danbolig Slagelse

Smedegade 6 4200 Slagelse
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen hos danbolig Slagelse

Hos os får du altid tilbudt solgt eller gratis, hvor du som sælger har mindst mulig risiko med ind i salgsprocessen. Du har dermed kun få udgifter forbundet med opstarten af dit salg, og vi sørger i fællesskab med dig for, at du kommer dynamisk i gang med processen. Dette sikres via billeder og videomateriale i højeste kvalitet, og gennem arbejde med både trykte og digitale medier.

2024 bliver spændende - skal du med på rejsen?

Det er et spændende og foranderligt marked vi arbejder i lige nu! Vi elsker at være ejendomsmæglere, og starten på 2024 ser lovende ud for boligmarkedet i Slagelse, Vemmele, Sørby samt de øvrige byer omkring Slagelse!

Hos os får du en aktuel og personligt vurdering af din bolig, og vi sørger for du er tryg igennem hele processen af din bolighandel - skal vi hjælpe dig med dit boligsalg?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,4 ud af 10

baseret på 18 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Rækkehuse

Følg også med her

Vi er dit lokale og stærkt forankrede team

Hos danbolig Slagelse møder du altid et smil, når du træder ind ad døren eller ringer til os. Vi elsker at hjælpe mennesker med opfyldelsen af deres boligdrømme, og lever efter princippet om, at et smil er den korteste vej mellem 2 mennesker. 

Vores team er sammensat af alsidige og skønne personligheder, som har hver deres forcer i hverdagen, når vores butik arbejder for dit salg. Nøgleordene er høj faglighed og en arbejdsomhed hvor vi trykker speederen i bund for vores sælgere. 

Hos danbolig Slagelse er vi 7 medarbejdere til at hjælpe dig med dit salg! Dette sammensat af 3 udekørende ejendomsmægler, 1 salgstrainee, 2 salgskoordinatorer på kontoret samt 1 kontor-trainees. 

Da vi for 5 år siden startede vores rejse sammen, var vi 4 ansatte, så udviklingen på ansatte er et godt billede på udviklingen af vores butik, hvor antallet af salg, kundekontakter og dejlige oplevelser, kun er blevet flere hen over årene. 

Vi glæder os meget til at hilse på dig i vores butik. 

De skønneste hilsner fra Jeppe, Lars, Lukas, Maja, Oliver, Line & Sofie

Vi dækker HELE Slagelse Kommune!

Vores lokale område har så fantastisk meget at byde på! Slagelse som by er inde i en rivende udvikling, og dette gælder både butiks/forretningslivet, det kulturelle liv i byen samt boligudviklingen i vores kommune. 2021 betød en udvikling i byggeriet i vores kommune, og dette har bragt yderligere udvikling til. Boligmassen i Slagelse, Sørby, Slots Bjergby samt Vemmelev er forøget, og dette bringer naturligt flere skønne mennesker til vores dejlige kommune. 

Slagelse byder på et rigt butiksliv, alsidige uddannelsesmuligheder samt skønne kulturelle tiltag, hvilket betyder du har alt hvad hjertet begærer, og alt hvad du har brug for i din hverdag. Byen er perfekt placeret med god adgang til både motorvejsnettet samt offentlige transportmuligheder mod både København og Fyn/Jylland. Slagelse byder på en alsidig mængde af boligmuligheder. Vi har både etablerede villaområder fra 1970´erne, nyere opført villakvarterer, centralt beliggende og attraktive murermestervilla og skønne bynære ejerlejligheder. Dette er blot nogle af de muligheder som byen tilbyder dig som lokal køber eller tilflytter til vores dejlige by. 

Vi har et skønt opland af mindre byer omkring Slagelse. Dette sig værende Slots Bjergby, Sørbymagle, Kr. Stillinge samt Vemmelev. Alle disse byer byder på skole, indkøb og institutionsmuligheder, og er et stort tilløbsstykke for børnefamilierne både fra lokalt og eksternt oprindelse. 

Sidst men absolut ikke mindst, så har vi hele kyststrækningen med Næsby, Kelstrup, Kongsmark, Stillinge, Bildsø samt Drøsselbjerg strand. Et område med skønne badestrande, fantastiske udsigtsbeliggenheder samt plantage-områder. Stillinge Strand er som hovedstranden omdrejningspunkter om sommeren, med restaurationer, ishuse og lokale aktiviteter. Er du sommerhuskøber, så er dette område noget, hvor der er noget til alle købere! Og igen kan det nås på kun 1 times kørsel fra hovedstaden. danbolig Slagelse har eksisteret siden 1994, og vi har i årenes løb opbygget et meget solidt lokalkendskab. Vi tager os af salg af alle slags ejendomme i Slagelse og omegn – villaer/rækkehuse, helårs- og fritidsgrunde, andelsboliger, ejerlejligheder, landejendomme og fritidshuse. 

Med vores lokale konsolidering og beliggenhed centralt i Slagelse, har vi et godt udgangspunkt for at yde dig den bedste service. Behandlingen af dig som kunde er vores alfa omega, hvorfor en salgsproces altid skræddersyes ud fra din specifikke situation. 

Udover vores virke som lokal ejendomsmægler i Slagelse, så har vi et samarbejde med Nordea Slagelse, som en stærk finansiel samarbejdspartner. For dig som kunder, hvad end du er sælger eller køber, betyder dette at den finansielle løsning kan være "lige om hjørnet". Vi bor dør om dør med banken, og dette giver os en fantastisk dynamik. 

Kom ind og hils på - vi glæder os til at møde dig!

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/7
Alternate Text
Solgt

Borgergade 24, 4241 Vemmelev

Helt igennem professionel rådgivning til vores familie i forbindelse med vores hussalg. Vi følte os trykke ved at træffe den store beslutning. Behageligt møde og let at være i. De møder mennesker i øjenhøjde det er også et stort bemærkelsesværdigt plus, som vi ikke kan sætte en finger på. Super gode videoer og billeder af huset og god information efter hver eneste fremvisning.

– Borgergade 24
Alternate Text
Solgt

Garvergårdsvej 30, 4200 Slagelse

Dygtige, dygtige mæglere der har kendskab til området. Team arbejde, hvor vi mødte alle medarbejdere og følte os i gode hænder. Alle aftaler overholdt. Altid engageret og ansvarligt arbejde. Vi ser frem til at overdragelsen af ejendommen forløber planmæssigt. Vi kan kun anbefale danbolig Slagelse.

– Garvergårdsvej 30
Alternate Text
Solgt

Sagavej 31, 4200 Slagelse

Endnu engang tak til Jeppe fra Danbolig, 5 ud af 5 stjerner. Dette er vores tredje salg/køb gennem Danbolig. Vi har kun positivt at sige omkring hele processen. 16 dage blev vores hus solgt på denne gang. Klar anbefaling fra os!

– Sagavej 31
Alternate Text
Solgt

Horsensvej 6, 4200 Slagelse

Vi har på enhver måde haft en god oplevelse ved salg af vores hus. Et meget behageligt, grundigt og realistisk vurderingsmøde, der gav os tro på sagen. Prisen holdt stik og huset var solgt inden 14 dage. Det var meget værdifuldt for os at hele kontoret var ude og se huset fra start, og vi lærte alle at kende. Det gav undervejs stor tryghed, når vi blev kontaktet. Vi har hele vejen igennem mødt stor venlighed og imødekommenhed fra alle. Topkarakter til Danbolig fra os. Det kunne ikke gøres bedre!

– Horsensvej 6
Alternate Text
Solgt

Texasvej 9, 4200 Slagelse

Dygtige og imødekommende mæglere og salgsmedarbejdere som fra første møde til underskrevet slutseddel arbejdede målrettet og engageret for et godt og hurtigt salg. "Operationen" lykkedes, og vi kunne efter meget kort tid indgå aftale om køb af vores "drømmehus".

– Texasvej 9
Alternate Text
Solgt

Blishønevej 15, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse

Meget tilfreds med alle medarbejdere i hver deres funktion. God og åben opfølgning/information.

– Blishønevej 15, Kirke Stillinge
Alternate Text
Solgt

H.P.Hansens Plads 3, 2. 2., 4200 Slagelse

God og indarbejdet plan for sagsforløb Alle salgsmedarbejere kender (sættes ind i) alle løbende salgsobjekter

– H.P.Hansens Plads 3, 2. 2.

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 9 butikker

Se vores butikker
Det gamle mejeri
Villa
Nyhed!

Krænkerupvej 50, Havrebjerg, 4200 Slagelse

3.195.000 kr. 230 m² 6 rum
Pragtfuld villa i lukket kvarter
Villa
Nyhed!

Pilegårdsvej 13, Skovsø, 4200 Slagelse

1.195.000 kr. 80 m² 3 rum
Moderne boligkomfort
Villa
Nyhed!

Hashøjvej 28, 4200 Slagelse

3.195.000 kr. 158 m² 6 rum
En lys, indbydende og velpasset villa
Villa
Nyhed!

Romsøvej 5, 4200 Slagelse

3.395.000 kr. 185 m² 4 rum
Idyllisk bindingsværk
Villa
Nyhed!

Holbækvej 71, Gudum, 4200 Slagelse

2.495.000 kr. 150 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Slagelse

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Ellevænget 4, Skovsø, 4200 Slagelse

150 m² 5 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Søndermarksvej 11, st.. th., 4200 Slagelse

107 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Rækkehus
Solgt

Søndervang 38, 4200 Slagelse

82 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Helårsgrund
Solgt

Hasselvænget 5, 4200 Slagelse

729 m²

Køberrådgivning hos danbolig Slagelse

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Prisforhandling

Vi hjælper dig med, at opnå den bedst mulige pris på din kommende bolig.

Stå stærkt i dit boligkøb

danbolig Slagelse hjælper dig trygt og nemt gennem hele købsprocessen og sikrer dig, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Slagelse
Smedegade 6
4200 Slagelse

CVR: 42944858
Ejendomsmæglerfirmaet Bork, Frederiksen & Vincentz ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.