danbolig Aarhus Nord

Tordenskjoldsgade 37 8200 Aarhus N
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os - også uden for butikkens åbningstider.

Velkommen hos ejendomsmægler danbolig Aarhus Nord.

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og sælger, og hos danbolig Aarhus Nord er vi engagerede mæglere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vores erfaring i branchen gør, at vi kender markedet og ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig, og at ejendomsmæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Kort sagt, vil vi gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Aarhus Nord.

Få en eksklusiv julegave fra Royal Copenhagen

Julen er hjerternes fest, og hos danbolig vil vi gerne sprede lidt ekstra glæde i denne særlige tid. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig hos os, og som tak får du en smuk Blå Mega Riflet kande og en elegant Hvid Riflet skål fra Royal Copenhagen til en samlet værdi af 810 kr.
Vi forstår, at din bolig er mere end blot fire vægge - det er et hjem fuld af minder. Vores erfarne team står klar til at give dig en professionel vurdering af din boligs markedsværdi, beregne dit potentielle overskud ved salg og guide dig gennem alle faser af en potentiel bolighandel.
Gaven udleveres ved personligt møde på vores kontor i forbindelse med aflevering af vurderingen. Kampagnen løber indtil den 23. december 2023 eller så længe lager haves. Bestil din gratis salgsvurdering i dag, og lad os sammen skabe magien i din bolighandel.
Gælder kun hos danbolig Aarhus City, danbolig Aarhus Nord og danbolig Risskov - Egå - Skødstrup.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,3 ud af 10

baseret på 10 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Rækkehuse

Villaer

Følg også med her

Mød teamet

Vi er et professionelt, ungt og dynamisk team, hvor alle er bosiddende i Aarhus og omegn, og til sammen har vi boet i byen i over 50 år, så vi kender byen indefra. Vi har specialiseret os i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, villaer og villalejligheder i hele Aarhus N.

Vi lægger altid vægt på at give vores kunder en personlig betjening, for det betyder både større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere salgsforløb. Vi er troværdige og engagerede mæglere, der ønsker at have en åben og ærlig dialog. Vi hjælper dig helt i mål.

Aarhus Nord

Aarhus Nord er i rivende udvikling og består af områder så som Christiansbjerg, Riisvangen, Trøjborg, Skejby, Gl. Skejby, Kasted, Lisbjerg og Nye. Her finder man boliger til alle behov, og her er plads til alle - om du er studerende, værner om familielivet, nyder lange gåture i naturen eller andet, så er det helt sikkert et sted, der er værd at tage i betragtning, når du leder efter bolig. Der er et væld af offentlige- og private arbejdspladser og motorvejsnetværket er desuden i kort afstand. Aarhus Universitet ligger lige på grænsen til Aarhus Nord, og letbanen gør det nemt at komme helt ind til Aarhus C på kort tid. Her er mange naturskønne områder blandt andet Riis Skov, hvor havet og Den Permanente Badeanstalt er den nærmeste nabo. Der er alt, hvad hjertet begærer når det kommer til indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og på Trøjborg er der desuden en biograf. Vi kender byen og er klar til at fortælle meget mere om de forskellige nærområder.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/15
Alternate Text
Solgt

Skovvangsvej 62, 3. th., Riisvangen, 8200 Aarhus N

Som førstegangs sælgere følte vi os virkelig trygge i hele processen, og har fået en god og ærlig rådgivning hele vejen i forløbet. Mathilde og teamet gjorde virkelig en god og ihærdig indsats for at få lejligheden solgt. Vi kan varmt anbefale Danbolig :)

– Skovvangsvej 62, 3. th., Riisvangen
Alternate Text
Solgt

Særdeles positiv oplevelse

Som købere oplevede vi Danbolig som meget professionelle, helt nede på jorden og troværdige. Gode til at informere og følge op. Styr på tingene. Særdeles positivt.

– Hasle Ringvej 136, Christiansbjerg
Alternate Text
Solgt

Super arbejde

Min ejendomsmægler, Thor Damgaard, udførte et super arbejde, og han var altid klar og behjælpelig med gode råd.

– Thorshavnsgade 17A, Christiansbjerg
Alternate Text
Solgt

Realistisk og ambitiøs

Det har været trygt at handle bolig med Danbolig Aarhus N. Vi har selv spurgt, når vi havde brug for opfølgning på diverse - og så har der straks været reaktion fra mægleren. Mægler var med på alle vores ideer og bød selv relevant ind med ideer og var realistisk men også dejlig ambitiøs - og vigtigst - mægleren troede på at han kunne sælge vores hus. Vi anbefaler gerne til andre.

– Peder Skrams Gade 54, Trøjborg
Alternate Text
Solgt

Dedikeret og imødekommende

Mathilde – simpelthen den bedste ejendomsmægler i byen. Dedikeret, imødekommende, ligetil, ærlig og superkompetent inden for sit område. Kan kun anbefale hende og resten af teamet i danbolig Aarhus Nord.

– Solsikkevænget 83, Nye
Alternate Text
Solgt

danbolig holder ord

Kristina du har sans for detaljen og har været der, når der har været brug for dig. Når man ikke har solgt bolig siden 80’erne, er der mange detaljer at holde styr på for en rusten sælger. Detaljerne har du til gengæld styr på. Mathilde du har glimret ved dit evige gåpåmod og ikke mindst at du holder ord. For mig har det været vigtigt, at alle aftaler er blevet holdt i forløbet. Du har været god til at orientere om status undervejs samt at give de små input, som var nødvendige, når utålmodigheden ramte mig.

– Klitrosevej 1A, Riisvangen
Alternate Text
Solgt

Skarp, energisk og imødekommende

I forbindelse med salg af vores lejlighed kan jeg varmt anbefale danbolig. Der har fra start til slut været styr på tingene og kontakten har været god. I har været hurtige til at svare på opkald og beskeder. Jeg synes, det er rigtig godt at i prioriterer at alle i butikken kommer ud og ser ens bolig, inden den kommer til salg. Så ved begge parter hvem hinanden er. Vi har været rigtig glade for at have Mathilde som mægler. Hun er skarp, energisk og imødekommende. Mathilde har været en stor hjælp for os i forbindelse med køb af hus. Vi har fået rigtig god sparring af hende løbende som har været uundværligt. Tak for et rigtig godt forløb hos jer

– Willemoesgade 8, st.. mf., Trøjborg
Alternate Text
Solgt

I trygge hænder

Jeg valgte danbolig Aarhus Nord da jeg skulle sælge min lejlighed, hvilket var en god beslutning. danbolig var yderst profesionelle og behjælpelige igennem hele forløbet. danbolig var tilgængelige og meget gode til at kommunikere løbende, så jeg følte mig hele tiden i trygge hænder - og med god grund.

– Tordenskjoldsgade 84, st.., Trøjborg
Alternate Text
Solgt

Yderst tilfredse

Vi har været yderst tilfredse med Mathilde som vores rådgiver, og Ida og alle de andre fra danbolig Århus Nord, som vi har været i kontakt med under salget af vores lejlighed.

– Olof Palmes Allé 31A, 4. 4., Skejby
Alternate Text
Solgt

Rar og ubesværlig proces

Det har været en rar og ubesværlig proces, så danbolig Aarhus Nord får helt sikkert en god anmeldelse med på vejen! :-)

– Skelagervej 446, Skejby
Alternate Text
Solgt

Yderst tilfredse

Vi har været yderst tilfredse med at købe via danbolig Aarhus Nord. De har været meget fleksible ift. fremvisning, og de sikrede en god dialog. De mæglere, som fremviste boligen for os, var kompetente og kunne svare på de spørgsmål, som vi havde undervejs i processen. Vi vil klart anbefale danbolig Aarhus Nord til andre.

– Skovvangsvej 17A, Riisvangen
Alternate Text
Solgt

Glade og tilfredse

Tusind tak til danbolig Aarhus Nord. Vi har værdsat deres tålmodighed og guidning, når vi havde spørgsmål og tvivlede. Og tak for deres ro i et marked, der pludseligt blev uforudsigeligt. Vi er glade og tilfredse.

– Jordbrovej 16, 3. th., Christiansbjerg
Alternate Text
Solgt

Kompetent og professionel rådgivning

Kompetent og professionel rådgivning fra et team med stærke kompetencer og profiler. Stor imødekommenhed og hurtig respondstid fra alle i teamet. Stor ros herfra.

– Langelandsgade 219, st.. th., Christiansbjerg
Alternate Text
Solgt

Realistisk rådgivning og god dialog

Realistisk rådgivning undervejs, åbenhed og god dialog. Selvom udgangspunktet var en hel del højere end den endelige salgspris, havde vi en god dialog om det og hvordan markedet udvikler sig p.t, som skabte tryghed og accept af den lavere pris.

– Kristtornvej 21, Riisvangen
Alternate Text
Solgt

Dygtig og behagelig mægler

Vi følte os set og hørt, og dejligt at huset blevet solgt. danbolig Aarhus Nord og især Thor Damgaard er super dygtig, og et virkelig behageligt menneske.

– Farsundsvej 11B, Christiansbjerg

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Villa
Nyhed!

Ny Tjørnegade 44, Riisvangen, 8200 Aarhus N

5.850.000 kr. 107 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Kristtornvej 15, Riisvangen, 8200 Aarhus N

4.845.000 kr. 137 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Thorshavnsgade 6, Christiansbjerg, 8200 Aarhus N

4.750.000 kr. 115 m² 2 rum
Åbent hus 14. dec 9:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Tordenskjoldsgade 96, 1., Trøjborg, 8200 Aarhus N

3.295.000 kr. 71 m² 3 rum
Åbent hus 14. dec 9:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Oslogade 14, 3. tv., Christiansbjerg, 8200 Aarhus N

2.875.000 kr. 70 m² 3 rum
Åbent hus 14. dec 9:00, kræver tilmelding

Seneste solgte boliger i danbolig Aarhus Nord

Solgt november 2023
Lejlighed
Solgt

Peder Skrams Gade 50, 1. th., Trøjborg, 8200 Aarhus N

72 m² 2 rum
Solgt november 2023
Lejlighed
Solgt

Peder Skrams Gade 50, st.. tv., 8200 Aarhus N

61 m² 2 rum
Solgt november 2023
Villa
Solgt

Kristtornvej 12, Riisvangen, 8200 Aarhus N

127 m² 4 rum
Solgt november 2023
Lejlighed
Solgt

Ivar Huitfeldts Gade 24, 1., Trøjborg, 8200 Aarhus N

63 m² 2 rum

Køberrådgivning hos danbolig Aarhus Nord

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tillægsydelser

- Besigtigelse*
- Forhandling
- Berigtigelse (skøde og refusionsopgørelse)
- Deltagelse på overdragelse samt evt. indberetning af aflæsninger*
- Indledende rådgivning ved fejl/mangler
- Ansøgning om Civilstyrelsens tilladelse
- Udarbejdelse af tinglysningsfuldmagt
- Udarbejdelse af fremtidsfuldmagt

* Kun i Aarhus Kommune

Vejen til det sikre boligkøb

Ønsker du at alliere dig med en uvildig køberådgiver i forbindelse med dit boligkøb? danbolig Aarhus Nord hjælper dig trygt igennem hele processen, og du får en kompetent rådgiver med mange års erfaring, som kan hjælpe med alt lige fra besigtigelse af boligen til forhandling af pris og alt det svære juridiske arbejde.

Er du interesseret i at høre mere om køberrådgivning eller har du allerede fundet drømmeboligen og ønsker at sikre dig et trygt købsforløb, så kontakt Kristina på tlf. 28 89 07 12.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

Den bedste rådgivning, sparring og hurtig support
Som førstegangskøbere har vores køberrådgivning hos danbolig været uundværlig! Vi har hele vejen igennem fået den bedste rådgivning, sparring og hurtig support under hele forløbet og været tilfredse på alle fronter. Hvis vi skal foretage endnu et køb, vil vi uden tvivl tage fat i danboligs kompetente køberrådgivere igen. De bedste anbefalinger herfra.
Grundig og deltaljeret.
Kristina har vi haft som køberrådgiver. Hun er meget grundig og deltaljeret. Hun er meget hurtig til at svare, og vi har kunne være helt trygge i, at hun havde styr på alle papirerne. Tak for et rigtig godt forløb hos jer.
Tilgængelig og hurtig kommunikation
Som førstegangskøber var det rart at blive taget i hånden og ført sikkert gennem processen. Vi oplevede at blive mødt i vores tvivl og spørgsmål, vi følte at “nogen var på vores side og kæmpede vores sag,” og sidst, men bestemt ikke mindst, var danbolig super tilgængelige og meget hurtige i deres kommunikation.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus Nord
Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N

CVR: 34736618
db Aarhus Nord ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Esoft Systems A/S, Design Unit I/S, Boligsiden A/S, Boliga A/S, Mindworking A/S og E-nettet A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

ETU Forsikring A/S, Frida Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring A/S og Alm. Brand A/S

NRGI Elhandel A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.