Lyngsiesvej 6, Hasle
8210 Aarhus V

  • Kontantpris 4.298.000 kr.
  • Ejerudgift 3.653 kr.
  • Boligareal 83 m²
  • Grundareal 1.182 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Lyngsiesvej 6, Hasle
8210 Aarhus V

  • 4.298.000 kr. 83 m² 4 rum

CHARMERENDE MURMESTERVILLA PÅ KÆMPEGRUND I SKØNNE ØVRE ÅBYHØJ

På en hyggelig stikvej til en rolig villavej i det øvre Åbyhøj ligger denne skønne fritliggende villa. Huset har haft samme ejere i mere end 30 år og her får man virkelig mulighed for at opleve den hyggelige villavejs-tilværelse! Med i købet følger en sydvendt og solvendt have med en kæmpe stor nyere sydvestvendt terrasse samt gamle frugttræer.
Huset tilbyder en unik mulighed for evt. at gentænke indretning, bygge til eller måske bygge nyt på en suveræn adresse i den øveste del af Åbyhøj. Hele herligheden er tæt placeret nær alle bydelens tilbud. Gammelgårdsskolen ligger således få hundrede meter fra adressen, ligesom der heller ikke er langt til daginstitutioner, fritidsfaciliteter, indkøbsmuligheder samt specialbutikker på Silkeborgvej. Det nærmeste busstoppested ligger tilmed i gåafstand fra adressen, og på cykel tager turen til Aarhus midtby kun 15 minutter. Da I kun bor 3-500 meter fra den ydre ringvej, er der også let adgang til motorvejen.
 
 
INDRETNING:
En hyggelig indkørsel fører dig op til husets hovedindgang, hvor man mødes af et vindfang og en entre med god plads til sko og overtøj. Husets hjerterum er de 2 store sammenhængende stuer, hvoraf spisestuen har en smuk udsigt. Begge stuer er nemme at indrette og fra den ene stue har man tilmed adgang til den store, fine og nyere sydvestvendte træterasse. Sideliggende er køkkenet, hvilket evt. vil kunne åbnes op og der vil på den vis kunne laves et stort køkken/alrum.
Fra køkkenet er der sørmer også adgang til terrassen og til villaens skønne baghave. Fra entreen har man adgang til boligens badeværelse og på overetagen finder man værelsesafdelingen og et fantastisk kig indover Aarhus' skyline. Kælderen, med egen indgang, er relativ højloftet og byder på mange muligheder. Den har været benyttet som underetage af de nuværende ejere, og rummer 3 gode disponible rum samt et vikualierum.
 
danbolig byder velkommen!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke G
Byggeår 1946
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 3
Boligareal 83 m²
Kælder 60 m²
Garage 15 m²
Udhus 27 m²
Grundareal 1.182 m²
Økonomi
Kontantpris 4.298.000 kr.
Ejerudgift 3.653 kr.
Prisudvikling -4.45 %
Finansiering
Udbetaling 215.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 24.743 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.706 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hasle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hasle
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren