danbolig Aarhus Nord

Tordenskjoldsgade 37 8200 Aarhus N
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os - også uden for butikkens åbningstider.

Velkommen hos danbolig Aarhus Nord.

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og sælger, og hos danbolig Aarhus Nord er vi engagerede mæglere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vores erfaring i branchen gør, at vi kender markedet og ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig, og at ejendomsmæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi sælger boliger i hele Aarhus N, herunder blandt andet Christiansbjerg, Riisvangen, Trøjborg, Skejby, Gl. Skejby, Kasted, Lisbjerg og Nye. Kort sagt, vil vi gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Aarhus Nord. Både når du skal have solgt din bolig, men også når du skal finde dit nye drømmehjem.

Aarhus Nord er i rivende udvikling. Her finder man boliger til alle behov, og her er plads til alle - om du er studerende, værner om familielivet, nyder lange gåture i naturen eller andet, så er det helt sikkert et sted, der er værd at tage i betragtning, når du leder efter bolig. Der er et væld af offentlige- og private arbejdspladser og motorvejsnetværket er desuden i kort afstand. Aarhus Universitet ligger lige på grænsen til Aarhus Nord, og letbanen gør det nemt at komme helt ind til Aarhus C på kort tid. Her er mange naturskønne områder blandt andet Riis Skov, hvor havet og Den Permanente Badeanstalt er den nærmeste nabo. Der er alt, hvad hjertet begærer når det kommer til indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og på Trøjborg er der desuden en biograf. Vi kender byen og er klar til at fortælle meget mere om de forskellige nærområder.

GØR BOLIGSPØRGSMÅL TIL BOLIGVIDEN

Få ting kan få dig til at spekulere, som boligmarkedet kan. Heldigvis findes der svar, der kan gøre dine boligspørgsmål til boligviden. Kontakt os på 86 10 86 66 eller aarhus-nord@danbolig.dk, hvis vi skal hjælpe med at gøre dine boligspørgsmål til boligviden.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,9 ud af 10

baseret på 11 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Rækkehuse

Villaer

Følg også med her

Mød teamet

Vi er et professionelt, ungt og dynamisk team bestående af seks medarbejdere, hvor alle er bosiddende i Aarhus, og til sammen har vi boet i byen i over 50 år, så vi kender byen indefra. Vi har specialiseret os i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, villaer og villalejligheder i hele Aarhus N.

Vi lægger altid vægt på at give vores kunder en personlig betjening, for det betyder både større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere salgsforløb. Vi er troværdige og engagerede mæglere, der ønsker at have en åben og ærlig dialog. Vi hjælper dig helt i mål.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/4
Alternate Text
Solgt

Engageret og fleksibel

Et engageret team hele vejen rundt. Stor fleksibilitet der gør, at man føler sig værdsat og prioriteret som kunde. Keep up the good work!

– Jens Baggesens Vej 108, 4. th., Christiansbjerg
Alternate Text
Solgt

Imødekommenhed, tålmodighed og ærlighed

Thors imødekommenhed, tålmodighed og ærlighed. Desuden virker det som et godt sammentømret team, som vitterligt arbejder sammen og støtter hinanden. Alle har været inde i vores sag, uagtet om jeg har talt med dem før, og det er en kæmpe tryghed. Den tid Thor investerede i starten på at møde os og tale i ro og mag har været meget værd i relationen begge veje tror jeg. Det er en opgave som skal være tillidsbåret, da det er en utrolig stor ting at have med at gøre, altså folks økonomi og fremtidige muligheder, som det i vores tilfælde er. Derfor er jeg meget tilfreds med, at jeg lavede et grundigt research arbejde på hvilken mægler vi skulle vælge og at jeg gik med mavefornemmelsen om hvem der var det rette menneske at samarbejde med, mere end al mulig fakta vedr. markedsføring osv.

– Barthsgade 12B, 2. tv.
Alternate Text
Solgt

Rigtig god oplevelse

Vi handlede ejerlejlighed gennem danbolig, Aarhus Nord. Det var en rigtig god oplevelse. Velforberedt, professionel og serviceminded ejendomsmægler (Mathilde), og en back-office funktion (Kristina) , der gjorde handlen let og tryg, selvom det var med kort overtagelses varsel på den nye ejendom.

– Niels Juels Gade 25, 2. th.
Alternate Text
Solgt

Professionel salgsproces

Vi har været yderst tilfredse med danbolig Aarhus Nord i forbindelse med salget af vores lejlighed. Salget gik hurtigt og hele processen fra start til slut er blevet håndteret meget professionelt. Vi har følt os i trygge hænder under hele forløbet og de medarbejdere vi har været i kontakt med har alle været hjælpsomme og ydet en helt fantastisk service også i forbindelse med ny bolig. Vi er meget glade og vi vil helt sikkert kontakte danbolig Aarhus Nord igen.

– Dronning Margrethes Vej 21, KL.

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 3 butikker

Se vores butikker
Lejlighed
Nyhed!

Ivar Huitfeldts Gade 72, 3. tv., Trøjborg, 8200 Aarhus N

3.195.000 kr. 76 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Mandalsvej 20, Christiansbjerg, 8200 Aarhus N

3.495.000 kr. 110 m² 4 rum
Rækkehus
Nyhed!

Paludan-Müllers Vej 199, 8200 Aarhus N

2.295.000 kr. 63 m² 3 rum
Rækkehus
Nyhed!

Rødbedevej 31, Nye, 8200 Aarhus N

3.375.000 kr. 102 m² 4 rum
Lejlighed
Nyhed!

Ringen 1, 1. th., Nye, 8200 Aarhus N

3.300.000 kr. 115 m² 4 rum
Lejlighed
Nyhed!

Nordre Ringgade 112, 4. th., Trøjborg, 8200 Aarhus N

1.998.000 kr. 43 m² 2 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus Nord
Tordenskjoldsgade 37
8200 Aarhus N

CVR: 34736618
db Aarhus Nord ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

ETU Forsikring A/S, Frida Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring A/S og Alm. Brand A/S

NRGI Elhandel A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Et besøg du ikke vil gå glip af

Sæt kryds i kalenderen. Vi kommer hjem til dig d. 1. eller 2. oktober til efterårets store Vurderingsweekend. Find ud af, hvad din bolig er værd. Det er gratis og uforpligtende.