Gå på opdagelse

Udforsk Vores Nabolag og find hjem

Vores Nabolag

Et hjem er mere end mursten og et fedt køkken. Det er også duften fra det lokale bageri, puklerne på kælkebakken og smutvejen til sportshallen. Vores Nabolag er dit værdifulde redskab i boligjunglen, hvor du kan gå på opdagelse i mere end 2.000 danske nabolag og blive klogere eller gøre andre klogere ved at dele dine favoritsteder.

Ansigt til ansigt med dine nye naboer

Drømmer du om en ny bolig, drømmer du sikkert også om at snuse til stemningen og fornemme nabolaget, inden du bliver en del af det. Få lov at møde dine naboer, før de bliver naboer. Find ud af, hvad de læser, hvad de elsker og hvad de arbejder med. Find ud af, om de har børn, bil eller gode indkøbsmuligheder lige i nærheden. Og meget, meget mere. Med en unik sammensætning af de lokales viden og avanceret demografisk-, psykografisk- og boligmarkedsdata giver Vores Nabolag et nuanceret indblik i alle Danmarks nabolag, som de leves og opleves. Det hjælper dig med at vælge det sted, hvor du føler dig hjemme.

Ingen kender nabolaget bedre end de lokale

Særlige er de interaktive kort, der hører til hvert af de 2.000 nabolag. Her får du nemlig klar besked fra dem, der kender nabolaget allerbedst: De lokale. Find vej til de bedste institutioner, smukkeste løberuter, nærmeste indkøbsmuligheder og hyggeligste legepladser med hjælp fra dem i nabolaget. Og der kommer hele tiden nyt til; hver dag sætter de lokale nye favoritsteder på kortet og tilføjer derved nye kapitler til fortællingen om deres nabolag.

Når det ultra-lokale høster international pris

Selvom Vores Nabolag er så lokalt, som det kan blive, har værktøjet høstet international anerkendelse – og i oktober 2018 vandt løsningen sølv til en af verdens mest respekterede prisuddelinger, Echo Awards i Las Vegas. Vores Nabolag er et relevant svar på boligkøberens behov for autentisk viden om de lokale områder de kigger bolig i og et værdifuldt redskab for boligsælgeren, der med et uvurderligt lokalkendskab kan gavne salget af deres bolig.

Vores Nabolag er Danmarks stærkeste digitale boligpræsentation

Bolighandel bygger på tilhørssteder, og derfor er Vores Nabolag en unik mulighed for dig som sælger til at hjælpe salget af din bolig på vej. Når alt det, du kender og elsker, bliver levende for potentielle købere, øger det værdien og charmen ved din bolig. Find dit nabolag, opret dine favoritsteder og sæt dit lokalkendskab på kortet.

Opdag nye steder og kringelkroge i kendte og ukendte nabolag

Gå på opdagelse i kortet.