Klokkerbakken 74, Hasle
8210 Aarhus V

  • 5.298.000 kr. 130 m² 12 rum
  • Kontantpris 5.298.000 kr.
  • Ejerudgift 3.467 kr.
  • Boligareal 130 m²
  • Grundareal 718 m²
  • Rum 12
  • Energimærke

SKØN FAMILIEVILLA MED GOD KÆLDER OG SUPERB BELIGGENHED

Skal familielivet have de bedste forudsætninger, så skal I se nærmere på denne flotte villa på Klokkerbakken 74. I kommer til at bo i et fredeligt og lukket område med grønne arealer for enden af lukket vej, og samtidig kan I glæde jer over, at den 182 etagemeter store villa er nydeligt vedligeholdt. Til ejendommen hører også en solrig, ugeneret og hyggelig have.
 
Foruden det grønne areal er der blot et par minutters gang til Gammelgårdsskolen, og i det attraktive kvarter finder I masser af børn og legekammerater. Nærmeste supermarked kan også nås til fods, og vælger I ikke en af de mange bybusser tæt på, kan det centrale Aarhus nås på cykel.
 
Udefra præsenterer villaen sig nydeligt med gul murstensfacade, sorte vinduesrammer og sort tag. Tag og de fleste vinduer er skiftet af nuværende ejer indenfor nyere tid. Inden døre byder boligen på en funktionel indretning, og den megen plads er fordelt på stueplan og en yderst anvendelig kælder.
 
I opholdsafdelingen er der åben forbindelse mellem en stor dagligstue og en fin spisestue, der meget praktisk har et velholdt køkken i åben forbindelse hermed. Fra stuen er udgang til haven og en skøn terrasse. Desuden brændeovn. I stuer, køkken og værelser er der et flot parketgulv. Boligen rummer tre regulære værelser, og de er placeret sammen med et velholdt badeværelse med karbad. I får desuden glæde af en fin entré med plads til sko og overtøj.
 
I kælderen er der et gavmildt lysindfald og sammen med den gode loftshøjde giver det jer masser af anvendelsesmuligheder. Foruden et badeværelse får I to store disponible rum.
 
Villaen ligger på en lige over 718 kvadratmeter stor grund, der takket være sin sydvestvendte orientering har ideelle solforhold. Haven er privat og opvokset, og der er masser af plads til leg med børnene. Til ejendommen hører også en garage med integreret skur.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Ombygget 2021
Rum 12
Bad 2
Toilet 4
Plan 2
Boligareal 130 m²
Kælder 52 m²
Carport 28 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 718 m²
Økonomi
Kontantpris 5.298.000 kr.
Ejerudgift 3.467 kr.
Finansiering
Udbetaling 265.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 27.625 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 22.364 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hasle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hasle
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.