danbolig Solrød

Solrød Strandvej 123 2680 Solrød Strand
Mandag 09:30 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 11:00 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 14:00

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Solrød Strand & Havdrup  

Hos danbolig Solrød Strand & Havdrup er vi dit hold af lokale ejendomsmæglere, der hver dag går på arbejde for at skabe unikke og fantastiske oplevelser for vores kunder. Vores største mål og ønske er, at kunderne altid vil se tilbage på bolighandlen og huske den som en god og tryg oplevelse. Det er nemlig vores mål, som din ejendomsmægler i Solrød Strand og Havdrup, altid at være til rådighed og sikre dig de bedste råd og den bedste vejledning i hele salgsprocessen fra start til slut.

Så har vi taget hul på andet kvartal af 2024

Første kvartal af 2024 er netop gået, og det har været med en fortsat god aktivitet i vores lokale boligmarked. Køberne er der ude, og der bliver på trods af de fortsat ”høje renter” omsat boliger i de fleste priskategorier. De meget omdiskuterede boligskatter har ikke påvirket lysten til at handle bolig i vores område. Det hænger naturligt sammen med, at størstedelen af de lokale boligejer, som tidligere nævnt, ikke bliver påvirket af ændringerne. Der har været flere forskellig bud på hvor markedet egentlig skal hen i 2024. Nogle økonomiske vismænd har spået om et svagt faldende marked og andre det modsatte. Fakta er, at vi på grund af det stadigvæk moderate udbud på ca. 51.000 boliger på landsplan, stadigvæk har flere boligtyper hvor efterspørgslen er høj. Det giver nogle fortsat flotte salgspriser. En uvished er dog fortsat hvordan vil renteudviklingen være resten af året. Også her er lidt uenighed. Men sikkert er det, at den ikke er markant faldende og derfor er de ønskede kreditstramninger ikke slået igennem i vores branchen som vi håbede på. Men alt i alt er der stor positivitet i både Solrød og Greve, og vi arbejder fortsat meget målrettet på, at skabe en professionel og seriøs bolighandel til gavn for alle vores sælgere og købere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,8 ud af 10

baseret på 18 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Lokalkendte ejendomsmæglere i Solrød Strand & Havdrup  

Hos danbolig Solrød Strand er vi et sammensat team af mæglere, der arbejder på tværs af to butikker. Her arbejder vi struktureret på hver vores position for sammen at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse. Vi bestræber os altid på at levere kompromisløs kvalitet i alt lige fra vores dokumenter til måden, som vi fremviser ejendomme på. Alle i butikken er lokalforankrede og er enten født, opvokset eller bosiddende i byen. Derfor anser vi os selv som de førende eksperter i at rådgive og vejlede i, hvad netop vores områder har at byde på.  Vores hold er sammensat af både yngre og ældre personer, der tilsammen sikrer jer erfaring såvel som ny og opdateret viden, så vores kunder altid er garanteret at være i de bedste hænder og dermed kan føle sig trygge i hele processen fra A-Z.

Ejendoms­mæglerne der kender Solrød Strand & Havdrup  

Vi er utrolig stolte af at repræsentere et lokalområde, der byder på noget for alle. Her er der nogle af landets bedste folkeskoler og flere eftertragtede privatskoler, ligesom der også er skønne naturområder og en velfungerende infrastruktur, hvilket giver familielivet perfekte rammer. Solrød Strand og Havdrup er begge stationsbyer, og på samme tid er der optimale tilkørselsforhold til motorvejsnettet, som nemt fører jer til København.   

Den hyggelige landsby Havdrup er utrolig charmerende, og her er der også flere skoler og et fantastisk lokalsamfund. Derudover er Havdrup også den del af Solrød, hvor vi oplever den største vækst.   
I lokalområdet er der smuk natur, og du kan blandt andet nyde skønne stunder på de gode, børnevenlige sandstrande eksempelvis ved Jersie Strandpark, ligesom Trylleskoven fanger én med sin fantastiske natur. I Solrød er der ligeledes flere spændende butikker og spisesteder herunder Lagkagehuset, Paradisis og italienske restauranter, så der er noget for enhver. Som ejendomsmægler i Solrød Strand og Havdrup er vi stolte af at sælge ejendomme i et område, der har så meget at byde på.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Årsagen til at mine forældres bolig, som var et dødsbo, blev solgt så hurtigt, som det gjorde, var uden tvivl den rigtig prissætning fra start og et godt arbejde af mæglerne

– Tulipanmarken 8
Alternate Text
Solgt

"Vi har virkelig været yderst tilfredse med Morten og Jims indsats i forhold til et succesfuld forløb og vellykket køb af bolig"

– Strandvænget 4

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Rækkehus
Nyhed!

Troldmands Allé 109, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

4.499.000 kr. 125 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Dalvænget 9, 2680 Solrød Strand

6.295.000 kr. 151 m² 5 rum
Rækkehus

Skibsager 161, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

4.250.000 kr. 130 m² 4 rum
Villa

Duevej 43, 2680 Solrød Strand

12.995.000 kr. 182 m² 6 rum
Villa

Pilehegnet 7, 2680 Solrød Strand

4.245.000 kr. 127 m² 5 rum
Villa

Hovedgaden 2, 4622 Havdrup

2.250.000 kr. 95 m² 3 rum
35
Villaer
11
Rækkehuse
10
Lejligheder

Seneste solgte boliger i danbolig Solrød

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Slåenvænget 15, 2680 Solrød Strand

168 m² 6 rum
Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Litorinaparken 141, 2680 Solrød Strand

112 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Dalvænget 3, 2680 Solrød Strand

112 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Engsvinget 4, 2680 Solrød Strand

147 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Solrød

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Særlige tilvalgsmuligheder der kan hjælpe dig yderligere

Med vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe dig med prisforhandlingen på din drømmebolig, så du opnår den bedst mulige pris på dit nye hjem.

Herudover kan vi hjælpe med vigtige juridiske dokumenter såsom samejeoverenskomster, testamenter og fremtidsfuldmagter.

Vi hjælper dig sikkert gennem boligkøbet og er med dig hele vejen fra start til slut

Vi er her for at skabe tryghed omkring dit kommende boligkøb og med næsten 25 års erfaring, får vi hjulpet dig sikkert igennem alle boligkøbets faser - lige fra den første besigtigelse af boligen til du modtager nøglen til dit nye hjem.
Med andre ord - jo før du kontakter os, jo mere kan vi hjælpe dig sikkert i mål med drømmen og undervejs også svare på alle dine spørgsmål.

Vi har udelukkende certificerede køberrådgivere, så du undgår eventuelle faldgruber, der kan være dyre senere hen. Du får derudover tilknyttet en personlig rådgiver, der har styr på det lokale boligmarked og som er med dig igennem hele forløbet, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Vi hjælper dig med både at sikre den rigtige pris, gennemgang af alle handlens dokumenter, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, skødeskrivning/tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse.
- og du betaler naturligvis kun under forudsætning af, at handlen gennemføres.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

Tak for hjælpen
Vi skulle finde vores nye hjem. Heldigvis fik vi hjælp af Køberrådgivning hos danbolig! - De har reddet os fra en virkelig dårlig investering. - De har hjulpet med forhandling af pris. - De har haft styr på alle de forbehold og faldgruber og papirgange, der er ved et huskøb. Vi kan i høj grad anbefale andre huskøbere at få råd og hjælp fra danbolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Solrød
Solrød Strandvej 123
2680 Solrød Strand

CVR: 21275875
Jim Riel A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea

Willis, Frida, ETU, Dansk Boligforsikring

Esoft, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

ETU, Willis, Dansk Boligforsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.