Skal du sælge din bolig på Frederiksberg?

Få vores professionelle vurdering af, hvad din bolig er værd. Det er helt gratis og uforpligtende.

Frederiksberg er manges førstevalg. Og vi kender grunden.

Selvom Frederiksberg er omsluttet af storby, har byen i kraft af sine smukke bygninger og grønne områder et markant særpræg, som bliver ved med at have en stærk tiltrækning på alle lige fra unge singler til ældre par. Her kan du finde pariserstemning på Værnedamsvej, velholdte boliger i alle størrelser og nogle af landets smukkeste parker i Søndermarken og Frederiksberg have. Men først og fremmest kan du møde stolte og engagerede beboere, der mere end noget andet gør Frederiksberg til et attraktivt sted at bo. Det har vi for øje, når vi skal sælge din bolig.

Det er vores job at finde ud af, om køberen vil føle sig hjemme blandt overvægten af singler med hang til luksus. Eller om det er en børnefamilie, der ligesom 4 ud af 5 beboere på Frederiksberg har lyst til at indgå i foreningslivet. Kendskab til mennesker er med til at sælge boliger. Og vores kendskab til mennesker på Frederiksberg hjælper os med at finde den helt rigtige køber til din bolig.

Vi sælger også dit nabolag

Boligsalg handler om mere end kvadratmeterpriser og tilstandsrapporter. Med Vores Nabolag har vi gjort det nemt for potentielle købere at udforske alt det, der er med til at gøre din bolig helt unik: Området, faciliteterne og de ting, beboerne selv fremhæver som noget særligt ved området. Prøv selv at gå opdagelse i dit nabolag nedenfor. Eller måske i dit nye?

Med dig hele vejen

Hos danbolig vægter vi nærhed højt. Uanset om du vil købe eller sælge, får du en mægler med tæt tilknytning til området, og du vil opleve et nært samarbejde mellem dig og mægleren fra start til slut. Du får også en digital mægler, der gerne gør brug af innovativ teknologi for at finde det rigtige match mellem bolig og køber. Og som forstår at kombinere indsigterne fra de digitale værktøjer med den menneskelige indsigt. Den tilgang hjalp sidste år danboligs butikker med at finde mange rigtige match mellem køber og bolig. Den kan også hjælpe dig.

Mød alle danboligs mæglere