Horisonten-Aarhus

Ejendommen rummer 20 lejeboliger fordelt over 1.-5. sal med fire boliger på hver etage. Der er tale om tre- og fireværelses lejligheder, og i stueplan er der indkøbsmuligheder. Alle lejligheder har egen altan eller tagterrasse samt parkeringsmuligheder ved ejendommen.

Alt fra et par studiekammerater og det unge par til aleneforælderen finder sig godt til rette her på alt mellem 69-93 kvm. Materialerne er i orden, og du får lov til at brede dig i et tidløst Invita-køkken med stålbordplader, masser af lys og udsigt over omgivelserne samt nyde godt af gulvvarmen, som luner i hele boligen.

Hverdagens fornødenheder er tæt på hjemmet, og er du studerende på Erhvervsakademi Aarhus, kan du faktisk gå til undervisningen. Som tidligere understreget bliver det let som en leg at klare indkøbene, og trænger du til et endnu større udvalg, kan du tage turen til Mega Syd, som byder på alt fra Babysam og Maxi Zoo til Power og Harald Nyborg.

Busser afgår med hyppige afgange fra nærområdet, og også Letbanen bliver et oplagt transportmiddel til at komme ind til byen. Skal du længere ud i landet end Aarhus’ farverige bymidte, bliver du endda tilgodeset af en kort afstand til motorvejsnettet.

Kontakt os for en fremvisning. Rosenhøj er ikke på maps endnu, derfor bedes du anvende Rosenhøj 30 for at finde vej.
Der er indkørsel fra Søndervang Allé.

Kontakt os nu for en fremvisning.