Strynøvænget 3- projekt
6000 Kolding

 • 855.000 -
  3.255.000 kr.
  0 -
  116 m²
 • Kontantpris 855.000 - 3.255.000 kr.
 • Ejerudgift 889 - 2.719 kr./md.
 • Boligareal 0 - 116 m²
 • Udbudsform Salg

Velkommen i Drejens Strandskovpark, hvor du nu har mulighed for at opføre denne flotte Funkis-villa. Elegant og stilrent og med facade i en diskret mursten, som matcher udtrykket i de allerede opførte træhuse i kvarteret. Flyt i nyt og absolut lækkert udført byggeri i grønne omgivelser med fred og fuglesang midt i skoven!

Huset er tegnet af Menzer og Kristensen, som har speciale i individuelle og arkitekttegnede Funkis-huse i både ét og to plan. Du får et hus i højeste bygge-kvalitet og i vedligeholdelsesfrie materialer, så du kan nyde livet i stedet for at tænke på vedligehold af huset. Haven og de grønne omgivelser holdes af grundejerforeningen, så du slipper sågar for græsslåningen!

Indretningsforslaget i dette hus giver dig en moderne fordeling af rummene, hvor der er fokus på det store sammenhængende køkken-alrum- og stue. Der er et godt soveværelse med adgang til badeværelse og et lækkert walk-in tøjværelse. Der er et ekstra værelse/kontor og man har prioriteret plads til et godt bryggers og et gæstetoilet. Plantegningen er ikke fast og I kan selv være med til at sætte stregerne på indretningen.

Bemærk: I køber grunden og huset hver for sig og har frit valg og fuld indflydelse på byggefirma, materialevalg osv. Vær blot opmærksom på lokalplanens rammer. Der kan på grunden opføres ca. 120 m² bolig i grundplan samt carport og skur og der må bygges i op til tre plan, så der er mulighed for at opføre 200+ m² bolig i alt.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.