Fremspringet
8680 Ry

  • 8.900 -
    13.250 kr./md.
    67 -
    111 m²
  • Leje pr. md. 8.900 - 13.250 kr./md.
  • Boligareal 67 - 111 m²
  • Udbudsform Leje

Velkommen til Fremspringet - lejeboliger i Ry.

Fremspringet er en samling af 62 boliger, der veksler mellem rækkehuse i ét og to plan, samt lejligheder fordelt på to etager. Størrelsen varierer fra 67-115 kvadratmeter. Her får du et moderne og nordisk look. Samtidig har man prioriteret funktionalitet, lavt vedligehold og energivenlighed.
Lyse egelamelparketgulve samt køkken og bad i hvide elementer markerer den nutidige, nordiske stil. Under byggeriet har man haft fuld bevidsthed om solens bane såvel som de dragende omgivelser, hvorfor hovedparten af boligerne har en slående udsigt og dagslys det meste af dagen. Dette kan nydes på boligernes altan eller terrasse.

Et boligkvarter, der bygger på kvalitet, nærvær og ikke mindst den helt fantastiske natur, som Fremspringet er beliggende midt i. Naboen til området er golfbanen, hvor søer også omkranser Fremspringet. Det er helt forståeligt, at mange gør Ry til springbrættet for et spirende familieliv

Fremspringet er klar til indflytning d. 1. maj 2024.

Det primære fokus på Fremspringet er mennesker, og med den tanke i baghovedet skal man bide mærke i områdets fælleshus. Huset kan bruges til arrangementer, spilleaftener, fødselsdage og meget mere.

Fælleshuset bliver et mødested, som vi håber, kan skabe grobund for godt naboskab.

I fælleshuset kan beboerne se frem til:
• Separat gæstebolig med eget toilet
• Stort opholdsrum
• Køkken og toiletfaciliteter
• Masser af plads til hygge, afslapning og samvær

Bliv en del af Rys vinterbadeklub med sø og sauna i nærheden, tag på opdagelse i sansehaven, eller smør kæden på mountainbiken eller racercyklen, og udfordr dig selv i terrænet eller på cykelbanen. De omkringliggende faciliteter byder på alt fra padel, parkour, floorball og dans til fodbold, håndbold, badminton og meget mere.

Du kan læse mere på hjemmesiden: https://fremspringet.dk/

Kontakt os nu for en fremvisning.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.

Læs mere om projektet