Lige nu er der 8 lejligheder til salg i nabolaget Søborgs Hjerte

Lejlighed
Nyhed!

Kiplings Alle 38, 1. tv., 2860 Søborg

1.995.000 kr. 49 m² 2 rum
Lejlighed
Nyhed!

Søborg Hovedgade 73, 2. 3., 2860 Søborg

1.345.000 kr. 43 m² 1 rum
Indflytningsklar og velindrettet
Lejlighed

Niels Finsens Alle 90, st.. tv., 2860 Søborg

1.750.000 kr. 40 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Søborg Hovedgade 167, 3. th., 2860 Søborg

99 m² 3 rum
Solgt februar 2024
Lejlighed
Solgt

Christianehøj 129, 1. th., 2860 Søborg

61 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Søborg Hovedgade 139B, 2. tv., 2860 Søborg

66 m² 2 rum
Solgt januar 2024
Lejlighed
Solgt

Niels Finsens Alle 30, st.., 2860 Søborg

99 m² 3 rum
Solgt februar 2024
Lejlighed
Solgt

Søborg Hovedgade 137B, 3. tv., 2860 Søborg

55 m² 2 rum

Ejerlejlighed i Søborgs Hjerte: Et charmerende nabolag i Gladsaxe Kommune

Søborgs Hjerte er et attraktivt og pulserende nabolag i Gladsaxe Kommune. Kvarteret byder på en unik kombination af et roligt, hjemligt boligområde og masser af bylivsfaciliteter. Når det kommer til ejerboliger, er lejligheder en populær boligtype i Søborg - passende til både singler, par og familier.

Nabolaget Søborgs Hjerte giver en hyggelig landsbyfølelse i bymiljøet med snævre gader og idylliske boligkomplekser. Området har en perfekt balance mellem moderne bekvemmeligheder og historisk charme, der tilsammen skaber en skøn atmosfære. Boligmarkedet i Søborgs Hjerte er attraktivt, hvor særligt ejerlejligheder er populære. Det skyldes blandt andet de gode offentlige transportmuligheder, den skønne beliggenhed tæt på by og natur en bred pallette af fritids- og kulturtilbud. Lejlighederne varierer i størrelse og stil, hvilket giver mulighed for forskellige budgetter og behov.

Der er mange fordele ved at købe en lejlighed i Søborgs Hjerte. Først og fremmest byder nabolaget på masser af natur og grønne områder. Utterslev Mose er kun en kort cykel- eller gåtur væk, hvor du finder storslået natur og masser af muligheder for udendørsaktiviteter, om du mest er til fuglekiggeri, picnic eller en løbetur.

Der er rig mulighed for handel i diverse lokale butikker, restauranter og caféer, der giver området et levende og pulserende byliv. Søborg Hovedgade er et livligt handelsområde med et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Du er heller ikke langt fra f.eks. Gladsaxe Svømmehal og Gladsaxe Bibliotek, som begge er populære besøgsmål for beboere.

Køb af en lejlighed i Søborgs Hjerte er ikke bare et boligkøb - det er et køb ind i et stærkt lokalsamfund. Søborgs Hjerte er et smukt og attraktivt sted at bo for dem, der søger en ejerlejlighed i et pulserende byliv såvel som de, der ønsker nærhed til grønne områder.
Ung mand på bænk

Bliv klogere på dine nye naboer og dit nye nabolag

Udforsk vores finmaskede data, og find ud af hvad folk mener kendetegner Søborgs Hjerte.

Bliv en del af vores køberkartotek

Skriv dig op og få besked så snart der kommer nye boliger til salg, der passer til dine ønsker.

Stå stærkt i dit boligkøb

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.