danbolig Aarhus - Projektsalg og Udlejning

Bernhardt Jensens Boulevard 65 8000 Aarhus C
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00

Velkommen hos ejendomsmægler danbolig Aarhus - Projektsalg og Udlejning.

Vi er den foretrukne ejendomsmægler, når det gælder salg eller udlejning af boligprojekter i Aarhus og omegn.

Gennem flere år har vi solgt og udlejet boligprojekter i samarbejde med entreprenører og projektudviklere. Vi er din boligspecialist – uanset om det gælder lejligheder, grunde, villaer eller rækkehuse. Vi er, og har været, sparringspartner på nogle af de største prestigebyggerier i Aarhus’ historie. Det betyder, at vi kan bistå med rådgivning i alle henseender inden for projektsalg og udlejning. Vi kan med stolthed sige, at vi har kompetencer til at være med i hele processen – fra start til slut. Vores unikke projektafdeling i Nicolinehus har et fagligt kompetent og energisk team, der har ét af Aarhus' stærkeste netværk og kundeportefølje. Vi kender byen, kunderne og deres behov. Vores dedikerede og kompetente team har et grundigt kendskab til nærområdet samt dybdegående viden om boligkøberne og deres behov. Som samarbejdspartnere kan vi finde de rigtige købere og udlejere til ethvert boligprojekt.

Vi viser alle emner på danbolig.dk, som er en af Danmarks største boligsider. Derudover arbejder vi aktivt med målrettet, intelligent og effektiv markedsføring på digitale medier. Vi har en bred og mangeårig erfaring inden for boligudlejning og projektsalg – faktisk har vi tilsammen over 100 års erfaring. Vi kender kundernes ønsker og krav, hvilket i sidste ende kan hjælpe med at optimere bygherres projekt. Vores brede erfaring sikrer, at vi kan hjælpe med sparring om planløsninger, indretning, markedsføring, materialevalg mm.

Sammen med vores prisvindende forretning på M. P. Bruuns Gade samt forretningerne i Aarhus Nord og Risskov, er vi et stort og kompetent team, som alle arbejder for at levere det bedst muligt resultat for alle vores kunder. Kontakt danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning for en uforpligtende dialog om salg og udlejning af dit projektbyggeri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning i Nicolinehus på Aarhus Ø.

Vores projektafdeling varetager også enkeltstående udlejninger for private, som ønsker hjælp til huslejefastsættelse, annoncering, fremvisning og udarbejdelse af lejekontrakt mv. Vi tager os af al kundekontakt og har dagligt kontakt med en bred vifte af potentielle lejere og kunder.

Vi har rigtig mange nye spændende både udlejnings- og salgsprojekter på vej.

Så kom ned og besøg os til en snak og en kop kaffe i vores nye flotte forretning i Nicolinehus på Aarhus Ø.

Vi glæder os til at se dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Det vi sælger mest af

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Mød teamet

Hos danboligs projektsalg og udlejning på Aarhus Ø er vi uddannede ejendomsmæglere med mange års erfaring. Her er der garanti for at du bliver mødt af et dedikeret og kompetent salgs – og udlejningsteam.

Vi har specialiseret os i projektsalg og udlejning i hele Aarhus og omegn og kan bistå med rådgivning i alle henseender. Vi kan med stolthed sige, at vi har kompetencer til at være med i hele processen – fra start til slut. Vores unikke projektafdeling i Nicolinehus har et fagligt kompetent og energisk team, der har ét af Aarhus' stærkeste netværk og kundeportefølje.

Vi hjælper dig helt i mål.

Vi sælger og udlejer boliger i hele Aarhus C og omegn.

Aarhus er en by i rivende udvikling og det kan være svært at orientere sig om de mange nye projektbyggerier. Vi har overblikket over byens nybyggede projekter. Lige nu har vi en række spændende salgs- og udlejningsprojekter i og omkring Aarhus blandt andet Aarhus C., Risskov, Skæring, Aarhus N, Mårslet, Aarhus V samt Skejby. Vi er din boligspecialist - og hjælper dig med at finde din næste bolig uanset om du er på udkig efter en lejlighed, villa eller rækkehus – og uanset om du ønsker at købe eller leje.

Vi kender byen og er klar til at fortælle meget mere om de forskellige nærområder.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

COLOSSEUM - UDLEJET

Da vi i SØM ejendomme A/S skulle overtage en større ejendom og selv havde udlejningsforpligtelsen vidste vi, at det var nødvendigt at finde både det mest erfarne, sulte og bedste udlejningsteam Aarhus kunne tilbyde. Derfor havde vi møder med samtlige nævneværdige mæglere i byen. Det stod herefter klart, at Danboligs team skilte sig markant ud på både erfaring, ambitionsniveau og kompetencebredde. SØM har selv et bredt kompetencespektrum og vi fandt hurtigt et enormt agilt og innovativt samarbejde, som både var sjovt og fungerede gnidningsfrit. De udfordringer der dukkede op blev italesat, og gennem strategisk planlægning blev de løst både taktisk og operationelt tilfredsstillende. Dermed kan SØM ejendomme kun give en klar anbefaling til hele teamet fra Danbolig – både til ledelsen for at have en så sundt og arbejdslysten team, men så sandelig også til ’manden’ og ’damen’ på gulvet, der har gjort en ihærdig indsats for at få udlejningen til at lykkes. Løbende rapportering fra Danboligs team gjorde os trygge i processen, og den løbende sparring har været både ærlig og været foretaget med rettidig omhu. Vi ville være trygge ved til hver en tid igen at anvende Danboligs team til udlejningsopgaver.

– Dalgas Avenue 6

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Lejlighed

Trælastgade 114, 1. 2. (L218)., 8000 Aarhus C

11.050 kr./md. 74 m² 3 rum
Lejlighed

Trælastgade 114, 2. 6. (L229)., 8000 Aarhus C

8.300 kr./md. 46 m² 2 rum
Lejlighed

Kamma Klitgårds Gade 93, 1. 2., 8240 Risskov

10.975 kr./md. 110 m² 4 rum
Lejlighed

Telefonsmøgen 12, 1., 8000 Aarhus C

10.900 kr./md. 94 m² 3 rum
Lejlighed

Telefonsmøgen 12, 3., 8000 Aarhus C

10.995 kr./md. 95 m² 3 rum
Lejlighed

Telefonsmøgen 12, 2., 8000 Aarhus C

10.950 kr./md. 94 m² 3 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus - Projektsalg og Udlejning
Bernhardt Jensens Boulevard 65
8000 Aarhus C

CVR: 29849722
Db Aarhus City Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Esoft Systems A/S, Design Unit I/S, Boligsiden A/S, Boliga A/S, Mindworking A/S og E-nettet A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

ETU Forsikring A/S, Frida Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring A/S og Alm. Brand A/S

NRGI Elhandel A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.