Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

26. jan. 2016

Sådan gør du boligen salgsklar til vinteren

Mange danskere indleder året med at drømme om en ny bolig. Derfor er de mørke måneder en god anledning til at få et til-salg-skilt i ruden og følge mæglernes  gode råd til et vintersalg.

Lys, varme og oprydning er nogle af nøgleordene, når boligen skal sælges i de kolde vintermåneder. Foto: Colourbox

Lys, varme og oprydning er nogle af nøgleordene, når boligen skal sælges i de kolde vintermåneder. Foto: Colourbox

Lad det være sagt med det samme: Man kan sagtens sælge sin bolig i de mørke måneder, men det kræver, man tænker som en god vært og har tænkt modtagelsen af gæsten igennem helt ude fra fortovet.

Derfor får du her en håndfuld gode råd af danboligs mæglere til at gøre boligen mest indbydnede i den kolde vintertid. 

LYS, LYS, LYS
Selv når køberne kommer til din bolig om eftermiddagen, vil det være mørkt udenfor. Sørg derfor for, at der er god belysning både inde og ude.

GIV KØBEREN EN VARM VELKOMST
Nogle sælgere har en tilbøjelighed til at skrue ned for varmen i de rum, de ikke bruger. Det er skidt i en salgssituation. Her skal købere føle sig velkomne. Det gør de ved at få lyst til at lægge jakken og tage skoene af. Du kan hjælpe dem på vej ved at have boligen opvarmet til en behagelig temperatur.

FORKÆL LUGTESANSEN
I vinterhalvåret bliver boligen let indelukket med dårlig lugt og kondens på ruderne. Det kan du undgå ved at lufte jævnligt ud, hvilket du bør gøre. Har du overskud, så lav gerne kaffe eller bagværk. Det er med til at skabe en positiv stemning og kan vise, at boligen bliver brugt.

VIS HAVEN FREM I SOMMERDRAGT
Langt de fleste haver er kedelige i vinterhalvåret. Derfor kan det være en god idé at finde fotos frem af haven om sommeren og lægge dem på køkkenbordet ved siden af en kop kaffe. Så kan køberne se mulighederne og glæde sig over, hvad de har i vente.

Hvis din have skiller sig negativt ud fra naboens ved at være mere kedelig og mindre ”grøn” end deres, kan du, ud over at feje nedfaldne blade og grene sammen, pifte haven op med stedgrønne planter i krukker og lyskæder om træer. Det gør haven mere indbydende og åben.

RYD OP OG UD
Generelt inde og ude: RYD OP! De ting, du ved ikke skal være en del at dit kommende hjem, bør du skille dig af med, inden du sætter boligen til salg. Det skaber overskuelighed for køber og gør dermed boligen lettere at sælge.  

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.