m² 5 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Fodbygårdsvej 25, 4700 Næstved

132 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Næstved

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Næstved

Ikke to handler er ens og køberes individuelle behov kan variere meget. Derfor tilbyder vi en række tilvalgsmuligheder, så vi kan skræddersy et samlet tilbud der dækker netop dine behov. Nedenfor ses et uddrag af vores tilvalgsmuligheder. Listen er ikke udtømmende.

- Prisforhandling
- Sambesøg på en ejendom
- Tinglysning af kreditor-/debitorskifte på eksisterende sikkerhed til grund-/ejerforening
- Forhøjelse af sikkerhed til grund-/ejerforening
- Ansøgning om Landbrugsstyrelsens godkendelse til erhvervelse af landbrugsejendom
- Udarbejdelse og registrering af tinglysningsfuldmagt
- Tinglysning af bodelingsskøde
- Tinglysning af skifteretsattest
- Udarbejdelse af overdragelsesaftale ved bodeling/samlivsophør

Stå stærkt i dit boligkøb med danbolig Næstved

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de bedste forudsætninger for at opfylde dine boligdrømme. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

En uundværlig service
Vi fik hos Danbolig Næstved køberrådgivning ifm. boligkøb. Det var de bedste penge givet ud! Der gennemgås kontrakt nøje og der bliver gennemgået alle de ting, som man ikke selv tænker over som førstegangskøbere. Når man er færdig med samtalen, som der bliver sat god tid af til, så får man ro i maven omkring købet - og man er ikke i tvivl om at det er en uundværlig service - fordi der bliver sørget for så mange praktiske ting, som gør det super nemt at overtage boligen.
Meget erfaren og kompetent
Vi valgte at kontakte en køberådgiver gennem danbolig, hvilket vi har været meget tilfredse med! Eftersom at vi var førstegangskøbere, havde vi ikke så meget erfaring med alt det juridiske man skal være opmærksom på når man køber en bolig. Vi havde en rigtig god oplevelse med Andreas som stod til rådighed og kom med et fyldestgørende svar på alle vores spørgsmål. Alt i alt følte vi os taget godt i hånden hele vejen igennem processen og vi havde aldrig selv gennemskuet alle de huller i osten der nu kan være ifm. køb af bolig. Andreas var meget erfaren og kompetent!
Fantastisk køberrådgivning hos Andreas
Vi vil gerne give min varmeste anbefaling til Andreas fra Danbolig som vores køberrådgiver. Hans ekspertise, dedikation og omfattende rådgivning har været uvurderlig i vores bolig købsproces. Andreas hjalp os med at identificere og løse forskellige udfordringer, herunder at finde en olietank og få den sløjfet, samt at navigere gennem reglerne vedrørende vores brændeovn. Han forhandlede også en reduceret købspris for os og sikrede, at vi fik kompensation fra sælgeren for sløjfningen af en smøregrav. Desuden bistod han med at håndtere en vandskade i bryggers. Vi er dybt taknemmelige for Andreas’ professionelle tilgang, hans evne til at tænke ud af boksen og hans ekstraordinære service. Hvis du søger en kompetent og engageret køberrådgiver, så er Andreas det oplagte valg. Tak Andreas, for at gøre vores boligkøb til en glat og positiv oplevelse!

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Næstved
Banegårdspladsen 3
4700 Næstved

CVR: 17447408
Allan Hansen Ejendomsmæglerfirma Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Danmark, Nordea Kredit

Topdanmark Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring, Willis

danbolig A/S, EFKT A/S, Boligsiden.dk, E-nettet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Topdanmark Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring, Willis

EFKT A/S, E-nettet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.