Podcast: Er der lys forude på boligmarkedet?

Hvordan ser fremtiden ud på bolig- og investeringsmarkederne? Lyt til podcasten PengePulsen, hvor du får gode råd og indsigt i penge og privatøkonomi. 

De gode økonomiske nyheder står ikke ligefrem i kø for tiden. Det er blevet dyrere at låne penge som følge af den højere rente, det er blevet dyrere at fylde indkøbskurven, dyrere at tanke bilen og dyrere at varme sin bolig op. 

Hør boligøkonom Lise Nytoft Bergmann og seniorstrateg Simon Kristiansen fra Nordea forklare om, hvad der sker på markederne lige nu og på lidt længere sigt, hvor der måske venter lidt gode nyheder for boligejere og investorer. 

Lise Nytoft Bergmann er chefanalytiker og boligøkonom for Nordea Kredit. Hun har bolig- og rentemarkedet som sit fokusområde, og gennem statistik og analyser deler hun ud af sin viden om emner, der har betydning for danske boligejere og potentielle boligkøbere.

Simon Kristiansen er senior investeringsstrateg i Nordea. Han afkoder bevægelser på de finansielle markeder og omsætte dem til investeringsmuligheder, som kan give Nordeas kunder et godt afkast. 

par på ipad

Lyt til PengePulsen

PengePulsen er podcasten, hvor du får inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv. Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Du kan lytte til PengePulsen alle de steder, hvor du normalt finder dine podcasts.