Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder m.m.

Regstrup - Røglevej, Langager mv.
4420 Regstrup

Type 6 Helårsgrunde
Udbudsform Projektsalg
Kontant 595.000 - 745.000

Regstrup - Røglevej, Langager mv.

Har du en drøm om, at bygge dit helt eget drømmehus - Helt ny og spændende udstykningen udbydes nu centralt i Regstrup

Udstykningens 1. etape omfatter 13 parcelhusgrunde fra 787 - 1.056 m². Grundene sælges byggemodnede og der er betalt tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Der må bygges både i 1 og 1½ plan og der henvises til lokalplan nr. 14.04 for nærmere specifikke vilkår og bestemmelser for bebyggelsen. (Grundene ligger på de jorder, der hører til Holløsevej 19, 4420 Regstrup).

Regstrup er en hyggelig stationsby i udvikling og har alt, hvad man har brug for i hverdagen som bl.a. supermarked, skole, børnehave, vuggestue, dagplejere, lægehus, DSB-station med timedrift til København og en aktiv lokal idrætsforening. Togturen fra den lokale station til Holbæk Station tager kun lidt over fem minutter, og med bil kan en tur til Roskilde klares på en halv time og turen til København på kun 45 min. Holbæks nye Sportsby, som efter planen er færdig bygget i efteråret 2018 ligger kun 5 km. fra ejendommen.

Grundene er en del af en større udstykning, som anlægges med respekt for den eksisterende natur og med store grønne arealer. På grundene i Regstrup kan du bygge dit personlige drømmehus, hvor du og din familie kan bo trygt og godt i et fantastisk nærmiljø. I udstykningen anlægges trygge stisystemer til alle hverdagens bekvemmeligheder, som leder børn og voksne sikkert omkring i byen.

I Regstrup kan du klare alle de daglige indkøb, eller du kan stoppe i Holbæk Megacenter på vejen hjem. Yderligere er der kun ca. 10 min. kørsel til Holbæk centrum med cafémiljø og et væld af specialbutikker. Holbæk har endvidere et særdeles hyggeligt havnemiljø ved Orø-færgen og et spændende kulturliv med aktivt teater og biograf mv samt et hav af forskellige idrætsfaciliteter.

I området ligger naturskønne Løvenborg, som er en gammel gård, hvis historie går tilbage til ærkebiskop Absalon. Gården ligger 4,5 km. fra udstykningen og der er en fantastisk natur i området. Hovedbygningen er

opført i 1634 og udvidet i 1853, og parken er på 5 hektar omgivet af en dyrehave på 15 hektar. Løvenborg Gods er på 857 hektar.

Den aktive børnefamilie vil i høj grad kunne få opfyldt ønsket om at bo mellem land og by, hvor transport, natur, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er optimale.

Indkørsel via Ringvejen

Boligerne ligger i Regstrup og Nørre Jernløse. I dette nabolag finder du blandt andet 2 vuggestuer og 52 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  72.495
 • Skoler
  32
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  25,092‰
 • Skatteprocent
  25,3%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  46

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.