Landejendom

Randersvej 458, Lisbjerg
8200 Aarhus N

  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.980 kr.
  • Boligareal 96 m²
  • Grundareal 2,1 ha
  • Rum 3
  • Energimærke
Landejendom

Randersvej 458, Lisbjerg
8200 Aarhus N

  • 3.195.000 kr. 96 m² 2,1 ha 3 rum

Charmerende landejendom med to hektar jord ved Lisbjerg Skov

Midt imellem Trige og Lisbjerg ligger denne mulighedsrige landejendom med to hektar jord og et charmerende stuehus med fjernvarme, der med en opdatering kan danne en skøn ramme om familielivet. Haven omkring huset er nydeligt anlagt med hyggekroge og flere anvendelige udhuse, og derudover får I glæde af et anseeligt markareal med et fint potentiale. I kan med fordel opføre jeres drømmebolig på grunden.   
 
Uanset om I drømmer om at dyrke markerne eller have dyrehold, har I mulighed for det på grunden, som er på over to hektar. Boligen her ville være oplagt for den hesteinteresserede. Staldbygningen indeholder den oprindelige hestestald anno 1942. Der er fire udhuse, som samlet har et areal på 364 m2. Udover det har I et stråtækt havehus med en terrasse i forlængelse heraf, hvor I kan holde picnic eller grillaftener omgivet af buske og træer.   
 
I hovedhuset er planløsningen god for samværet, da der er to sammenhængende stuer, som desuden har åben forbindelse til køkken-alrummet. Stemningen er dejlig herinde, og med en renovering af rummene vil I kunne skabe et hjertevarmt rum. I køkkenet er der desuden en skøn, original detalje i form af det store, cirkulære vindue, hvor morgensolen skinner igennem. I stueplan er der et soveværelse, som er i fin stand med indbygningsskabe i hele rummets længde samt plads til jeres dobbeltseng. Grænsende op til værelset finder I badeværelset, mens der på førstesalen er yderligere to værelser samt et uudnyttet loftsrum.   
 
Det er en yderst naturskøn beliggenhed, I får med nøglerne til Randersvej 458, da I på kort tid kan gå til Lisbjerg Skov og andre nydelige naturområder. Derudover er beliggenheden også praktisk, da der kun er to kilometer ind til Lisbjerg, hvor I finder Lisbjergskolen, pasningstilbud og Letbanen, som fører jer ind mod Aarhus. Derudover er der kun to kilometer til Trige, hvor du finder indkøbsmuligheder.
 
For den erhvervsdrivende er der her også mulighed for god eksponering mod Randersvej som er en af Aarhus helt store indfaldsveje med flere tusinde kørende hver dag.
 
Kontakt danbolig Aarhus Nord på 86 10 86 66 eller aarhus-nord@danbolig.dk for yderligere information eller for at booke en fremvisning.
Boligfakta
Type Landejendom
Udbudsform Salg
Energimærke G
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1913
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 3
Boligareal 96 m²
Kælder 24 m²
Udhus 72 m²
Udhus 200 m²
Udhus 54 m²
Carport 38 m²
Grundareal 2,1 ha
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.980 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Midt i naturen og tæt på byen

Det er en yderst naturskøn beliggenhed, I får med nøglerne til Randersvej 458, da I på kort tid kan gå til Lisbjerg Skov og andre nydelige naturområder. Derudover er beliggenheden også praktisk, da der kun er to kilometer ind til Lisbjerg, hvor I finder Lisbjergskolen, pasningstilbud, indkøb og Letbanen, som fører jer ind mod Aarhus.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 367.095
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 6‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lisbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lisbjerg
Skøn natur
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Aarhus Nord

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Brendstrupvej 28, Christiansbjerg, 8200 Aarhus N

95 m² 5 rum
Solgt maj 2024
Lejlighed
Solgt

Skovvangsvej 5A, st.., 8200 Aarhus N

52 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Edouard Suensons Gade 6, 6. l., Trøjborg, 8200 Aarhus N

52 m² 1 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Nedergårdsvej 40K, Skejby, 8200 Aarhus N

112 m² 4 rum