danbolig Taastrup A/S

Taastrup Hovedgade 103 2630 Taastrup
Onsdag 09:00 - 17:30
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag Efter aftale
Lørdag Efter aftale
Søndag 10:00 - 14:00
Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 11:00 - 17:30
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider på tlf. 4371 0029.

Velkommen hos danbolig Taastrup A/S.

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er på forkant med markedet, og som ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Ernsø og Thiemke, som repræsenterer hele 4 samarbejdende butikker og som desuden også er Premium ejendomsmægler. Premium betyder maksimal eksponering på Boliga, som er mange køberes foretrukne platform i jagten på en kommende bolig. Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.

Vi ved præcist, hvad køberne går efter, og vi har solid erfaring med salg af både villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder i Taastrup, Sengeløse & Vridsløsemagle.
Når du vælger danbolig Taastrup som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online markedsføring, og som noget helt særligt – sikrer vores dygtige boligkonsulenter fra Bolig Råd, at lige netop din bolig præsenterer sig bedst muligt, før den skal fotograferes.
Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.
Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.

Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit bolig salg.

Lokalkendskab
Vores forretning dækker hele Høje Taastrup Kommune. Så bor du i dette dejlige område, så er det os, du skal have fat i. Vi har nemlig ekspertisen til at assisterer dig i et optimalt salg eller køb – uanset om du har brug for en vurdering i Sengeløse, Vridsløsemagle eller selve Taastrup - og det blot for at nævne nogle af de mange smukke områder, der er i Høje Taastrup Kommune.

Stort køberkartotek
Udover danbolig Taastrup har vi også danbolig Hedehusene, og derudover har vi yderligere butikker i Ringsted og Sorø. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra flere områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg.
Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Intelligent online markedsføring sælger din bolig hurtigere
Som kunde hos danbolig Taastrup får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Din egen side
Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Hos danbolig Taastrup er der fuld fart på salget. Kig forbi eller kontakt vores kontor på Taastrup Hovedgade til en uforpligtende snak om, hvad der rører sig på boligmarkedet her dit området.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

8,5 ud af 10

baseret på 14 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Villaer

Rækkehuse

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/4
Alternate Text
Solgt

Søndertoften 65

Jeg har været super glad og tilfreds med danbolig Taastrup, Claus og hele team'et. Det tog kun danbolig lidt under to måneder at få solgt vores hus i Søndertoften. Der var sat turbo på salgsindsatsen fra starten af, med en flot indsats fra et meget professionelt team og hvor jeg, som sælger følte mig i gode hænder undervejs. God og professionel kommunikation og opfølgning under hele forløbet. danbolig Taastrup har min varmeste anbefaling!

– Søndertoften 52
Alternate Text
Solgt

Egevangshusene 187, 2630 Taastrup

Alt især har vi været yderst tilfreds med Danbolig. Fra overvejelse om salg af vores bolig og til salget har der været en god tilstedeværelse fra danboligs side. Det gælder ved det første indtryk til den løbende process der er i et salg af en bolig.

– Egevangshusene 187
Alternate Text
Solgt

Niebuhr Gade 25, 2. th., Høje Taastrup, 2630 Taastrup

Den personlig betjening

– Niebuhr Gade 25, 2. th., Høje Taastrup
Alternate Text
Solgt

Svalevej 5, 2630 Taastrup

Claus Ernsø danbolig er en mægler der holder sit ord og er med hele vejen. Også efter salget ;o) Vi havde en del spørgsmål til vores huskøb og her var Claus også meget behjælpelig. Ved salg af vores hus kontaktede vi Claus ca. et år før vi valgte at sælge. Det var en meget behagelig samtale uden pres og meget realistiske tal. Da vi var klar til at sælge, var vi ikke i tvivl om vores valg af ejendomsmægler. Det var et meget hurtigt salg med fantastisk vejledning.

– Svalevej 5

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Villa
Nyhed!

Piletoften 35, 2630 Taastrup

4.900.000 kr. 220 m² 6 rum
Rækkehus

Grønhøjgårdsvej 131, 2630 Taastrup

3.265.000 kr. 116 m² 4 rum
4V med allerbedste beliggenhed.
Lejlighed

Leen A 1, 3. 3., Høje Taastrup, 2630 Taastrup

2.480.000 kr. 99 m² 4 rum
Villa

Fyrrekrattet 14, Høje Taastrup, 2630 Taastrup

5.295.000 kr. 148 m² 5 rum
Lejlighed

Lindevangshusene 98, 1. th., 2630 Taastrup

1.880.000 kr. 79 m² 3 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Taastrup A/S
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup

CVR: 30541413
db Taastrup A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea & Nordeakredit

TopDanmark

Realkreditnettet, danbolig A/S, Heidemann, E-SOFT & sagsbehandleren.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.