Lejlighed

Stationsmestervej 31, st.. tv.
9200 Aalborg SV

  • 998.000 kr. 81 m² 3 rum
  • Kontantpris 998.000 kr.
  • Ejerudgift 2.357 kr.
  • Boligareal 81 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Ejerlejlighed med brugsret til egen have og terrasse!

Velkommen til denne fantastiske mulighed for at erhverve en ejerlejlighed beliggende i det attraktive Skalborg-område i Aalborg SV. Lejligheden på Stationsmestervej 31, st. tv. har en fremragende placering, der kombinerer det bedste af bylivets bekvemmeligheder med roen fra grønne omgivelser og velfungerende fællesarealer.
 
Beliggenhed og Omgivelser
Skalborg er kendt for sin familievenlige atmosfære, gode skoler og et væld af daginstitutioner. Området er yderst veludbygget med indkøbsmuligheder, herunder storcentre som City Syd, hvor du finder alt fra supermarkeder til specialbutikker. Desuden er der gode offentlige transportforbindelser, så du nemt kan komme til Aalborg centrum og de omkringliggende områder.
 
Lejligheden er en del af en veldrevet ejerforening, som byder på store grønne fællesarealer. Her kan du nyde en dejlig eftermiddagssol, tage en picnic med familien eller blot slappe af med en god bog. Der er også masser af parkeringspladser, hvilket gør det bekvemt for både beboere og gæster.
 
Denne ejerlejlighed er placeret i stueetagen og har brugsret til egen have og terrasse, hvilket giver en unik mulighed for at skabe et privat udendørsområde. Selvom lejligheden trænger til renovering, er dette en gylden mulighed for dig, der ønsker at sætte dit eget præg på din kommende bolig.
 
Inde i lejligheden mødes du af en rummelig entré, der fører direkte ind i stuen. Stuen er lys og indbydende med store vinduer, der giver et fantastisk lysindfald og udsigt til de grønne omgivelser. Herfra er der adgang til terrassen og haven, hvilket gør det nemt at kombinere indendørs og udendørs liv.
Køkkenet har en god størrelse og er funktionelt indrettet, men det trænger til en opdatering. Dette giver dig mulighed for at designe og udforme dit drømmekøkken, der passer præcis til dine behov og stil. Med lidt kreativitet og en god plan kan dette køkken blive et centralt samlingspunkt i hjemmet, hvor madlavning og samvær går op i en højere enhed.
Badeværelset er i original stand og trænger til modernisering. Her kan du skabe et luksuriøst badeværelse med alle de faciliteter, du drømmer om. Mulighederne er mange.

Lejligheden byder på mindre soveværelser samt depotrum i selve lejligheden til opbevaring.
 
En af de helt store fordele ved denne lejlighed er brugsretten til egen have og terrasse. Her kan du nyde mange solrige dage, grille med venner og familie eller blot slappe af i din egen lille grønne oase. Haven giver også mulighed for at dyrke dine egne blomster eller grøntsager, hvilket er en luksus for mange lejlighedsbeboere.Terrassen er et perfekt sted til morgenkaffen, og med lidt kreativitet kan du skabe et hyggeligt og indbydende udemiljø. Der er også rig mulighed for at indrette med krukker og planter, som kan være med til at gøre terrassen til en frodig og dejlig oase.
 
Nærmiljøet byder på mange muligheder for fritidsaktiviteter. Der er kort afstand til sportsfaciliteter, fitnesscentre og svømmehaller. For naturelskere er der også nem adgang til naturskønne områder som Mølleparken og Østerådalen, hvor du kan gå ture, løbe eller cykle og nyde naturen.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1969
Etage st.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 3
Boligareal 81 m²
Grundareal 656 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 998.000 kr.
Ejerudgift 2.357 kr.
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 223.041
Skatteprocent 25,6%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skalborg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skalborg
Gode indkøbsmuligheder
God shopping
Godt naboskab
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende lejlighed i nærheden til 800.000-1.100.000 kr. på omkring 81 m2

Opret søgeagent
Åbent hus 20. okt. 10.00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Strubjerg 34, 1. 1., 9400 Nørresundby

965.000 kr. 80 m² 3 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Aalborg Syd

Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Klokkevej 22, Dall Villaby, 9230 Svenstrup J

180 m² 6 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Hadsund Landevej 522, 9260 Gistrup

200 m²
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Offerlunden 34, 9230 Svenstrup J

167 m² 5 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Lydiavej 14, 9000 Aalborg

120 m² 4 rum