danbolig Taastrup A/S

Taastrup Hovedgade 103 2630 Taastrup
Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 11:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag Efter aftale
Lørdag Efter aftale
Søndag 10:00 - 14:00
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider på tlf. 4371 0029.

Velkommen hos danbolig Taastrup A/S.

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er på forkant med markedet, og som ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Ernsø og Thiemke, som repræsenterer hele 4 samarbejdende butikker og som desuden også er Premium ejendomsmægler. Premium betyder maksimal eksponering på Boliga, som er mange køberes foretrukne platform i jagten på en kommende bolig. Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.

Vi ved præcist, hvad køberne går efter, og vi har solid erfaring med salg af både villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder i Taastrup, Sengeløse & Vridsløsemagle.
Når du vælger danbolig Taastrup som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online markedsføring, og som noget helt særligt – sikrer vores dygtige boligkonsulenter fra Bolig Råd, at lige netop din bolig præsenterer sig bedst muligt, før den skal fotograferes.
Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.
Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.

Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit bolig salg.

Lokalkendskab
Vores forretning dækker hele Høje Taastrup Kommune. Så bor du i dette dejlige område, så er det os, du skal have fat i. Vi har nemlig ekspertisen til at assisterer dig i et optimalt salg eller køb – uanset om du har brug for en vurdering i Sengeløse, Vridsløsemagle eller selve Taastrup - og det blot for at nævne nogle af de mange smukke områder, der er i Høje Taastrup Kommune.

Stort køberkartotek
Udover danbolig Taastrup har vi også danbolig Hedehusene, og derudover har vi yderligere butikker i Ringsted og Sorø. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra flere områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg.
Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Intelligent online markedsføring sælger din bolig hurtigere
Som kunde hos danbolig Taastrup får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Din egen side
Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Hos danbolig Taastrup er der fuld fart på salget. Kig forbi eller kontakt vores kontor på Taastrup Hovedgade til en uforpligtende snak om, hvad der rører sig på boligmarkedet her dit området.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,5 ud af 10

baseret på 21 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

37% Lejligheder

36% Villaer

19% Rækkehuse

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/6
Alternate Text
Solgt

Roskildevej 364, st. th.

Rådgivning ifbm. Den juridiske del, her har I også taget jer af de ring som køber gjorde gældende efter overtagelse - selvfølglig med Line kommentarer.

– Roskildevej 364, st.. th.
Alternate Text
Solgt

Murskeen 6, 2. 88., Høje Taastrup

Alt har været godt

– Murskeen 6, 2. 88., Høje Taastrup
Alternate Text
Solgt

Taastrup Have 28, st. th.

De dygtige sekretærer og medarbejdere

– Taastrup Have 28, st.. th.
Alternate Text
Solgt

Nyhøjsvej 44

At alle i butikken kender boligen og at vi kender alle steps Boligen blev solgt indenfor kort tid og til højere pris end den var budt ud

– Nyhøjsvej 44
Alternate Text
Solgt

Rønnevangshusene 29, 2. mf.

Customer service - understanding perfectly our demands and meeting our expectations. Her full professionalism made the entire process smooth and successful. The good collaboration allowed us to put our trust in her and her decisions/suggestions which contributed to an easy process of selling.

– Rønnevangshusene 29, 2. mf.
Alternate Text
Solgt

Søndertoften 65

Jeg har været super glad og tilfreds med danbolig Taastrup, Claus og hele team'et. Det tog kun danbolig lidt under to måneder at få solgt vores hus i Søndertoften. Der var sat turbo på salgsindsatsen fra starten af, med en flot indsats fra et meget professionelt team og hvor jeg, som sælger følte mig i gode hænder undervejs. God og professionel kommunikation og opfølgning under hele forløbet. danbolig Taastrup har min varmeste anbefaling!

– Søndertoften 52

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Åbent hus 14.aug kl. 10:45, kræver tilmelding
Lejlighed

Brinchs Have 15, 2. th., 2630 Taastrup

1.595.000 kr. 59 m² 2 rum
Lejlighed

Hammeren 30, 2. 166., Høje Taastrup, 2630 Taastrup

1.595.000 kr. 70 m² 2 rum
Åbent hus 14.aug kl. 15:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Kanalgaden 8, 2. th., 2620 Albertslund

2.195.000 kr. 87 m² 2 rum
Lejlighed

Sthensvej 7A, st.. tv., 2630 Taastrup

1.795.000 kr. 56 m² 2 rum
Villa i absolut særklasse!
Villa

Blomsterhaven 34, 4300 Holbæk

5.495.000 kr. 255 m² 7 rum
Åbent hus 14.aug kl. 14:15, kræver tilmelding
Rækkehus

Sankt Ibs Alle 77, 2630 Taastrup

3.300.000 kr. 116 m² 5 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Taastrup A/S
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup

CVR: 30541413
db Taastrup A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea & Nordeakredit

TopDanmark

Realkreditnettet, danbolig A/S, Heidemann, E-SOFT & BoligRåd

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Kvinde kigger ud af vinduet

Gør dine boligspørgsmål til boligviden

At sælge er en kompleks størrelse. Vi har samlet viden, så du kan få svar på både store og små spørgsmål om boligmarkedet.