Oplev værdien af danboligs BoligSkøn

Kender du BoligSkøn? På danboligs hjemmeside kan du få et fingerpeg om værdien af din bolig - uden at du behøver at gå i salgsovervejelser eller kontakte en ejendomsmægler.
Prøv vores beregner og se, hvad det dyreste, du ejer, er værd. 

BoligSkøn er et værktøj til dig, der spekulerer over, hvad din bolig egentlig er værd.

danbolig.dk skal du blot indtaste din adresse og dine egne indsigter om boligens stand, beliggenhed og energiniveau, så får du et prisskøn for din bolig baseret på data for ejendomssalget i dit område. BoligSkøn giver dig en fornemmelse, helt uden at du behøver at gå i salgsovervejelser eller kontakte en danbolig-mægler.

Måske får du lyst til en grundigere vurdering efter dit BoligSkøn?

Husk, at BoligSkøn netop er et skøn – som er baseret på blandt andet historiske handler, gennemsnitssalgspriser, prisreduktioner, liggetider i dit lokalområde, skatteprocenter og handelsdata fra Skat. I BoligSkøn indgår desuden din egen vurdering af boligens stand og individuel herlighedsværdi, som har subjektiv karakter og som kan trække op eller ned.
Din danbolig-mægler kan udarbejde en egentlig salgsvurdering af din ejendom.

Hos danbolig kender vi dit område og ved, hvad der påvirker boligernes salgstider og priser. Desuden kan vi rådgive dig om, hvad der kan øge din boligs værdi og dermed tiltrække købere, som er villige til at betale den rette pris. Med BoligSkøn får du et hurtigt fingerpeg om værdien af boligen, udbud, kvadratmeterpriser og liggetider i nærheden af dig – og vi ved naturligvis allerede, om der er interesserede købere i køberkartoteket.