Ejendomsmæglere i Odense

Hos danboligs ejendomsmæglere i Odense finder du et stærkt team af ejendomsmæglere med et dybdegående kendskab til Odense og omegn og det aktuelle boligmarked.   

Flere danbolig butikker fyldt med erfarne ejendomsmæglere i Odense

Hos danbolig Odense har vi flere butikker med stor erfaring i at sælge boliger i Odense og omegn. I Odense har danbolig ejendomsmæglere i Dalum, Hjallese, Odense C, Lejlighedsbutikken og Tarup/Næsby. Med et stærkt samarbejde på tværs af bydelene sørger danbolig Odense for en bred viden om de forskellige områder og kan trække på hinandens ekspertise for at give dig den bedste oplevelse. 

Butikkerne i danbolig Odense har mange års erfaring på det lokale boligmarked og har derfor de bedste forudsætninger for bl.a. at dække følgende boligtyper: 

  • Villa  
  • Andelsboliger
  • Ejerlejligheder
  • Villalejlighed/Ideel anpart 
  • Rækkehuse
  • Grunde
  • Fritidshuse 
  • Nedlagte landbrug 

- og kan derfor hjælpe dig godt i mål med et salg.  

Skal du i stedet til at købe en bolig, så står ejendomsmæglerne i Odense også klar med køberådgivning til at guide dig igennem et boligkøb. 

Bliv en del af Odenses mange muligheder

Odense, kendt som H.C. Andersens hjemby, emmer af den historiske arkitektur, der møder Odenses nye byudvikling.

Odense – en by i fuld fremdrift, byder på en masse muligheder for de fleste. Her kan nævnes, at Syddansk Universitet trækker mange studerende til byen. Det kommende supersygehus sikrer endnu en stor arbejdsplads til Odense og Fyn ligesom mange af de større virksomheder, der allerede har valgt Odense – Her kan bl.a. nævnes Facebook og Novo Nordisk. Letbanen, som kører fra den nordlige til den sydlige del af Odense, sikrer samtidig nem transport mellem de forskellige bydele.  

danboligs ejendomsmæglere i Odense har stor ekspertise i at videreformidle alle de førnævnte fordele, som Odense har. Vil du drage fordel af den lokale knowhow og høre mere om, hvordan danboligs markedsføring kan gavne salget af din bolig, så kontakt din nærmeste ejendomsmægler i Odense i dag. 

danboligs ejendomsmæglere sælger boliger i Odense og omegn

Har du en bolig i Odense og omegn - måske en villa kun et stenkast fra midtbyen, en masse plads på landet eller en lejlighed i byen, så kan danboligs ejendomsmæglere i Odense hjælpe dig med et boligsalg. Vores mæglere er eksperter i lokalområdet og sammen med danboligs køberkartotek, garanterer vi for en sikker handel af alle boliger.  

Samtidig er danbolig Odense en del af et landsdækkende netværk med mere end 140 butikker, som alle arbejder sammen for en effektiv bolighandel. 

danbolig er din lokale ejendomsmægler 

Hos danbolig står vi sammen på mål for vores kunder. Med ønsket om, at du føler dig værdsat som kunde, arbejder vi hver dag for at give dig troværdig, engageret og professionel rådgivning. Og det gør vi ved at være troværdige og engagerede – for når du oplever os som troværdige og engagerede, så har vi gjort vores fornemmeste opgave for dig.

Lad os hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Odense

Er du på udkig efter din drømmebolig i Odense, så kan danbolig Odense hjælpe dig. Vores ejendomsmæglere står altid klar både på telefonen og i butikken.   

Hvis du overvejer at sælge din bolig, er det første skridt på vejen at finde ud af, hvad din bolig er værd. Og det kan vi hjælpe med - helt gratis og uforpligtende. Bestil en salgsvurdering her.