Podcast: Boligskattereformen forklaret af eksperterne

I den seneste udgave af podcasten PengePulsen fra Nordea kan du høre to eksperter forklare, hvad den kommende boligskattereform betyder for nuværende og kommende boligejere.  

I 2024 træder den nye boligskattereform i kraft. De nye boligskatteregler betyder lavere skat for 4 ud af 5 boligejere, mens de resterende boligejere skal betale det samme i boligskat som følge af skatterabatten. 

I denne episode af podcasten PengePulsen får eksperternes råd og et konkret indblik i, hvad den kommende boligskattereform og de nye ejendomsvurderinger betyder for både nuværende og kommende boligejere.

Med i studiet er boligøkonom Lise Nytoft Bergmann fra Nordea Kredit, som sammen med ejendomsmægler og indehaver Anne Crone fra danbolig gør dig klogere på boligskattereformen.

Boligøkonom Lise Nytoft Bergmann har bolig- og rentemarkedet som sit fokusområde, og gennem statistik og analyser deler hun ud af sin viden om emner, der har betydning for danske boligejere og potentielle boligkøbere.

Anne Crone er indehaver af en række danbolig-butikker i Storkøbenhavn. Anne har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og har i en årrække været en fast del af Hammerslag på DR.

PengePulsen

PengePulsen er podcasten, hvor du får inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv. Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Du kan lytte til PengePulsen alle de steder, hvor du normalt finder dine podcasts.