Blomsterrækkerne - Etape II
8381 Tilst

 • 9.195 -
  13.995 kr./md.
  80 -
  145 m²
 • Leje pr. md. 9.195 - 13.995 kr./md.
 • Boligareal 80 - 145 m²
 • Energimærke
 • Udbudsform Leje

UDLEJNINGEN AF ETAPE 2 I SKØNNE BLOMSTERÆKKERNE IGANGSÆTTES NU

Den længe ventede etape 2 i Blomsterrækkerne åbnes nu så småt op, og vi inviterer til Åbent Hus hver søndag kl. 11:30 - 12:30, hvor du kan opleve den helt nye type C bolig på 114 m2 som prøvebolig.

Etape 2 byder på 4 forskellige boligtyper på hhv. 80-82 m2, 114 m2, 121 m2 og 145 m2. Boligerne er optimeret i forhold til etape 1, idet du her bl.a. får optimerede indretninger, gratis gardinpakke, private haver med hegn/hæk for større privatliv og hyggekroge, bedre udnyttede entre, forberedt til elbil, samt værktøjspakke med relevant værktøj samt en græsslåmaskine. Desuden er husdyr som udgangspunkt tilladt.

Søger du en helt ny bolig der aldrig har været beboet før, så er det nu du skal slå til. Indflytning i husene er allerede 1. april, så du kan flytte ind i foråret og nyde haverne til sommer.

Boligerne er beliggende i nyt populært boligområde nær Aarhus. Her er gode offentlige trafikforbindelser, optimale indkøbsmuligheder og 3 km til Skejby Sygehus. I starten af 2023 åbner der en ny Rema 1000 og Fitness World i gåafstand fra boligen. Du får gode parkeringsforhold, terrasse på begge sider og en have med fliser og græs.

Fælles for rækkehusene er den moderne nordiske indretningsstil, der ses ved den lyse og indbydende indretning med små fine detaljer, som man normalt ikke ser i udlejningsboliger. Alle boligerne kommer med en ekstra loftshøjde på 2,70 meter. Dette giver boligerne en utrolig rummelighed. Fra køkken kan dobbelt terrassedør åbnes på de varme sommerdage.

Der er ligeledes komplet hvidevarepakke fra henholdsvis Siemens, Voss & Thermex. Køkkenet er fra JKE Design. Til opbevaring forefindes både depotrum under trappen og skur med indlagt strøm.

Kontakt os allerede nu hvis du ønsker at blive skrevet på interesselisten for boligerne. I løbet af januar kan vi ligeså tilbyde individuelle fremvisninger af udvalgte boliger.

Vi kan ligeså henvise til www.blomsterrækkerne.dk/boliger-etape-2, hvor du kan se alle boliger.

OBS. Billederne er fra den etablerede prøvebolig i etape 1. Plantegningen er retvisende.

Ved indgåelse af lejekontrakt opkræves kun 1. måneds husleje. Ca. 1 mdr. før ikrafttrædelse opkræves forudbetalt husleje og depositum.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.

Læs mere om projektet