STENHØJEN - BENDIXMINDE ODDER
8300 Odder

 • 6.142 -
  8.453 kr./md.
  72 -
  104 m²
 • Leje pr. md. 6.142 - 8.453 kr./md.
 • Boligareal 72 - 104 m²
 • Energimærke
 • Udbudsform Leje

HUSK ÅBENT HUS HVER TORSDAG FRA 16:00 - 17:00

STENHØJEN - BENDIXMINDE ODDER
Velkommen til det skønne nye område i Odder – Bendixminde – hvor vi kan byde velkommen til 70 nyopførte og skønne lejligheder. Alle boliger har store altaner og haver samt adgang til det store tilknyttede fælleshus. Boligerne har opnået den bæredygtige certificering Guld på byggeriet.

Her kan vi tilbyde boliger i størrelsen 72-108 m2 opført i fire punkthuse, 2 med 3 etager og 2 med 4 etager – naturligvis med elevator til døren. I alle bygninger findes to-, tre- og fireværelses boliger. Alle boliger har eget depotrum.

Store dele af fællesarealerne er udlagt ’vildt med vilje’. Bilen kan parkeres foran ejendommen, og der er allerede sat flere ladestandere op, hvis du har elbil.

Med udsigt til den smukke østjyske natur, byder Bendixminde på et velfungerende nærmiljø hvor skole, indkøb, fritidstilbud og rekreative områder alt sammen ligger i gåafstand. Bendixminde er et nyt område på 38 ha, der i den seneste årrække er blevet udbygget med boliger af alle størrelser. I Bendixminde har ambitionen for Odder kommune været at indtænke bæredygtighed og klimahensyn i hele områdets udformning, så det nye område tilpasses naturen og ikke omvendt.

Med sin nærhed til Odder er det nye boligområde et eftertragtet og attraktivt område for alle aldre. Her er både daginstitutioner, skole, ådal, indkøb og smuk natur (ikke mindst Østjyllands smukkeste bro) – og Odder er samtidig i en rivende udvikling med adskillige nye byggerier og udstykninger. Bendixminde og Odder vokser – og det tilføjer masser af ny og positivenergi til området.

TRANSPORT
Med kun 5 kilometer til Odder centrum, 20 kilometer til Aarhus, 16 Kilometer til Skanderborg (og E45), og både indkøb, daginstitutioner og skole indenfor gåafstand, er det nemt at få hverdagen til at fungere for hele familien.

I Odder fungerer den kollektive trafik desuden upåklageligt, så i Odder behøver man ikke at anskaffe sig bil nummer to.

Med letbanen pendler du let direkte fra Odder og til Aarhus Hovedbane, Aarhus Universitet og Skejby. I letbanen sparer du både tid og brændstof, imens den smukke natur suser forbi udenfor.

DAGINSTITUTIONER
Daginstitutionen Smilets Børnehus ligger som nabo til projektet og byder på 4 børnehavegrupperum, 2 vuggestuegrupperum, en stor motoriksal og et fællesrum med køkken, alt sammen bæredygtighedscertificeret. Desuden flot legeplads med bl.a. flot udekøkken og bålplads.

SKOLE
Et af de allerstørste trækplastre i Bendixminde, er den velfungerende lokale Vestermarkenskolen. Skolen ligger i gåafstand, og går til 6. klassetrin, hvorefter elever samles på Skovbakkenskolen, der ligger 2,6 kilometer væk.

I Odder ligger desuden et af landets bedste gymnasier, der hvert år scorer højt, når det gælder om at løfte elevernes karakterer.

ÅBENT HUS
Vi mødes i prøveboligen på Stenhøjen 1, 8300 Odder hvor I kan møde mægler og få relevant materiale på projektet. Det vil også være muligt at se andre boliger samt område og faciliteter.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.