Skuffesalg

Bliv klogere på, hvad et skuffesalg betyder – og hvad der i den forbindelse er værd for dig at vide, hvad enten du er interesseret i at sælge eller købe bolig.

Hvad er skuffesalg?

Et skuffesalg er et udtryk for, at en bolig ligger i ejendomsmæglerens ’skuffe’ og venter på den rigtige køber. Boligen vil derfor ikke blive markedsført på ejendomsmæglerens hjemmeside, sociale medier eller andre steder, ligesom der heller ikke vil stå et til-salg skilt foran boligen. På den måde er boligen altså ikke synlig for alle boligsøgende, men vil kun blive vist for dem, ejendomsmægleren vurderer som potentielle købere af netop den specifikke bolig.

Hos danbolig bliver boliger, der sættes til salg som skuffesalg, udelukkende eksponeret for købere, som den lokale ejendomsmægler er i tæt dialog med og derfor ved har en særlig interesse for boligen samt købere, der er skrevet op i vores køberkartotek.

Værd at vide som køber

Som køber er det vigtigt at kende konceptet skuffesalg, da du derved er bevidst om, at de boliger, der er officielt til salg hos de forskellige ejendomsmæglere, ikke viser det fulde billede af markedet.

Det kan derfor være en fordel for dig som køber at skrive dig op i mæglernes køberkartoteker, da du herigennem får mulighed for at se boliger, der matcher dine kriterier, men som ikke er officielt på markedet. Samtidig behøver du ikke aktivt at søge bolig hver dag, men bliver automatisk holdt opdateret på, når en interessant bolig sættes til salg.

Har du lyst til at komme foran i køen til din drømmebolig? Læs mere om danboligs køberkartotek og skriv dig op.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Med mere end 140 butikker er der altid en lokal mægler, som står klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Kender du værdien af din egen bolig?

Inden du træffer den endelige beslutning om at sætte din bolig til salg, vil du måske gerne vide, hvad du kan få for din bolig. Med BoligSkøn får du et statistisk beregnet skøn af din boligs værdi på et øjeblik ved at svare på 5 spørgsmål om boligens stand. Vil du have en præcis salgsvurdering, kan du få en af os - gratis og uforpligtende.