danbolig Aarhus - Projektsalg og Udlejning

Bernhardt Jensens Boulevard 65 8000 Aarhus C
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00

Velkommen hos ejendomsmægler danbolig Aarhus - Projektsalg og Udlejning.

Vi er den foretrukne ejendomsmægler, når det gælder salg eller udlejning af boligprojekter i Aarhus og omegn.

Gennem flere år har vi solgt og udlejet boligprojekter i samarbejde med entreprenører og projektudviklere. Vi er din boligspecialist – uanset om det gælder lejligheder, grunde, villaer eller rækkehuse. Vi er, og har været, sparringspartner på nogle af de største prestigebyggerier i Aarhus’ historie. Det betyder, at vi kan bistå med rådgivning i alle henseender inden for projektsalg og udlejning. Vi kan med stolthed sige, at vi har kompetencer til at være med i hele processen – fra start til slut. Vores unikke projektafdeling i Nicolinehus har et fagligt kompetent og energisk team, der har ét af Aarhus' stærkeste netværk og kundeportefølje. Vi kender byen, kunderne og deres behov. Vores dedikerede og kompetente team har et grundigt kendskab til nærområdet samt dybdegående viden om boligkøberne og deres behov. Som samarbejdspartnere kan vi finde de rigtige købere og udlejere til ethvert boligprojekt.

Vi viser alle emner på danbolig.dk, som er en af Danmarks største boligsider. Derudover arbejder vi aktivt med målrettet, intelligent og effektiv markedsføring på digitale medier. Vi har en bred og mangeårig erfaring inden for boligudlejning og projektsalg – faktisk har vi tilsammen over 100 års erfaring. Vi kender kundernes ønsker og krav, hvilket i sidste ende kan hjælpe med at optimere bygherres projekt. Vores brede erfaring sikrer, at vi kan hjælpe med sparring om planløsninger, indretning, markedsføring, materialevalg mm.

Sammen med vores prisvindende forretning på M. P. Bruuns Gade samt forretningerne i Aarhus Nord og Risskov, er vi et stort og kompetent team, som alle arbejder for at levere det bedst muligt resultat for alle vores kunder. Kontakt danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning for en uforpligtende dialog om salg og udlejning af dit projektbyggeri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning i Nicolinehus på Aarhus Ø.

danbolig varetager også enkeltstående udlejninger for private, som ønsker hjælp til huslejefastsættelse, annoncering, fremvisning og udarbejdelse af lejekontrakt mv. Vi tager os af al kundekontakt og har dagligt kontakt med en bred vifte af potentielle lejere og kunder.

Derudover har vi også mange nye spændende udlejnings- og salgsprojekter på vej.

Besøg vores forretning i Nicolinehus på Aarhus Ø og få en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine boligbehov og ønsker. Vi vil med glæde hjælpe dig, hvad end du søger dit næste Projektsalg, en lejebolig eller ønsker hjælp til udlejning.

Vi glæder os til at se dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Det vi sælger mest af

Følg også med her

Mød teamet

Hos danboligs projektsalg og udlejning på Aarhus Ø er vi uddannede ejendomsmæglere med mange års erfaring. Her er der garanti for at du bliver mødt af et dedikeret og kompetent salgs – og udlejningsteam.

Vi har specialiseret os i projektsalg og udlejning i hele Aarhus og omegn og kan bistå med rådgivning i alle henseender. Vi kan med stolthed sige, at vi har kompetencer til at være med i hele processen – fra start til slut. Vores unikke projektafdeling i Nicolinehus har et fagligt kompetent og energisk team, der har ét af Aarhus' stærkeste netværk og kundeportefølje.

Vi hjælper dig helt i mål.

Vi sælger og udlejer boliger i hele Aarhus C og omegn.

Aarhus er en by i rivende udvikling og det kan være svært at orientere sig om de mange nye projektbyggerier. Vi har overblikket over byens nybyggede projekter. Lige nu har vi en række spændende salgs- og udlejningsprojekter i og omkring Aarhus blandt andet Aarhus C., Risskov, Skæring, Aarhus N, Mårslet, Aarhus V samt Skejby. Vi er din boligspecialist - og hjælper dig med at finde din næste bolig uanset om du er på udkig efter en lejlighed, villa eller rækkehus – og uanset om du ønsker at købe eller leje.

Vi kender byen og er klar til at fortælle meget mere om de forskellige nærområder.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Udlejet

NICOLINEHUS - UDLEJET

Da vi i Formuepleje overtog vores nyopførte køb – Nicolinehus vurderede vi, at vi skulle løse udlejningen med en mægler på sidelinjen, så vi kunne lykkes med at få udlejet alle 60 boliger hurtigst muligt. Vi valgte danbolig ud fra tidligere erfaringer samt referencer. Et valg vi på ingen måder har fortrudt. danbolig har vist sig at være den rette samarbejdspartner og sammen med vores egen udlejningsafdeling kan vi i dag fejre, at alle 60 boliger, er udlejet. danbolig har ikke alene hjulpet med udlejningen, de har været en sparringspartner til bl.a. lejefastsættelse, segmenteringsstrategi, efterfølgende markedsføringsplan. De har vist sig særdeles professionelle før, under og efter. Vi oplever, at danbolig fra ledelsesniveau opfordrer til, at de enkelte medarbejder skal have store frihedsgrader i forhold til beslutninger/ansvar og netop dette, tror vi er kimen til succes. Med dette samarbejde, sammenholdt med tidligere erfaringer, vil vi til en hver tid medgive vores allerbedste anbefalinger til danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning, hvor alle ansatte og ejere har ydet kvalitet

– Kristine Nielsens Gade 7
Alternate Text
Udlejet

HILIFE - UDLEJET

Perioden fra 1. kvartal 2020 og frem til 3. kvartal 2020 bistod danbolig Aarhus City KONstruct med udlejningen af 234 boliger på HI-LIFE, Gøteborg Allé 7, 8200 Aarhus N. Helt fra den indledende dialog med danbolig var der en klar strategi samt køreplan for håndteringen af udlejningen. Hele danbolig-teamet viste fra første færd en stor vilje til at lykkedes med udlejningen. Selvom vi i det aktuelle marked var oppe imod flere konkurrerende udlejningsprojekter i nærområdet, lykkedes det at udleje 90 % af boligerne over en periode på 9 måneder. Den målsætning lod sig gøre pga. en solid platform og med en klar strategi og køreplan, der undervejs blev fulgt tæt af danbolig. Følgende relevante emner blev afstemt inden igangsætningen af samarbejdet: Klar definition af lejeværdier, indskud, forudbetalt leje m.m. Inputs til indretning af prøvelejlighed Klar plan for udarbejdelse af markedsføring – herunder inputs til udarbejdelse af projekthjemmeside, branding via de sociale medier m.m. Afholdelse af åbent-husarrangement to gange pr. uge Topstyret og hurtig proces med at sikre underskrevne lejekontrakter – fra aftaleindgåelse med nye lejere Ugentlige statusopdateringer på udlejningen Drøftelse af virkemidler for at sikre, at projektet undervejs fastholdt interessen fra potentielle lejere Drøftelse af plan samt strategi for eventuel ”lokal” sænkning af leje, nedsættelse af indskud/forudbetalt leje m.m. Jeg vil gerne fremhæve den professionelle tilgang fra danbolig Aarhus City. Alt var godt struktureret – fra afstemte lejekontrakter til udlejning på stedet. På vegne af KONstruct kan jeg klart anbefale et udlejningssamarbejde med Louise Gad og det øvrige dygtige team hos danbolig Aarhus.

– Gøteborg Allé 7
Alternate Text
Udlejet

RISSKOV BRYNET - UDLEJET

I forbindelse med udlejning har vi været yderst tilfredse med danboligs arbejde. Samlet set bestod byggefelterne af 247 lejligheder med stor variation i boligtyper og størrelser. Hermed var der også stor variation i, hvilke lejere de forskellige boligtyper henvendte sig til. danbolig har formået at gøre de forskellige lejersegmenter interesseret i projektet og er lykkedes med at skabe en god og varieret lejersammensætning bestående af familier, unge par og studerende. Samarbejdet har fungeret upåklageligt, og der har hele processen igennem været en professionel tilgang, stort engagement og konsistent samt fyldestgørende rapportering. Markedsføringsindsatserne er løbende blevet tilpasset efterspørgslen og er blevet justeret i takt med aflevering af etaperne. Vi har været meget tilfredse og trygge i danboligs håndtering af opgaven og kan absolut anbefale dem til lignende projekter.

– Broloftet 1
Alternate Text
Udlejet

SKELAGERHUS - UDLEJET

I forbindelse med udlejningerne af Skelagerhus har danbolig Aarhus Projektsalg ydet en stærk og professionel indsats. Hele danbolig-teamet har vist stort engagement og vilje til løse opgaven. Vi vil også næste gang have Aarhus Projektsalg og udlejning i tankerne, når der er behov for hjælp til udlejning af ejendomme. Tak indsatsen til hele danbolig-teamet, vi glæder os over resultatet.

– Skejbygårdsvej 30

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Rækkehus

Græsvangen 66, 8381 Tilst

12.800 kr./md. 122 m² 5 rum
Rækkehus

Vistihøjen 23, Lisbjerg, 8200 Aarhus N

10.345 kr./md. 90 m² 4 rum
Lejlighed

Broloftet 1, 3. mf., 8240 Risskov

10.795 kr./md. 89 m² 3 rum
INDFLYTNING 01.08.2024
Åbent hus 28. jul 11:30, kræver tilmelding
Lejlighed

Engsøvej 189, 4. th. ENG43., 8240 Risskov

17.900 kr./md. 153 m² 5 rum
INDFLYTNING 01.08.2024
Åbent hus 28. jul 12:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Engsøvej 203, st.. tv. ENG60., 8240 Risskov

8.300 kr./md. 67 m² 2 rum
INDFLYTNING 01.08.2024
Åbent hus 28. jul 12:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Engsøvej 203, 2. tv. ENG66., 8240 Risskov

11.100 kr./md. 89 m² 4 rum
15
Lejligheder
2
Rækkehuse

Køberrådgivning hos danbolig Aarhus - Projektsalg og Udlejning

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tillægsydelser

- Besigtigelse*
- Forhandling
- Berigtigelse (skøde og refusionsopgørelse)
- Deltagelse på overdragelse samt evt. indberetning af aflæsninger*
- Indledende rådgivning ved fejl/mangler
- Ansøgning om Civilstyrelsens tilladelse
- Udarbejdelse af tinglysningsfuldmagt
- Udarbejdelse af fremtidsfuldmagt

* Kun i Aarhus Kommune

Vejen til det sikre boligkøb

Ønsker du at alliere dig med en uvildig køberådgiver i forbindelse med dit boligkøb? danbolig Aarhus hjælper dig trygt igennem hele processen, og du får en kompetent rådgiver med mange års erfaring, som kan hjælpe med alt lige fra besigtigelse af boligen til forhandling af pris og alt det svære juridiske arbejde.

Er du interesseret i at høre mere om køberrådgivning eller har du allerede fundet drømmeboligen og ønsker at sikre dig et trygt købsforløb, så kontakt Line på tlf. 42 94 21 71.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Aarhus - Projektsalg og Udlejning
Bernhardt Jensens Boulevard 65
8000 Aarhus C

CVR: 29849722
Db Aarhus City Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Esoft Systems A/S, Design Unit I/S, Boligsiden A/S, Boliga A/S, Mindworking A/S og E-nettet A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

ETU Forsikring A/S, Frida Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring A/S og Alm. Brand A/S

NRGI Elhandel A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.