Skal du sælge din bolig i Indre by?

Få vores professionelle vurdering af, hvad din bolig er værd. Det er helt gratis og uforpligtende.

Kbh K er en drøm for storbymennesker. Og vi kender dem.

Indre by er et stykke levende Danmarkshistorie. Du kan stå ved Frue Plads og lade dig omslutte af majestætiske bygningsværker. Nyde en god frokost i Nyhavn. Eller gå i store digteres fodspor gennem Middelalderbyens smalle gader. Men det, der gør Indre by til mere end et levende postkort, er de mennesker, der bor i de gamle huse. De ægte storbymennesker, hvis hjerte slår i takt med byens puls og giver de gamle gader liv og sjæl.

Vi ved, hvad der typisk kendetegner mennesker med postnummer i København K. Og det bruger vi, når vi skal sælge din bolig. Vi bruger vores øjne og ører til at fornemme, om køberen ligesom mange af beboerne i Indre by værdsætter god mad og friheden ved singlelivet. Eller om køberen er æstetiker med sans for arkitektur og teater. Vi ved, hvad der får mange til at drømme om at bo midt i byen. Og den indsigt hjælper os med at finde den helt rigtige køber til din bolig.

Vi sælger også dit nabolag

Boligsalg handler om mere end kvadratmeterpriser og tilstandsrapporter. Med Vores Nabolag har vi gjort det nemt for potentielle købere at udforske alt det, der er med til at gøre din bolig helt unik: Området, faciliteterne og de ting, beboerne selv fremhæver som noget særligt ved området. Prøv selv at gå opdagelse i dit nabolag nedenfor. Eller måske i dit nye?

danbolig mægler med til salg-skilt

Med dig hele vejen

Hos danbolig vægter vi nærhed højt. Uanset om du vil købe eller sælge, får du en mægler med tæt tilknytning til området, og du vil opleve et nært samarbejde mellem dig og mægleren fra start til slut. Du får også en digital mægler, der gerne gør brug af innovativ teknologi for at finde det rigtige match mellem bolig og køber. Og som forstår at kombinere indsigterne fra de digitale værktøjer med den menneskelige indsigt. Den tilgang hjalp sidste år danboligs butikker med at finde mange rigtige match mellem køber og bolig i Københavns kommune. Den kan også hjælpe dig.

Mød alle danboligs mæglere