Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 7.-8. marts.

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Ved du, hvad din bolig er værd?

Vær med, når danbolig-mæglere tager rundt for at møde boligejere i hele landet. Få indblik i udviklingen på dit lokale boligmarked og en vurdering af salgsprisen på din bolig - helt uden forpligtigelser og omkostninger.

 

Tilmeld dig Vurderingsweekend

1/3Skriv adressen på den bolig, der skal vurderes
2/3Skriv dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig
3/3Vælg den dato, der passer dig bedst - og tilføj evt. en kommentar.
Ved at klikke på ”Tilmeld” giver du samtykke til, at danbolig må kontakte dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs retningslinjerne her

1

Når du er tilmeldt, kommer mægleren forbi

Mægleren kommer på besøg til en rundtur hos dig. Undervejs deler mægleren ud af sin viden og betragtninger og giver sit foreløbige bud på værdien af din bolig. Det hele tager omtrent en kop kaffes tid.

2

Du viser din bolig frem, præcis som den er

Det kræver ingen forberedelse for dig at få en vurdering – du behøver hverken pudse sølvtøj eller gøre hovedrent. Til gengæld vil vi måske gerne se dit loftsrum og høre, hvor gammelt dit fyr er.

3

Du får en præcis vurdering og gode råd

Efterfølgende kommer vi med en præcis vurdering af din bolig og giver dig gode råd til, hvordan du kan øge værdien og gøre den mere attraktiv for køberne – også selvom du ikke skal sælge lige nu.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.