Indflytning 05.12.2023
Lejlighed

Åparken 2D, 3. mf. (L193).
8000 Aarhus C

  • Leje pr. md. 8.900 kr./md.
  • Depositum 26.700 kr.
  • Rum 1
  • Energimærke
Lejlighed

Åparken 2D, 3. mf. (L193).
8000 Aarhus C

  • 8.900 kr./md. 1 rum

Perfekt 2’er i nyopførte Teglgården - perfekt beliggenhed og kvalitetsmaterialer.

Mulighed for fremvisning fredage i tidsrummet 13-15. Der skal aftales fast tidspunkt.  
 
Der udbydes 26 lejeboliger på 2-4 værelser. 
 
Teglgårdens lyse, rummelige 2-4 værelses lejeboliger er til dig, der vil bo midt i Aarhus og lige ved åen. Midt i en hverdag med naboskab, fællesskab og oplevelser – for både små og store. 
 
Lejlighederne i Teglgården fortæller stedets historie om træ, håndværk og materialer.Derfor er her ikke hvidt-i-hvidt. De fleste lejligheder har en væg i rå beton, der skaber kant og kontrast til de lyse rum. Vinduesrammernes træ er behandlet med klar lak, så de sammen med de lyse egetræsparketgulve fortæller historien om træ, varme og glød.
 
Arkitekterne har tegnet lejlighederne med blik for at udnytte pladsen med opbevaringsløsninger og velindrettede kvadratmeter, der samtidig giver hvert rum mest muligt udsigt og lysindfald. 
 
Køkkenet er et kalkgråt Invita køkken med integrerede greb, så du får et enkelt udtryk, og diskrete spots der giver optimalt arbejdslys. Det store køkkenalrum giver dig den perfekte ramme, uanset om du skal lave hurtig mad til børnene eller servere fire retter for gæster. 
 
I badeværelset er der plads til hverdagsluksus med mørke klinker og glasdør i brusekabinen, så lyset kommer ind, og rummet virker større. Her er spejl og skuffer i væggens fulde længde, så der er plads til dine ting, dér hvor du skal bruge dem. 
 
På cykel har du det meste af Aarhus inden for kort afstand. Til fods har du 10 minutter til gågaden, og Aarhus' kulturinstitutioner ligger alle, så du nemt kan gå til dem - særligt Godsbanen, Musikhuset og ARoS er tæt på, men også Aarhus Teater og Dokk1 er kun en smuk gåtur langs åen væk. 
 
Billeder og visualiseringer er vejledende.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Leje
Energimærke A2020
Byggeår 2023
Etage 3.
Rum 1
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Faciliteter
  • Elevator
  • Husdyr
Økonomi
Leje pr. md. 8.900 kr./md.
Depositum 26.700 kr.
Forkøbsret Nej

Skal vi også sælge din bolig?

Bestil salgsvurdering

Kommunen i tal
Indbyggere 362.442
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vor Frue

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vor Frue
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt

Kender du din boligs værdi?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Mere om projektet

Teglgården - 2-4-værelses
8000 Aarhus C

8.900 - 13.900 kr./md. 0-90 m²

Teglgården er skabt til mennesker med forskellige interesser og liv, men med en fælles passion for bæredygtighed og fællesskab. Dine naboer kan nemlig være både 18, 28 og 58 år. Singler og par. Dem med børn og dem med egen kajak.

Og her er plads til jer alle. Åens hus er hele områdets mødested og et moderne forsamlingshus med plads til møder, yogahold og events. Der er fællesområder og stier. Øverst kommer en stor tagterrasse med udekøkken, grill, loungemøbler og orangeri, så naboer og venner kan mødes til både fest og spontan fællesspisning.

Hele Trælasten er bilfri. Du kan altså gå en tur alene eller sammen i fred og ro, nyde en uforstyrret pause i de stemningsfulde uderum og trygt sende børnene ud i gården.

Du bestemmer selv, om du vil have 2-, 3- eller 4-værelser. Alle lejlighederne har trægulve og indbyggede skabe med små, lækre opbevaringsløsninger, der sparer plads og udnytter hver en kvadratmeter.

Badeværelset er rummeligt med væghængt toilet, vaskesøjle og håndvask med integreret underskab, så du har dine ting lige ved hånden. Og så har brusekabinen glasdør, så lyset kommer uhindret ind, og rummet virker større.

Det store køkkenalrum er designet til hverdagsliv, gæster og god mad. Det er et sted, hvor du både kan dele en hurtig kop formiddagskaffe sammen, lave nem pasta til børnene og servere 5 retter for venner og naboer.

For her er god plads til spisebordet, rummet er lyst og indbydende, og selve køkkenet er nordisk-inspireret med et rent minimalistisk udtryk. Låger og skuffer er grebsfrie, hvidevarerne er integreret og indbyggede spots giver godt arbejdslys på en diskret måde.

2 boliger til leje