Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 Svaret er:   
 50% finder deres næste bolig 
 på mobil eller tablet

50% af de boligsøgende på danbolig.dk finder deres næste bolig på mobil eller tablet*

På farten og i frokostpausen – ja, boligjagten er for alvor blevet mobil. Halvdelen af os bruger vores mobil eller tablet, når vi skal finde vores næste bolig. Og tallet vokser måned for måned.

Vil du høre hvordan du kan få vist din bolig på overbevisende facon til de mobile boligsøgere? Så bestil en gratis og uforpligtende vurdering hos din lokale danbolig mægler nedenfor.

 

 

Derfor er din online boligpræsentation så vigtig

Boliger findes online. 92% af alle boligsøgende finder deres næste bolig på nettet – og halvdelen af dem bruger deres mobil eller tablet.

Men konkurrencen er hård. Der er mere end 65.000 boliger på markedet, så det er afgørende for et godt salg at boligen præsenterer sig bedst muligt. Den bolig, der er mest overbevisende, løber med interessen.

Derfor er danbolig.dk indrettet til at præsentere din bolig så attraktivt som muligt. På alle skærme.

Gå på opdagelse i danboligs boligpræsentationer, og se forskellen med egne øjne. Gerne på din mobil eller tablet.

 

 

 

 

 

 

*Kilde: danbolig Google Analytics – gennemsnit 01.01.14-01.12.14

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

KontaktInformation

Boligen, der skal vurderes

Ved at klikke på "Bestil" giver du samtykke til, at danbolig må kontakte dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs retningslinjerne her
ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.