Har du prøvet? Nu kan du se boliger i virtual reality

Nu kan du besøge boliger over hele landet uden at forlade sofaen. Det sker med lanceringen af virtual reality, som kan prøves på danboligs hjemmeside.

@ danbolig

Boligkøbere kan nu tage på fremvisning i boliger over hele landet uden at forlade sofaen. Det fortæller ejendomsmæglerkæden danbolig, der netop har lavet en stor lancering af virtual reality på deres hjemmeside.

Virtual reality giver en oplevelse af, at man selv er trådt ind i boligen og ser den med egne øjne, så man nu kan sidde hjemme i sin sofa og tage på virtuelle boligfremvisninger uafhængigt af tid og sted.

Først i køen: Skriv dig op i danboligs køberkartotek

Digitale frontløbere

Stort set alle boliger til salg hos danbolig kan opleves i virtual reality, som også kaldes VR i daglig tale. Det kræver kun en smartphone eller en såkaldt VR-brille at prøve det. Alle danboligs butikker har VR-briller, så man kan prøve en virtual reality-boligfremvisning.

Ifølge danbolig kommer virtuelle fremvisninger kommer ikke til at erstatte de fysiske fremvisninger. Der er stadig behov for at besøge boligen for at få en fornemmelse af stemningen og gå en tur i nabolaget. Men VR er med til at give det bedste indtryk af boligen, inden man besøger den.

Interaktiv plantegning

Samtidig med lanceringen af virtual reality introducerer danbolig også en interaktiv plantegning. På den interaktive plantegning kan man klikke på hvert enkelt rum og bevæge sig overskueligt rundt via plantegningen.

Det giver et langt bedre overblik over, hvordan de enkelte rum i boligen ser ud. Det eneste, man skal gøre, er at klikke på køkkenet, stuen eller børneværelset for at se billeder af det. På den måde skal man ikke gætte sig frem til, hvilket rum billedet viser.