Mæglere ved projektsalg Mæglere ved projektsalg

Overvejer du projektkøb?

Kom forrest i køen til din drømmebolig.

Det kan være svært at finde den helt rigtige bolig. Men måske er din drømmebolig ved at blive bygget? Lad danbolig hjælpe dig med at udforske muligheden for at få en ny og energivenlig bolig gennem projektsalg.

Kigger du forgæves efter den helt rigtige bolig på markedet? Så det oplagt at undersøge muligheden for projektkøb. Her kan du komme forrest i køen til en bolig, hvor alt er helt nyt og energivenligt med få udgifter til vedligeholdelse. Projektbyggeri har ofte en attraktiv placering, hvilket nemt kan gøre dit projektkøb til en god investering. Men måske vigtigst af alt: Med et projektkøb er du sikker på at finde en bolig, der lever op til dine behov og ønsker. Hos danbolig har vi lige nu en række spændende projektsalg i hele landet. Måske kunne ét af dem blive din nye bolig?

Vi er med dig hele vejen

Der er en del steder, hvor et projektkøb adskiller sig fra køb af lejlighed. Hos danbolig har vi mange års erfaring med projektsalg, og vi sørger for at rådgive dig gennem alle købets faser fra research til køb.

Skal vi rådgive dit projekt?

Hos danbolig ser vi det som vores fornemmeste opgave at sikre, at både investorer og ejendomskøbere kan foretage en god og fremtidssikret investering. Vil du gøre brug af vores viden til at håndtere dit projektbyggeri fra idé til nøgleoverdragelse? Læs mere på danboligerhverv.dk/projektsalg

Mød alle danboligs mæglere