danbolig Slagelse

Smedegade 6 4200 Slagelse
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00

Velkommen hos danbolig Slagelse - din lokale ejendomsmægler!

danbolig Slagelse har eksisteret siden 1994, og vi har i årenes løb opbygget et meget solidt lokalkendskab. Vi tager os af salg af alle slags ejendomme i Slagelse og omegn – villaer/rækkehuse, helårs- og fritidsgrunde, andelsboliger, ejerlejligheder, landejendomme og fritidshuse.

Med vores lokale konsolidering og beliggenhed centralt i Slagelse, har vi et godt udgangspunkt for at yde dig den bedste service. Behandlingen af dig som kunde er vores alfa omega, hvorfor en salgsproces altid skræddersyes ud fra din specifikke situation.

Hos os får du altid tilbudt solgt eller gratis, hvor du som sælger har mindst mulig risiko med ind i salgsprocessen. Du har dermed kun ganske få udgifter forbundet med opstarten af dit salg, og vi sørger i fællesskab med dig for, at du kommer dynamisk i gang med processen. Dette sikres via billeder og videomateriale i aller højeste kvalitet, og gennem arbejde med både trykte og digitale medier!

Udover vores virke som lokal ejendomsmægler i Slagelse, så har vi et samarbejde med Nordea Slagelse, som en stærk finansiel samarbejdspartner. For dig som kunder, hvad end du er sælger eller køber, betyder dette at den finansielle løsning kan være "lige om hjørnet". Vi bor dør om dør med banken, og dette giver os en fantastisk dynamik.

Kom ind og hils på - vi glæder os til at møde dig!

2023 er lige om hjørnet - er du klar til dit boligsalg?

2022 lakker stille og roligt mod enden... Det kan lyde så negativt ladet, men det er det absolut ikke. Boligmarkedet har været mærket under den seneste tids samfundsændring, og derfor er den gode rådgivning vigtigere end nogensinde, når din bolig skal sælges!

Jeppe og Lars har prøvet det før, og sidder klar til at rådgive dig omkring dit boligsalg, for der er mange aspekter der spiller ind lige nu! Alt lige fra din belåning i ejendomme, kursfordele ved salg samt afstemning af strategi ift. dine ønsker og behov.

Hos os er du som kunde i fokus, og vi vil glæde os til at rådgive dig til dit succesfulde boligsalg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

8,9 ud af 10

baseret på 17 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Rækkehuse

Følg også med her

Vi er dit lokale og stærkt forankrede team

Hos danbolig Slagelse møder du altid et smil, når du træder ind af døren eller ringer til os. Vi elsker at hjælpe mennesker med opfyldelsen af deres boligdrømme, og lever efter princippet om, at et smil er den korteste vej mellem 2 mennesker.

Vores team er sammensat af alsidige og skønne personligheder, som har hver deres forcer i hverdagen, når vores butik arbejder for dit salg. Nøgleordene er høj faglighed og en arbejdsomhed hvor vi trykker speederen i bund for vores sælgere.

Hos danbolig Slagelse er vi 7 medarbejdere til at hjælpe dig med dit salg! Dette sammensat af 2 udekørende ejendomsmægler, 1 salgstrainee, 2 salgskoordinatorer på kontoret samt 2 kontor-trainees.

Da vi for 4 år siden startede vores rejse sammen var vi 4 ansatte, så udviklingen på ansatte er et godt billede på udviklingen af vores butik, hvor antallet af salg, kundekontakter og dejlige oplevelser, kun er blevet flere henover årene.

Vi glæder os meget til at hilse på dig i vores butik.


De skønneste hilsner fra Jeppe, Lars, Marco, Gitte, Mette, Sofie og Line

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/11
Alternate Text
Solgt

Sælger af Valhallavej 9

"Tak for en god oplevelse af jeres håndtering af salget af vort sommerhus på Valhallavej 9 Vi har følt os helt i trygge hænder igennem hele processen og giver danbolig Slagelse de varmeste anbefalinger til andre boligsælgere."

– Valhallavej 9, Drøsselbjerg
Alternate Text
Solgt

Sælger af Søparken 20, Sørbymagle, 4200 Slagelse

"Vi er super tilfredse med forløbet af salg af vores hus. Det gik stærkt med fremvisningerne og allerede dagen efter, at vi havde underskrevet formidlingsaftalen, kom køberne første gang. 19 dage efter var huset solgt. Meget kompetente mæglere, som havde sat sig ind i vores lokalområde og sat den rigtige vurdering."

– Søparken 20, Sørbymagle
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Siriusvej 8

"Hele processen har været yderst professionel, og vi har i den grad haft en god oplevelse, følt os trygge og ikke mindst altid været velinformerede igennem hele forløbet. Derfor vil vi give vores største anbefaling til Danbolig Slagelse – et team som er yderst professionel, effektiv, handlekraftig, og som virkelig forstår at have kunden i fokus. Tak for et godt og konstruktivt samarbejde."

– Siriusvej 8
Alternate Text
Solgt

Sælger af Kastanievænget 1, og køber af Pantholm 61

"En stor tak til Lars og Jeppe hos danbolig fra os. Forløbet har hele vejen igennem været præget af tryghed, og en professionel hjælp til både at sælge og købe bolig. Det tog kun danbolig Slagelse 6 dage at sælge vores bolig, og knapt en måned at finde den rette bolig til os efterfølgende. Vi kan derfor varmt anbefale andre, at anvende danbolig Slagelse som deres ejendomsmægler."

– Kastanievænget 1, Rosted
Alternate Text
Solgt

Sælger af Hansensvej 10

"Jeg valgte danbolig Slagelse, til salget af min bolig, da jeg ved vurderingen og den videre sagsbehandling fik en venlig, imødekommende og saglig rådgivning, af Jeppe og hans kollegaer. Mit hus er nu solgt, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Kan varmt anbefale danbolig Slagelse"

– Hansensvej 10
Alternate Text
Solgt

Sælgere af Pantholm 61

"danbolig Slagelse har netop solgt vores hus på rekordtid. Alligevel bød det korte bekendtskab på et højt serviceniveau, fleksibilitet og tryghed i handlen."

– Pantholm 61
Alternate Text
Solgt

Køber af Søndermarksvej 35, st. mf. og st. tv.

"Endnu en handel er gået igennem danbolig Slagelse, og hele processen har været rigtig god! danbolig Slagelse har været repræsenteret af hhv. Marco og Jeppe, som begge har gjort et strålende stykke arbejde. De har været nemme at få kontakt til, faglige og altid i godt humør. De varmeste anbefalinger af danbolig Slagelse herfra."

– Søndermarksvej 35, st.. tv.
Alternate Text
Solgt

Sælger af Poppelvænget 4

"Kæmpe tak fra mig. I er altid behagelige og nærværende. Kan kun varmt anbefale danbolig Slagelse til alle, og fremover er der ingen tvivl om at i er min ejendomsmægler. Jeg har været utrolig glad for vores forløb med danbolig Slagelse."

– Poppelvænget 4, Skovsø
Alternate Text
Solgt

Møllekrogen 31, 4200 Slagelse

Oprigtighed, nærvær og uhøjtidelighed i kontakten med mægler.

– Møllekrogen 31
Alternate Text
Solgt

Marievej 6, 4200 Slagelse

Opstarten af salget og fremvisning proces

– Marievej 6
Alternate Text
Solgt

Teglværksvej 36

Seriøs, professionel og kompetent håndtering af sagen.

– Teglværksvej 36

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 9 butikker

Se vores butikker
Villa
Nyhed!

Hyllestedvej 18, Hyllested, 4261 Dalmose

995.000 kr. 220 m² 6 rum
Villa

Marievangsvej 88, 4200 Slagelse

1.050.000 kr. 61 m² 3 rum
Villa

Bagervej 13, 4200 Slagelse

1.995.000 kr. 130 m² 4 rum
Hyggelig grund i Sørby Magle.
Helårsgrund

Sørby Hovedgade 39A, 4200 Slagelse

550.000 kr. 1.159 m²
Villa

Hartmannsvej 11, 4200 Slagelse

3.295.000 kr. 208 m² 6 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Slagelse
Smedegade 6
4200 Slagelse

CVR: 42944858
Ejendomsmæglerfirmaet Bork, Frederiksen & Vincentz ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.