Skal du sælge din bolig på Østerbro eller i Nordhavn?

Få vores professionelle vurdering af, hvad din bolig er værd. Det er helt gratis og uforpligtende.

Mange vil bo på Østerbro. Og vi ved, hvem de er.

For os er Østerbro mere end vejnavne og kvadratmeterpriser. Det er et glas kølig hvidvin på Sankt Jakobs torv. Det er brede boulevarder og majestætiske bygninger fra starten af 1900-tallet. Det er en iskold dukkert fra kajen i Nordhavn. Men det er først og fremmest de mennesker, der bor der og som gør Østerbro og Nordhavn til noget helt særligt. Det er især den viden, vi bruger, når vi skal sælge din bolig.

Vi kan med det samme mærke, om en køber har mest tilfælles med de børnefamilier, der udgør omkring 30% af beboerne på Østerbro, og sætter pris på ro og gode legepladser. Eller om det er caféerne og de mange kulturtilbud, der trækker. Det kræver menneskekendskab at sælge til mennesker. Og det er vores indgående kendskab til mennesker på Østerbro, der hjælper os med at finde den helt rigtige køber til din bolig.

Vi sælger også dit nabolag

Boligsalg handler om mere end kvadratmeterpriser og tilstandsrapporter. Med Vores Nabolag har vi gjort det nemt for potentielle købere at udforske alt det, der er med til at gøre din bolig helt unik: Området, faciliteterne og de ting, beboerne selv fremhæver som noget særligt ved området. Prøv selv at gå opdagelse i dit nabolag nedenfor. Eller måske i dit nye?

danbolig mægler med til salg-skilt

Med dig hele vejen

Hos danbolig vægter vi nærhed højt. Uanset om du vil købe eller sælge, får du en mægler med tæt tilknytning til området, og du vil opleve et nært samarbejde mellem dig og mægleren fra start til slut. Du får også en digital mægler, der gerne gør brug af innovativ teknologi for at finde det rigtige match mellem bolig og køber. Og som forstår at kombinere indsigterne fra de digitale værktøjer med den menneskelige indsigt. Den tilgang hjalp sidste år danboligs butikker med at finde mange rigtige match mellem køber og bolig. Den kan også hjælpe dig.

Mød alle danboligs mæglere