Søhusene Hedensted
8722 Hedensted

  • 8.900 -
    10.400 kr./md.
    80 -
    110 m²
  • Leje pr. md. 8.900 - 10.400 kr./md.
  • Boligareal 80 - 110 m²
  • Udbudsform Leje

Søhusene i Hedensted er et nyt boligkvarter i naturskønne omgivelser.

Første række til søen er moderne rækkehuse i 2 plan. Boligerne er indrettet med minimal spildplads og byder på et opholdsmiljø med køkken og stue i ét, et badeværelse på hver etage og tre værelser. Søen er konstant i syne, når I opholder jer i husets samlingspunkt. Det sørger de store, sydvestvendte vinduespartier for, og det giver også et rigt lysindfald. Køkkenet er smart indrettet med rigelig bordplads og rummelige skabsløsninger, og på den anden side af køkkenhalvøen er der en stue. I stueetagen får I også et badeværelse med vaskefaciliteter. Reposen på førstesalen er oplagt at bruge som en kontorplads med søudsigt, og videre finder I de tre værelser, som I fordeler mellem familiemedlemmerne. Mellem værelserne ligger husets andet badeværelse. Fra stuen kan I sætte jer ud på den sydvestvendte terrasse ud mod søen, hvor aftensolen skinner. I forbindelse med bebyggelsen er der etableret en lang natursti, som inviterer til gåture i de rolige omgivelser. Udover den lette adgang til naturen er I også tæt på Hedensted midtby, hvor I kan klare alle hverdagens udfordringer.


Udover rækkehusene i første række mod søen, er der flere 1 plans boliger ledig ved Søhusene.
Du kan glæde dig til at overtage et af disse nybyggede rækkehus, der passer perfekt til dig, som ønsker en overkommelig og indflytningsklar bolig i naturskønne omgivelser. Rækkehusene i Søhusene Hedensted blev opført i 2023 og er derfor topmoderne og velindrettede. Planløsningen består af to værelser, et badeværelse og et køkken-alrum. Dertil hører et skur samt en sydøstvendt terrasse. Køkken/alrummet udgør boligens opholdsrum, hvor der er behagelige lysindfald samt masser af plads til at indrette hyggelige sektioner og samle familie og venner. Køkkenet fremstår stilrent med hvide, grebsfrie fronter, og bardisken ved halvøen vidner især rummets funktion som samlingssted. Med to regulære værelser er der flere indretningsmuligheder. Det kan være, du vil etablere et hjemmekontor eller et gæsteværelse eller måske skal det ene sågar være børneværelse. I begge værelser er der faste skabe, og det ene har dør til terrassen. Også på badeværelset, som er med bruseniche, er der fine forhold. Du kan se frem til at bo i et fredeligt og naturskønt kvarter i Remmerslund, hvor omgivelserne er kendetegnet af enge, marker og søer samt Sebberup Skov. Der er også kort afstand til byens tilbud i Hedensted centrum, som du hurtigt kan cykle eller tage bussen til.

Natur og by i forening

Du kan se frem til at bo i et fredeligt og naturskønt kvarter i Remmerslund, hvor omgivelserne er kendetegnet af enge, marker og søer, ligesom Sebberup Skov breder sig lige nord for. Dernæst er der kort afstand til byens bekvemmeligheder i Hedensted centrum, som du hurtigt kan cykle eller tage bussen til. I bymidten finder du også Hedensted Station.