danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus Vest

Silkeborgvej 234A 8230 Åbyhøj
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker at booke aftale udenfor butikkens åbningstid.

VELKOMMEN HOS DANBOLIG ÅBYHØJ - BRABRAND - AARHUS V

Hos danbolig i Åbyhøj kan du forvente et professionelt, dedikeret og empatisk hold af medarbejdere, der sikrer dig et trygt og effektivt boligsalg.

Tillid og tryghed er nøgleordene, når det handler om et vellykket boligsalg, og du kan være sikker på, at vi fra dag 1 vil arbejde målrettet på at få solgt din bolig til markedets absolut bedste pris.

Vi har mange års erfaring og stort lokalkendskab, hvilket betyder at vi kender markedets udvikling og kvaliteterne i dit nærmiljø. Som sælger er det altafgørende, at du føler dig tryg ved vores rådgivning og det efterfølgende salgsarbejde. Vi garanterer dig derfor et boligsalg, hvor selv den mindste detalje bliver fulgt til dørs. Hos danbolig i Åbyhøj er vi med dig fra start til slut, og vi slipper dig ikke, før nøglerne er overdraget til køberen og alle dokumenter er på plads.

Vi kan dokumentere stærke resultater og garantere dig, at en bred vifte af mæglere arbejder på at få solgt lige præcis din bolig. Vi har personlig kontakt til et stort købersegment, og på den måde får du et værdifuldt supplement til den landsdækkende, digitale markedsføring.

PROFESSIONELT BOLIGSALG PÅ DINE PRÆMISSER
Hos danbolig i Åbyhøj har vi øje for din aktuelle situation og skræddersyer et forløb, som matcher dine ønsker. Når et hjem skal sælges, kan der være mange følelser på spil. Det kan være det unge par, der endelig har fundet drømmehuset og hurtigt skal videre, det kan også være skilsmissefamilien, hvor der skal tages særlige hensyn eller senioren, der drømmer om et nyt, ældrevenligt hjem. Efter mange år i branchen har vi oplevet et hav af forskellige situationer, og vi er derfor også klar til at imødekomme dine ønsker og behov. Vi gør en dyd ud af at kombinere det personlige med det professionelle, og hos os er du og din bolig ikke bare et sagsnummer.

Vi er din lokale boligspecialist i Aarhus V, Brabrand, Åbyhøj og Harlev. Vores kompetencer rækker bredt indenfor alle boligtyper - villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, anparts boliger, andelsboliger og nedlagte landbrug. Desuden er vi eksperter indenfor projektudvikling- og salg af nye boligområder, store som små.

Vores fornemmeste opgave er at formidle og sælge din bolig, så du trygt kan koncentrere dig om at komme videre til dit næste hjem. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført bedst muligt – samtidig med at vi hele tiden holder dig opdateret om udviklingen i salgsprocessen. Det kan være, du ønsker et diskret ”skuffesalg”, men det kan også være, at du fra dag 1 vil køre på med en flot præsentation af din bolig på alle vores markedsføringskanaler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken – ligesom du altid er velkommen til at ringe til os, så vi kan aftale en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

KØBERRÅDGIVNING
Det er vigtigt, at du får den rette vejledning, når du skal købe ny bolig. I den forbindelse tilbyder vi professionel køberrådgivning, så du kommer sikkert i mål med dit boligkøb. Med en af vores rådgivere ved din side, undgår du de faldgruber, som kan ødelægge glæden ved at overtage et nyt hjem.

Vi hjælper dig trygt igennem hele processen, og du får en kompetent rådgiver med mange års erfaring, som hjælper med alt lige fra besigtigelse af boligen til forhandling af pris og alt det juridiske, som følger med.

Som din køberrådgiver arbejder vi målrettet på at gøre dit boligkøb så fordelagtigt som overhovedet muligt.

PROJEKTSALG & UDLEJNING
At lykkes med et projekt handler i høj grad om at have det rigtige salgsteam samtidig med at få den rigtige rådgivning og sparring omkring projektet. Det kræver ærlighed, sans for detaljen og ikke mindst viljen og evnen til at lykkes.

Bjarke Ankjær har beskæftiget sig med projektudvikling, salg og udlejning i Aarhus siden 2004 og har mange succesfulde referencer bag sig på både små og store projekter. Bjarke har dermed et meget solidt fundament for at give sparring på jeres projekt.

Hvis et projekt skal have succes, er det afgørende, at I vælger den rigtige mægler til at løfte opgaven. Uanset om det er udlejning eller salg, kan vi hjælpe jer med kreativ sparring om indretning af boligerne, materialevalg, markedsføring m.v. Det handler om, at vi skal gøre jeres projekt så attraktivt i markedet som overhovedet muligt.

For at kunne yde den bedst mulige rådgivning til jer, er det en fordel, at vi er med fra projektets spæde start. Det gør bl.a., at vi kan sikre, at målgruppen rammes så præcis som muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

SKAL VI OGSÅ SÆLGE DIN BOLIG?

"Efterspørgslen efter at bo i det Vestlige Aarhus har aldrig været større. Køberne er ivrige efter at komme til at bo i Åbyhøj, Brabrand eller Aarhus V - og mange af vores boliger sælges via MatchMaker, vores effektive køberkartotek, inden de kommer offentligt til salg"

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,3 ud af 10

baseret på 23 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Rækkehuse

Følg også med her

Vi ♥️ at sælge boliger

Hos danbolig i Åbyhøj kan du forvente et professionelt, dedikeret og empatisk hold af medarbejdere, der sikrer dig et trygt og effektivt boligsalg.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/8
Alternate Text
Solgt

KONTAKTEN MED MÆGLEREN HAR VÆRET HELT I TOP

Fantastisk at møde en mægler, som havde stort fokus på de muligheder, som huset indeholder for en køber. Dejligt at vi blev informeret løbende efter hver eneste fremvisning. Alt i alt har kontakten med mægleren været helt i top.

Alternate Text
Solgt

ENGAGEMENT OG NÆRVÆR

Vi har været så heldige at købe et hus via danbolig, hvor vi kun har oplevet et engagement og nærvær udover det sædvanlige. Fra start af har der været en god kommunikation, hvor alle spørgsmål blev fulgt til dørs. Vi har følt os trygge og godt behandlet som førstegangskøbere. 1000 gange tak for den store hjælp.

Alternate Text
Solgt

VORES VARMESTE ANBEFALINGER

En tak skal der lyde til danbolig Åbyhøj for dejlige salgsforløb. Mægler gav god rådgivning og var enormt engageret og virkelig tilgængelig når vi havde brug for det. Endnu engang 1000 tak for den store hjælp.

Alternate Text
Solgt

ET TRYGT SALGSFORLØB

Tak til danbolig og Jacob for et trygt, hurtigt og gnidningsfrit salgsforløb. Vi har oplevet et professionelt setup med masser af tilgængelighed og ekstrem høj service. Mange 1000 tak for alt jeres hjælp. Vi er så glade for vores fine nye hus og glæder og til at nyde boligen sammen fremadrettet.

Alternate Text
Solgt

DEN BEDSTE SERVICE

I hele forløbet har vi fået den bedste service fra hele danbolig Åbyhøj teamet og hele oplevelsen har været til UG. Alle har vist stor passion, engagement og har været tilgængelige igennem alle handlens faser. 1000 tak for den store hjælp.

Alternate Text
Solgt

5 ud af 5 STJERNER HERFRA

Tak til danbolig teamet for et meget professionelt forløb – det har bare været SÅ godt! Alle medarbejdere på kontoret er simpelthen så søde og imødekommende. Bjarke og hans team er supersælgere der kan deres kram. Vi fik solgt tæt på den vurderede pris på kort tid. 5 ud af 5 stjerner herfra, og vores bedste anbefaling!

Alternate Text
Solgt

SOLGT EFTER FØRSTE FREMVISNING

Drømmescenariet for nok alle hussælgere: “Solgt efter første fremvisning - OG til den rigtige pris” blev faktisk til virkelighed, da vi valgte at sælge vores hus gennem danbolig Åbyhøj. I kraft af Bjarkes og Jacobs flotte indsats - og så lige det helt rigtige match via danboligs køberkartotek, kom vi hurtigt helt i mål! Vi giver danbolig Åbyhøj vores varmeste anbefalinger!

Alternate Text
Solgt

MEGET ÆRLIGT OG ORDENLIG TILGANG

Stor tak til danbolig-teamet for jeres store engagement og meget ærlige og ordentlige tilgang til det at handle hus. Det har været helt rigtigt for os at have dig og jer på. Tak.

Boliger til salg eller leje hos os

Rækkehus
Nyhed!

Else Maries Høj 12, MOSSØ BAKKER, 8660 Skanderborg

4.198.000 kr. 135 m² 4 rum
Rækkehus
Nyhed!

Else Maries Høj 5, MOSSØ BAKKE, 8660 Skanderborg

4.198.000 kr. 135 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Bymosevej 36, Hasle, 8210 Aarhus V

3.495.000 kr. 146 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Jeppe Aakjærs Vej 34, 8230 Åbyhøj

5.248.000 kr. 109 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Silkeborgvej 508, 8220 Brabrand

3.198.000 kr. 143 m² 7 rum
Villa

Lykkenshøj 1, 8220 Brabrand

4.248.000 kr. 126 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus Vest

Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Else Maries Høj 16, MOSSØ BAKKE, 8660 Skanderborg

135 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Emmasvej 10, 2. tv., 8220 Brabrand

84 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Udsigten 16, UDSIGTEN - BLUSH 128, 8300 Odder

128 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Tingvej 48, Høje Åbyhøj, 8210 Aarhus V

139 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus Vest

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Åbyhøj

- Prisforhandling
- Berigtigelse af skøde
- Rådgivning om hjælp til at finde boligen
- Deltagelse på fremvisninger

Stå stærkt i dit boligkøb

Ønsker du at alliere dig med en uvildig køberådgiver i forbindelse med dit boligkøb? danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus V hjælper dig trygt igennem hele processen, og du får en kompetent rådgiver med mange års erfaring, som kan hjælpe med alt lige fra besigtigelse af boligen til forhandling af pris og alt det svære juridiske arbejde.

Er du interesseret i at høre mere om køberrådgivning eller har du allerede fundet drømmeboligen og ønsker at sikre dig et trygt købsforløb, så kontakt Bjarke på tlf. 2022 2500

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus Vest
Silkeborgvej 234A
8230 Åbyhøj

CVR: 36034750
DB AARHUS VEST ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.