Vores Nabolag: Nyt boligsite er en stor succes

Ejendomsmæglerkæden danbolig er blevet hædret med en international pris for deres boligsite Vores Nabolag. Læs alt om det nye boligsite her.

Se sangerinde Dorthe Gerlachs favoritsteder på boligsitet Vores Nabolag © danbolig

Ejendomsmæglerkæden danbolig er blevet hædret med en pris for deres boligsite Vores Nabolag. Det skete til den internationale prisuddeling DMA Echo Awards i Las Vegas, som belønner verdens bedste strategiske og kreative projekter.

”Det er ikke hverdagskost at vinde en pris ved et internationalt awardshow med nogle af de største og mest anerkendte virksomheder på verdensplan, så vi er meget beærede over juryens beslutning om at give vores hjemmeside den flotte anerkendelse,” siger Per Bie, administrerende direktør i danbolig a/s.

Prøv boligsitet Vores Nabolag her

Boligsitet Vores Nabolag var nomineret i kategorierne bedste digitale destination og datainspireret intelligens. I kategorien bedste digitale destination blev det til en placering næstøverst på sejrsskamlen, hvor danbolig vandt sølv.

Interaktivt danmarkskort

Vores Nabolag er et boligsite med et interaktivt danmarkskort, hvor man kan klikke sig ind på alle nabolag over hele landet og læse om alt fra arbejdspladser og skoler til personlige anbefalinger fra lokalkendte og finde svar, som man ikke kan google sig frem til.

”Nabolaget betyder meget for kommende boligkøbere, men det kan være besværligt at lære ens nye nabolag på forhånd. Det ville vi ændre på med Vores Nabolag, hvor vi har samlet en masse spændende informationer om alle landets nabolag,” siger Per Bie og fortsætter:

”Boligkøb er langt mere end valg af bolig. Det er i lige så høj grad valg af et nyt nabolag, hvor mange gerne vil lære om fritidstilbud til børnene, lokale tilbud og jobmuligheder. Alle de oplysninger kan man læse om på sitet, hvor man også selv kan gå ind og skrive om sine egne anbefalinger,” siger han.

Håndplukkede finalister

DMA Echo Awards har haft mere end 400 dommere fra 27 lande til at læse de mange hundrede ansøgninger og udvælge de bedste. De endelige finalister blev inddelt i 31 kategorier, hvor de bedste i hver kategori kunne vinde guld, sølv og bronze.

”Alle finalisterne er blevet håndplukket af det internationale dommerpanel, så alene det at være nomineret ser vi som en stor anerkendelse. Vi er meget stolte over, at dommerpanelet kunne se, at boligsitet er en unik og nyskabende måde at fortælle om alle landets nabolag,” siger Per Bie.

Danmark var i år flot repræsenteret til DMA Echo Awards med syv danske finalepladser. I alt høstede Danmark to sølvmedaljer og en bronzemedalje.