Glæd dig! Ny hjemmeside på vej

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Skal vi holde dig opdateret?

Modtag danboligs nyhedsbrev - fyldt med den seneste viden om boligmarkedet, boliginspiration, invitationer til arrangementer og gode tips. Skriv dit navn, din e-mail og kommune i felterne – så er du tilmeldt.

Ved at klikke på "Tilmeld" giver du samtykke til, at danbolig må kontakte dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs retningslinjerne her

Boligindretning

5 indretningsfejl der kan gøre din bolig svær at sælge

Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein afslører, hvilke indretningsfejl vi typisk laver i vores hjem - og hvad du kan gøre for at undgå dem.

Læs mere

Indretning af stue

3 indretningstips der giver din bolig mere værdi

Se, hvordan du med den rigtige indretning kan optimere din bolig, så den fremstår mere attraktiv. Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein afslører hvordan.

Læs mere

Vinterklar

Sådan gør du boligen salgsklar til vinteren

Når de mørke måneder melder sig, begynder mange danskere at drømme om en ny bolig. Her i artiklen finder du mæglerens gode råd til vintersalg.

Læs mere

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.