Fællesmark
4300 Holbæk

  • 606.000 kr. 0 m²
  • Kontantpris 606.000 kr.
  • Ejerudgift 906 kr./md.
  • Boligareal 0 m²
  • Udbudsform Salg

Drømmer du om at bygge dit eget bæredygtige hjem i et nyt moderne bofællesskab, så har du chancen her i skønne landlige omgivelser, og stadig med kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder som indkøb, skole, daginstitution, offentlig transport, fritidsaktiviteter mv.

Hele området er på 6 ha. og boligerne kommer til at ligge i i små bo-grupper med fælles grønt område i midten. Der opføres i alt 28 boliger i hele udstykningen, som omkranses af masser af luft, natur og grønne områder.

Yderligere opføres der et fælleshus og masser af grønne områder i hele udstykningen - her vil bl.a. kunne etableres en stor fælles køkkenhave og et område til afgræsning for dyr, så man har mulighed for at være delvis selvforsynende i udstykningen. Der etableres fælles parkeringsplads ved indkørslen til udstykningen, så ikke biler forstyrre roen i udstykningen. I området anlægges sti og mindre interne veje.

Denne nye bydel ligger på Tuse Næs, som er en halvø i Isefjorden nord for Holbæk. Tuse Næs er et naturrigt område med fjorden, skove, enge og marker, hvor grundene ligger i udkanten af hovedbyen Udby, som ligger midt på halvøen. Det er her der bl.a. findes skole, børnepasningsmuligheder, idrætsfaciliteter, indkøb mv. samt det smukke område omkring Udby kirke som ligger midt i byen.

Grundene købes separat og har grundstørrelser fra 458-548 m². Grundene sælges byggemodnet med betalt tilslutningsbidrag til vand, kloak og jordvarmeanlæg. Man opfører selv sin drømmebolig helt som man ønsker den indenfor lokalplanen og konceptets rammer. Dette gør at alle boligerne kan få helt forskellige karakter, hvilket giver et spændende udtryk i hele udstykningen.

Fællesmark arbejder ud fra tre fokusområder. Det første omhandler at skabe plads til biodiversitet, hvor man skal bo så vidt muligt med plads til blomsterliv og insekter.
Herudover skabes området ud fra et ønske om et bofællesskab, hvor man i foreningen hjælper hinanden. Samtidig er tanken, at der vil blive opført flere fællesbygninger med blandt andet atelier, værksted og et gæstehus, hvor besøgende kan overnatte. For det tredje vil der også etableres grønne områder med fælles dyrehold og køkkenhave, som man sammen sørger for at vedligeholde.

Læs mere om grundene på foreningens hjemmeside: https://faellesmark.com/

1 boliger til salg eller leje i Fællesmark, 4300 Holbæk

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.

Læs mere om projektet