Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Indtast postnummer og vejnavn

Kan du ikke se boliger, kan det skyldes, at der ikke er blevet solgt nogen boliger på din vej, eller en tastefejl, da du skrev dit vejnavn. Prøv derfor igen eller vælg en af dine naboveje.

Bestil vurdering

Indtast adressen på boligen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg en af de mæglere, der ligger i dit område.

Sådan forløber salgsvurderingen

 

Vi ringer

 

1. Vi ringer til dig
Efter du har bestilt en salgsvurdering, bliver du ringet op af en mægler. Sammen finder I en dag, hvor det passer dig at få besøg, og vi taler om, hvad der skal foregå.

På besøg


2. Mægleren kommer på besøg
Du får besøg i ca. 1,5 time. Først tager vi en lille snak om dine ønsker. Derefter en rundtur i boligen. Vi går ikke op i pudsede gulve og sølvbestik, til gengæld deler vi ud af vores viden om din bolig og giver et foreløbigt bud på boligens værdi. Måske vil vi gerne se dit loftsrum og høre, hvor gammelt dit fyr er. Kan du ikke huske det, er det helt okay. Inden vi siger farvel, booker vi et nyt møde. Og det er så det.

Vi mødes


3. Du får en plan
Vi mødes hos os eller dig. Og fremlægger formidlingsplanen for dig: Hvor meget vi vurderer, du kan få for din bolig, og hvilke muligheder du har for at gøre den endnu mere attraktiv for køberne. Måske får du lyst til at indgå en aftale med os her og nu – måske skal du bruge lidt mere tænketid. Og det er i orden med os. For mødet er helt uforpligtende.

Vi har måske allerede den helt rigtige køber til dig

Det kræver kun én rigtig køber at sælge din bolig. Men med mere end 30.000 købere i vores Køberkartotek, tør vi godt påstå, at der er ganske gode chancer for, at vi finder din køber hurtigt.

Vil du slutte dig til de boligsøgende, kan du desuden selv oprette dig i Køberkartoteket. Alt du skal gøre er at skrive, hvad du er på udkig efter og hvor – så kontakter vi dig, når relevante boliger dukker op.

Gå til Køberkartoteket

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.